Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
 • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 25 Nov 2021, 20:22
 • Apocalipsa financiara?  de catre The_messenger la 25 Nov 2021, 11:55
 • chestia cu bicicleta *  de catre sdragos la 21 Nov 2021, 18:18
 • Me and my smart(phone)  de catre itsme1234 la 20 Nov 2021, 8:02
 • Obiective (sa mai zic foto?)  de catre rano la 26 Oct 2021, 12:12
 • Filme ... in general  de catre tibib la 23 Oct 2021, 10:08
 • Laptop 2021  de catre rano la 22 Oct 2021, 7:07
 • Drumul cu masina DE -> RO (2020)  de catre The_messenger la 06 Sep 2021, 20:33
 • Convorbiri ieftine cu Romania  de catre stefanluchian la 05 Sep 2021, 20:10
 • Zboruri ieftine (II)  de catre The_messenger la 14 Jul 2021, 18:12
 • Melodia zilei  de catre The_messenger la 29 Jun 2021, 17:17
 • In atentia tuturor  de catre The_messenger la 24 Jun 2021, 19:32

  [ Tineri romani in Germania ]
 • "„New York Observer” in vizita la ADCOS Romania" de adcos
  IT/Software/Hardware Pe data de 10 Octombrie 2003, firma ADCOS Romania, furnizor de solutii software integrate de tip ERP pentru Romania si de solutii web pentru strainatate, a avut deosebita placere si onoare sa primeasca vizita a doi jurnalisti de la saptamanalul de business „New York Observer”.

  Aflati in Romania timp de doua saptamini, la chemarea Presedintiei Romaniei si a altor organisme guvernamentale, acestia au avut numeroase vizite la institutii guvernamentale, Camere de Comert si firme din multe domenii de activitate, in vederea editarii unui bogat Supliment cu tema „A focus on Romania”.
  Din partea ADCOS au participat Presedintele Jan Opritz, Director de Marketing Mariana Duma si Director Vanzari Catalin Enache. Pe parcursul celor doua ore de discutii, cei doi jurnalisti americani au fost foarte incantati de bogatia de informatii primite despre realizarile Romaniei din ultimii ani, in special in domeniul IT, de recunoasterile si premiile internationale ale tinerilor romani si de produsele romanesti deja existente pe piata internationala, afirmand: „Din pacate, in America se stie inca prea putin despre tot ce are Romania de oferit. Trebuie ca romanii sa facamult mai mult pentru a se face cunoscuti.”
  La expunerea produselor si serviciilor prestate de ADCOS pentru piata interna si externa si a listei de referinte, jurnalistii americani au fost incantati de entuziasmul si argumentele in a dovedi lumii ca in Romania se produc servicii de cea mai inalta calitate. „Ne-ati convins pe deplin de faptul ca ADCOS investeste in oamenii sai ! Am avut cu dumneavoastra una dintre cele placute si informative intalniri”, au declarat ei.

  In ceea ce priveste Romania si imaginea acesteia la nivel mondial, cu precadere in spatiul american, acestia au concluzionat: „America trebuie sa-si canalizeze serios atentia asupra Romaniei si in mod special asupra sectorului IT pentru a vedea posibilitatile care se ivesc din aceasta zona. Va avea o foarte mare si placuta surpriza !”.

  Aceasta vizita a unui canal media american la sediul ADCOS urmeaza la doar trei luni dupa cea a postului de televiziune american CNBC din 14 iulie 2003, ce a avut in principiu acelasi scop: promovarea externa a imaginii Romaniei.

   
    Linkuri inrudite
  · Mai mult despre IT/Software/Hardware
  · Stire de dcip


  Cea mai citita aparitie despre IT/Software/Hardware:
  Situatia salariilor IT in Germania

    Aprecierea articolului
  Scor mediu: 0
  Voturi: 0

  Coteaza acest articol:

  Excelent
  Foarte bun
  Bun
  Obisnuit
  Slab


    Optiuni
   
  Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

  Content © 2003 www.romanians-de.org
  Engine © 2003
  Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
  Franta-Romania.com - romani in Franta
  Ziare.tv - webdirector media