Teatru in Stuttgart / 12 Apr. 2014
Data: Wednesday, March 05 @ 15:20:22 CET
Subiect: Divertisment
Trasi la xerox
adaptare dupa Vasili Suksin

DISTRIBUTIA:
Afrodita Androne
Ovidiu CunceaRegie: Dan Tudor

Organizat de: Deutsch Rumänisches Forum Stuttgart e.V.

Stuttgart
Simbata 12.04.2014 ora 19:30
Lindenbachhalle Weilimdorf,
Solitudestr. 243 70499 Stuttgart
Rezervări: Deutsch-Rumänisches Forum Stuttgart e.V.
Fam. Jakob Tel. 0711- 8661238,
Fam. Zaheu Tel. 0711-6493605 (18-20) , Mobil 01577- 9078470
e-Mail: reservation (la) forum-gerrum-stuttgart.de


Piesa reprezinta o adaptare comica dupa regizorul si scriitorul rus, Vasili Suksin, in care regizorul, Dan Tudor, pune in scena o piesa de teatru intr-o alta piesa de teatru si aduce pe scenă nume precum Ovidiu Cuncea si Afrodita Androne, într-o distributie de milioane, cu ilustratia muzicală realizată de Vlad Cretu.

Practic piesa prezinta situatia disperata a unui regizor de film, in cazul de fata rol jucat de binecunoscutul actor, Ovidiu Cuncea, care mai are cateva ore la dispozitie pentru a gasi actorul ideal, un baiat de la tara, pentru un rol in filmul sau.
Dezamagit de secretara sa, Natasha, ca nu a reusit sa ii aduca la casting actori potriviti, fara a mai avea vreo speranta, “salvarea” vine de la ultimul participant la casting, Pronca, “baiatul de la tara”.
Piesa este una comica, actorii reusind sa starneasca rasete zgomotoase inca din primele minute de la debut. Contrar oricarei evolutii prevazute de spectatori, lucrurile cunosc o intorsatura ciudata, in care Pronca, ce trebuie sa intre in rolul lui Ivan,”baiatul de la tara”, lanseaza teorii si judecati proprii ce aduc uimirea totala a celor care doresc sa il angajeze pentru 500 de ruble…
“Trasi la xerox” poate fi considerata o mini piesa de teatru, in care pret de 50 de minute actorii reusesc sa starneasca rasete si sa induca o stare de bunadispozitie intr-o atmosfera primitoare,savurand un ceai cald, insa poate fi o piesa atipica pentru spectatorii ce se asteapta sa vizioneze o piesa clasica.


Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=648