Ludwig, Nicole & Jo
Data: Monday, October 02 @ 13:13:03 CEST
Subiect: Evenimente


INSTITULTUL CULTURAL ROMÂN BUCUREŞTI şi CENTRUL CULTURAL ROMÂN KÖLN vă invită sâmbătă, 4 noiembrie 2006 ora 19.00 la KÖLN
„Bürgerhaus Kalk“
Scenariul si regia : Radu Gheorghe
cu: Mihai Bisericanu, Radu Gheorghe, Georgeta Ciocarlan

Mihai Bisericanu, tânăr actor al Teatrului Bulandra, face o bună echipă cu colegul său mai experimentat. Amândoi dispun de o pregătire temeinică, atât muzicală cât şi actoricească. Amândoi sunt înzestrati cu umor. Ştiu să comunice amuzant şi decent cu publicul. Radu Gheorghe la vioară şi Mihai Bisericanu la pian au trecut vijelios prin toate formele muzicii, de la clasicii universali până la folclor, într-un stil parodic care atingea virtuozitatea.

Personajele clovneşti pe care le întruchipează iubesc muzica, se devotează ei, până la un absurd comic. Se minunează de bogăţia şi surprizele ei, cu o naivitate aproape copilărească.
Duc o luptă aprigă ca să-şi stăpânească instrumentele rebele, o luptă vădit inegală, mereu pierdută, dar pe care ei o poartă mai departe, cu neclintită convingere şi cu un entuziasm care le atrage simpatia spectatorilor.
Spectacolul de la „Euro Theater Central” din Bonn s-a desfăşurat în hohote de râs şi în aplauzele necontenite ale publicului.”


Vă rugăm rezervaţi bilete din timp !
0221 / 60 85 744 ( Lavinia Oltenau )
02174 / 494394 ( Fam. Dr. Goglează )
0221 / 87 01 289 ( Fam. Nicolae Toma )
0221 / 60 85 683 ( Anrufbeantworter )
E-Mail: info@rkzk.de

Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=571