Cati milionari are Germania?
Data: Friday, October 11 @ 05:59:11 CEST
Subiect: Stiri din Germania


Citesc in "Die Welt" ca bancile si asigurarile au gasit o noua grupa de clienti care ii pot ajuta sa iasa din mizerie: milionarii! Intrucat cu actiuni nu se mai castiga bani, bancile si asigurarile se dedica unei noi categorii "Wealth Management".

Aflu ca Merrill Lynch si Cap Gemini Ernst & Young apreciaza numarul milionarilor in Germania la 730.000 de persoane, adica 30% din numarul total al milionarilor din Europa. In averea respectivilor nu sunt trecute valoarea averii imobiliare a respectivului.

Cu alte cuvinte aproape o persoana dintr-o suta este milionar!

Numarul milionarilor va creste dupa parerea specialistilor. Motivele ar fi faptul ca anumite persoane castiga tot mai mult, alt motiv ar fi ca multi vor primi un supliment in forma unei zestre de la parinti, rude apropiate.

Ca fapt divers este de consemnat si faptul ca Germania se gaseste acum la punctul in care o noua generatie de propietari de firme mici si mari va apare pe firmament. Cu alte cuvinte firme aflate in posesia unei familii va intra in posesia copiilor, etc. Intre 1999 - 2004 320.000 de asemenea firme isi vor schimba proprietarul.Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=168