Köln - Bergisch Gladbach: Piesa de teatru - Noiembrie
Data: Wednesday, March 01 @ 13:01:52 CET
Subiect: Cultura si religie


Teatrul Naţional “I.L.Caragiale” din Bucureşti prezintă: sâmbătă 11 martie, ora 19.00 şi duminică 12 martie, ora 18.00 la Bergisch Gladbach (lângă Köln), în sala de teatru a liceului “Nicolaus Cusanus”, Reuterstrasse 51, spectacolul de teatru “NOIEMBRIE” de Ana Maria Bamberger. În distribuţie: OLGA TUDORACHE, GEORGE MOTOI, GILIOLA MOTOI. Informaţii la Centrul Cultural Român Köln (Dna Lavinia Oltenau) tel: 0221 – 60 85 683 sau email: info@rkzk.de. Intrarea: 15,- € membri, studenţi, elevi: 10,- €

Programul complet in forma PDF
pagina 1
pagina 2

Descriere drumului:

DESCRIEREA DRUMULUI - ATENŢIE !!! SALA DIN BERGISCH GLADBACH CENTRU

CU MAŞINA

Pentru cei care vin din nord A 3 ieşirea nr. 24 - Leverkusen, apoi direcţia Bergisch Gladbach. Drumul (cca 8 Km) duce prin Leverkusen şi Bergisch Gladbach-Schildgen, continuaţi în direcţia „Zentrum”. După ce aţi intrat în cartierul „Paffrath”, după o intersecţie mare cu semafor (pe colţ Hotel Hansen), începe Paffrather Str. Mergeţi numai înainte până la un giratoriu cu rond de iarbă în mijloc, unde o luaţi la stînga pe Reuterstrasse. După 250 m, pe partea stângă, e liceul. Are parcare atât în faţa cât şi în spatele sălii de teatru.

Pentru cei care vin din vest, sud sau est de B-Gladbach, A 4 Köln / Olpe, ieşirea nr. 19 - Bensberg, apoi direcţia Bergisch Gladbach.
După ce treceţi peste linia de tramvai, la o intersecţie mare cu semafor o luaţi la stânga spre Bergisch Gladbach-Zentrum. După cca. 4 Km ajungeţi la intersecţia mare din centru. O luţi la stânga, prin tunel, direcţia Leverkusen. La ieşirea din tunel o luaţi la dreapta şi la semafor din nou la dreapta, pe Paffrather Str. După 500 m daţi de un giratoriu cu rond în mijloc unde o luaţi la stînga pe Reuterstrasse.
După 250 m pe partea stângă, e liceul. Are parcare atât în faţa cât şi în spatele sălii de teatru.

CU S-BAHN

S-Bahn nr. 11 de la Köln Hbf, 20 de minute până la Bergisch Gladbach. De la gară, 10 minute pe jos. Cum ieşiţi din gară (în faţă este auto-gara sub o parcare mare supraetajată), o luaţi la stânga, pe strada care după giratoriu urcă. La următorul giratoriu mergeţi înainte (deja Reuterstrasse). După 250 m, pe partea stânga, în spatele parcării este sala de teatru a liceului.


Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=557