„New York Observer” in vizita la ADCOS Romania
Data: Thursday, October 30 @ 03:48:53 CET
Subiect: IT/Software/Hardware


Pe data de 10 Octombrie 2003, firma ADCOS Romania, furnizor de solutii software integrate de tip ERP pentru Romania si de solutii web pentru strainatate, a avut deosebita placere si onoare sa primeasca vizita a doi jurnalisti de la saptamanalul de business „New York Observer”.

Aflati in Romania timp de doua saptamini, la chemarea Presedintiei Romaniei si a altor organisme guvernamentale, acestia au avut numeroase vizite la institutii guvernamentale, Camere de Comert si firme din multe domenii de activitate, in vederea editarii unui bogat Supliment cu tema „A focus on Romania”.
Din partea ADCOS au participat Presedintele Jan Opritz, Director de Marketing Mariana Duma si Director Vanzari Catalin Enache. Pe parcursul celor doua ore de discutii, cei doi jurnalisti americani au fost foarte incantati de bogatia de informatii primite despre realizarile Romaniei din ultimii ani, in special in domeniul IT, de recunoasterile si premiile internationale ale tinerilor romani si de produsele romanesti deja existente pe piata internationala, afirmand: „Din pacate, in America se stie inca prea putin despre tot ce are Romania de oferit. Trebuie ca romanii sa facamult mai mult pentru a se face cunoscuti.”
La expunerea produselor si serviciilor prestate de ADCOS pentru piata interna si externa si a listei de referinte, jurnalistii americani au fost incantati de entuziasmul si argumentele in a dovedi lumii ca in Romania se produc servicii de cea mai inalta calitate. „Ne-ati convins pe deplin de faptul ca ADCOS investeste in oamenii sai ! Am avut cu dumneavoastra una dintre cele placute si informative intalniri”, au declarat ei.

In ceea ce priveste Romania si imaginea acesteia la nivel mondial, cu precadere in spatiul american, acestia au concluzionat: „America trebuie sa-si canalizeze serios atentia asupra Romaniei si in mod special asupra sectorului IT pentru a vedea posibilitatile care se ivesc din aceasta zona. Va avea o foarte mare si placuta surpriza !”.

Aceasta vizita a unui canal media american la sediul ADCOS urmeaza la doar trei luni dupa cea a postului de televiziune american CNBC din 14 iulie 2003, ce a avut in principiu acelasi scop: promovarea externa a imaginii Romaniei.


Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=432