Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • Me and my smart(phone)  de catre The_messenger la 13 Aug 2018, 14:58
 • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 11 Aug 2018, 17:15
 • Islanda  de catre foni la 08 Aug 2018, 9:04
 • chestia cu bicicleta *  de catre sdragos la 28 Jul 2018, 19:18
 • Filme ... in general  de catre The_messenger la 26 Jul 2018, 17:20
 • Convorbiri ieftine cu Romania  de catre crify la 25 Jul 2018, 4:34
 • WM 2018  de catre The_messenger la 16 Jul 2018, 18:49
 • EU si schimbarea orei (vara/iarna)  de catre The_messenger la 13 Jul 2018, 20:32
 • Experiente cu rental car (2017 - 20xx)  de catre tibib la 02 Jul 2018, 14:00
 • Ce carti ati mai citit sau...mai cititi?  de catre The_messenger la 16 Jun 2018, 14:52
 • Apocalipsa financiara?  de catre DanD la 04 Jun 2018, 19:27
 • Melodia zilei  de catre tibib la 04 Jun 2018, 10:41

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "Site-urile de file sharing va pot face o surpriza neplacuta" de Un necunoscut
  IT/Software/Hardware Multe case de discuri au gasit o noua metoda de a lupta impotriva site-urilor de file-sharing: ele pun capcane pentru utilizatori in incercarea de a-i decuraja sa mai descarce de pe Internet melodiile artistilor preferati.

  Daca asteptati cu nerabdare ca ultimul single al lui Britney sa vi se descarce in calculator si cand il deschideti observati ca fisierul MP3 este gol, sa nu va mirati prea tare. Aceasta este noua metoda prin care marile studiouri incearca sa lupte impotriva site-urilor de file sharing. Ele au angajat mai multe companii sa distribuie pe site-uri asa-zise capcane, adica fisiere MP3 goale cu care promoveaza ideea ca primesti ceea ce platesti. Si cum in acest caz nu platesti, atunci nici nu poti sa ai pretentia sa primesti ceva de calitate.

  Recording Industry Association of America (RIAA), care reprezinta gigantii din domeniu - Bertelsmann AG, AOL Time Warner Inc, Sony Corp, Vivendi Universal - a pus la cale un alt plan pentru a opri acest fenomen de file-sharing: doreste sa dea in judecata utilizatorii individuali, nu doar site-urile.

  Aceasta idee a starnit valuri de comentarii printre companiile de muzica. Analistii sunt de parere ca acest pas ar insemna declansarea unui razboi impotriva celor care prefera muzica in format digital. Dupa estimarile acestora, numarul downloadarilor de pe Kazaa si Morpheus se ridica la 90 de milioane pentru fiecare dintre cele doua site-uri.

  Processele vor ii au ca tinta pe cei care downloadeaza foarte multe muzica si care isi transforma calculatorul intr-un un fel de director pentru file-sharing. Pentru aceasta, IRAA va trebui sa coopereze cu providerii de servicii de internet pentru a putea urmari adresele computerelor utilizatorilor respectivi.

  Warner Music nu este nici pro nici contra ideii de a ada in judecata utilizatorii dar liderii EMI si Universal Music se opun cu tarie. Cu toate acestea, industria muzicala invinovateste site-urile de file sharing pentru 5% din declinul vanzarilor pe anul 2001 precum si de continua scaderea a acestora in 2002.

  Sursa: bumerang.ro

   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre IT/Software/Hardware
  · Stire de bogdan


  Cea mai citita aparitie despre IT/Software/Hardware:
  Situatia salariilor IT in Germania

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 5
  Voturi: 1


  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content 2003 www.romanians-de.org
  Engine 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media