Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • Rocketbook  de catre itsme1234 la 25 Sep 2022, 14:15
 • Filme ... in general  de catre DanD la 20 Sep 2022, 12:18
 • Apocalipsa financiara?  de catre The_messenger la 16 Sep 2022, 18:05
 • Me and my smart(phone)  de catre itsme1234 la 09 Sep 2022, 15:18
 • Zboruri ieftine (II)  de catre The_messenger la 07 Sep 2022, 20:04
 • Urlaub 2022  de catre tibib la 04 Sep 2022, 13:27
 • Export masina in Ro  de catre The_messenger la 27 Aug 2022, 9:21
 • My e-auto  de catre DanD la 19 Aug 2022, 10:43
 • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 2022)  de catre tibib la 16 Aug 2022, 16:48
 • Schimbare pasaport si alte formalitati  de catre tibib la 16 Aug 2022, 16:45
 • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Jul 2022, 17:35
 • chestia cu bicicleta *  de catre tibib la 16 Jun 2022, 14:54

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "Informatii: Ce sa mai poate face cind vine concedierea?" de dcip
  Referinte Greencard In Rheinische Post a fost publicat astazi un articol cu sfaturi pentru cei care sunt pe cale sa ramina fara job, articol din care am incercat sa fac un mic rezumat pentru cei interesati. Nu vreau sa para fortat ca in ultima vreme am exagerat cu articole pesimiste, dar pierderea locului de munca este un motiv principal de stress si poate ajuta pe cineva. In articol se porneste de la premisa ca exista un comportament corect atit din partea angajatului cit si din partea angajatorului in acest proces dureros, mai mult sau mai putin, atit pentru cel concediat cit si pentru cel care face concedierea, in cazul in care angajatul este unul bun.

  Cei mai multi angajatori le este frica ca angajatii concediati isi vor pierde bursc interesul in firma si in timpul de lucru ramas vor incurca mersul lucrurilor in departamentul sau. Sfat: faceti-va clar intelesi ca veti avea un comportament corect si implicat pina la sfirsitul jobului, lasindu-va sfatuiti si consultindu-va mai ales cu sindicatul , daca exista , sau chiar sefii dvs. De ce? Pentru ca anumite lucruri se mai pot negocia...

  Ce se mai poate negocia? Se pot negocia in primul rind primirea de referinte bune, o despagubire, care de multe ori vine in conjunctura cu amenintarea cu procesul contra concedierii, permisia de cautare de loc de munca si acordarea intregului concediu ramas. Sunt anumite lucruri care nu costa firma nimic dar care pot insemna pentru cel concediat aur. De ce sa nu sune actualul sef firma posibil viitoare pentru a va angaja, mai ales daca concedierea s-a facut din motive economice... Daca se procedeaza corect in aceasta realatie angajat-angajator se poate de asemenea sconta pe o posibila reangajare in viitor poate chiar pe o pozitie mai buna.
  La ce trebuie atentie? De multe ori firmele predau angajatului hirtiile oficiale (carte de impozit, asigurarea sociala , etc...) contra semnatura si de multe ori hirtia pe care se semneaza contine si referinte la faptul ca acesta nu mai are pretentii financiare de la firma, ceea ce anuleaza dreptul angajatului la orice reclamatii ulterioare. Daca spun ca fara semnatura nu se pot primi acele hirtii este fals. Exista in acest sens o obligatie legala a firmei.

  Articol complet pe Rheinische Post Online.

   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre Referinte Greencard
  · Stire de dcip


  Cea mai citita aparitie despre Referinte Greencard:
  Dreptul la somaj in Germania

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 3.4
  Voturi: 5


  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content 2003 www.romanians-de.org
  Engine 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media