Teatru in KÖLN: AFTER PLAY de Brian Friel
Data: Sunday, December 02 @ 12:47:07 CET
Subiect: Cultura si religie


AfterPlay CENTRUL CULTURAL ROMÂN KÖLN prezinta Duminica, 9 decembrie 2007, ora 18.00 la Bürgerhaus Köln – Kalk, Kalk – Mülheimer - Str. 58, 51103 KÖLN piesa de teatru AFTER PLAY cu: TANIA FILIP si ADRIAN TITIENI regia: MIHAI BRATILA
intrarea: 15,- € membri, studenti, elevi: 10,- €
Va rugam rezervati bilete din timp!


0221 / 60 85 744 ( Lavinia Oltenau )
02174 / 79 10 87 ( Fam. Dr. Gogleaza )
0221 / 87 01 289 ( Fam. Nicolae Toma )
0221 / 60 85 683 ( Anrufbeantworter )
E-Mail: info@rkzk.de

„O POVESTE DE IARNA ”
El, delicat si timid. Ea e bântuita de singuratate, dar împacata. Totusi îl curteaza. El o place, dar nu are curajul sa-i spuna. Amândoi sunt plini de inhibitii. De aici multe, multe minciunele. El ar vrea sa se aseze la aceeasi masa, dar nu îndrazneste pâna ce ea nu insista.
Manânca supa sleita cu suba si caciula pe el. Si amândoi îsi gasesc scaparea în vodca itita din geanta ei mare de cucoana. Niciunul nu crede ca ar putea gasi pe cineva sa-l înteleaga.
Din capul locului, trebuie salutata scoala româneasca de actorie, mai cu seama când e vorba de interpreti ca Tania Filip si Adrian Titieni, imbatabili la realismul psihologic stanislavskian. Jocul lor e curat ca lacrima, simplu, delicat, clar.
De la ingenua obisnuita, cu o schimbare considerabila de registru, Tania Filip joaca o femeie terre a terre, cu greutate si încredere în propriile judecati. Si cu mult farmec. Adrian Titieni arboreaza aerul de intelectual ce îl prinde atât de bine, dozeaza cu tehnica impecabila si plina de finete. Personajul sau spune putine lucruri explicit. Cele mai multe se ghicesc din atitudini, ezitari, gesturi, poticneli, gafe.
Cristina Rusiecki, „Adevarul”Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=584