Mijloacele de transport in comun catre consulate
Data: Tuesday, December 07 @ 11:48:35 CET
Subiect: Stiri din Germania


Pentru a veni in sprijinul celor care vor dori sa mearga la vot in turul 2 intr-unul din orasele in care sunt deschise sectii de votare pe teritoriul Germaniei, am alcatuit cu ajutorul membrilor forumului nostru o colectie de recomandari privind mijloacele de transport in comun ce pot fi folosite de la garile centrale din localitatile respective. Adresele misiunilor diplomatice le gasiti la informatii consulare .

Berlin: S-bahn sau RE direct de la Zoo / Wbahnhof, Ost bahnhof
. Coborire la S-Freidrichstrasse, iesit pe partea stinga daca se ajunge dinspre Ostbahnhof si pe dreapta daca se ajunge dinspre Zoologische Garten.
Mers 50-100 de metri inainte, depasit o Sparkasse (care se vede pe harta) si cotit imediat dupa la dreapta. mai putin de 300 de metri in total.

München: Pentru München exista 2 solutii:
1. de la gara cu metroul U4 pina la statia Arabelapark si de acolo pe jos pina la consulat (exact cit este de mers pe jos nu stiu)
2. de la gara cu tramvaiul 17 sau 18 pina la capat (Effnerplatz). De aici trebuie doar sa treci starda, spre dreapta si pe la semafor si esti direct in fata consulatului.

Bonn: Cei care vin cu trenul pot lua autobuzul 638 de la gara pina la statia Augustinum. Wochenende Ticket e valabil si pentru autobuz, tramvai si U-Bahn in Bonn. Pe jos cred ca se fac 35-45 minute...

Pentru circulatia trenurilor, autobuzelor si harti din zonele respective respective puteti consulta si urmatoarele siteuri

http://www.vrs.de
http://www.fahrinfo-berlin.de/gis/index.jsp


Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=518