Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 18 Oct 2018, 14:35
 • Melodia zilei  de catre dan02 la 18 Oct 2018, 13:01
 • chestia cu bicicleta *  de catre The_messenger la 18 Oct 2018, 7:34
 • EU-Roaming 2017  de catre The_messenger la 17 Oct 2018, 14:23
 • Experiente cu rental car (2017 - 20xx)  de catre The_messenger la 17 Oct 2018, 2:35
 • WhatsApp - pe urmele Y!M ?  de catre cip_a la 12 Oct 2018, 16:17
 • (Frequent) flyer lounge  de catre cip_a la 11 Oct 2018, 23:07
 • Ce carti ati mai citit sau...mai cititi?  de catre dan02 la 10 Oct 2018, 8:03
 • Raspberry Pi  de catre DanD la 09 Oct 2018, 18:48
 • De ce a decazut Y!Messenger ?  de catre The_messenger la 07 Oct 2018, 18:17
 • Diesel sau benzina  de catre The_messenger la 27 Sep 2018, 15:52
 • EU si schimbarea orei (vara/iarna)  de catre stefanluchian la 19 Sep 2018, 23:38

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "Traduceri: Die New Economy ist Out" de dcip
  IT/Comunicatii/Internet In urma cu trei ani a inceput risipirea furtunii entuziasmului, The New Economy. Multe din ideile propagate si modele de afaceri nascute atunci se dovedesc a fi simple baloane de aer si sunt acum uitate. Totusi o parte din idei au supravietuit. Viziunea asupra Internetului s-a implinit, unele dintre firmele participante la mediu din pacate nu si-au implinit-o.


  Directorului Asociatiei BITKOM (una dintre initatoarele Greencard), afirma privitor la aceasta: "Teoreticienii au mizat pe transformarea lumii economice in forma digitala; astazi traim realizarea acestei digitalizari a proceselor din mediul afacerilor - insa in cadrul Old Economy". Vechile firme profita de vechea infrastructura pentru a desfasura o activitate paralela in cadrul Internetului. "In trecut un inginer trebuia sa zboare pina in China pentru a repara un utilaj , acum insa folsoeste mediul electronic pentru a se conecta la softwareul respectiv si a efectua intretinerea de rigoare." Privitor la acelasi subiect unul din reprezentantii Simeans afirma ca "este esential si decisiv ca procesele tehnologice sa fie sustinute prin software pentru a inregistra o scadere a costurilor".

  Anul 2002 a reprezentat pentru principiile noii Economii , anul curateniei in care majoritatea firmelor Internet, venite pe piata far aun plan de afaceri concret sau amplificat artificial sau vazut puse in fata multor probleme. In special firmele de e-commerce au avut de suferit, putine dintre ele, supravietuind. Cele mai mari succese s-au inregistrat in domeniu B2B, acestea inregistrand patru cincimi din venitul realizat prin e-commerce. Tehnologiile se pare ca au implinit asteptarile in acest domeniu Volkswagen efectuand 80% din achizitii pe baza modelului B2B, procedurile de achizitie fiind astfel mult simplificate.

  Intregul articol il puteti citi in limba germana in sectiunea Multimedia/Internet a RP-Online.

   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre IT/Comunicatii/Internet
  · Stire de dcip


  Cea mai citita aparitie despre IT/Comunicatii/Internet:
  Noi servicii de telefonie nationala

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 4.33
  Voturi: 3


  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content 2003 www.romanians-de.org
  Engine 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media