Reintregire de familie
Data: Sunday, July 28 @ 15:06:33 CEST
Subiect: Familia in Germania


Documente necesare pentru reantregirea de familie (sotul sau sotia, copiii se afla in RO iar celalt membru al familiei lucreaza in Germania)

Documentele necesare sunt:
1.copie dupa dreptul de munca, de sedere
2.copie la foaia de salariu (ar fi bine pe ultimele 3 luni)
3.copie contract de munca
4.copie pasaport (pt persoana din Germania), prima pagina (cu datele personale) si copie pagina cu viza
5.copie contractul de inchiriere si original (este foarte important ca apartamentul sa fie destul de mare pt. toti membrii familie. In cazul meu 85m2 pentru 4 persoane
6.asigurari de sanatate pentru toti membrii familiei pentru o perioada de 3 luni
7.2 fotografii pentru fiecare membru al familiei
8.certificate de nastere, original si copii pt. toti
9.certificat de casatorie copie si original
10.pasaport
11. 20 euro pt. adult, 15 euro pt. copil
12.cerere care se completeaza la Consulat. Sunt foi tipizate. (2 exemplare)

Important:
-Toate copiile in 2 exemplare
-Ar fi bine sa fie traduse actele oficiale in germana si legalizate (cel putin aici in Germania mie mi-au folosit foarte mult)
-Programul de depunere acte este Luni-Vineri 8.00-12.00 (la Consulatul din Sibiu)
-Toata procesarea actelor nu dureaza mai mult de 3-4 zile



Informatiile ne-au fost furnizate de Liviu Morar.



Acest articol este trimis de Tineri romani in Germania
http://www.ro-de.org

URLul pentru acest articol este:
http://www.ro-de.org/modules.php?name=News&file=article&sid=67