Pai...am si eu niste nelamuriri cu studiu si cu germania.
In primu rand intentionez sa aplic imediat dupa ce taremin liceul, adica in vara asta (2008)..la universitate in germania..cel mai probabil prin dusseldorf, duisburg...pe acolo pe undeva. Voi da certificatul de limba Daf(acum in noiembrie) , insa cu diploma de Bac e posibil sa am ceva probleme ptr ca la noi nu se elibereaza inainte de 15 iulie. Pot sa ma inscriu si cu adeverinta care atesta ca am luat Bac urmand ca ulterior sa trimit si diploma? (asta dupa deadline-ul lor de aplicare ca inainte nu prea se poate...)
Astept si eu sa ma lamuriti...
Oana
pe langa eventualele raspunsuri de aici, te saftuiesc sa scrii secretariatelor (sau mai degraba birourilor de admisie = Zulassungsstelle) ale respectivelor universitati si sa le prezinti pe scurt situatia, fiindca raspunsul lor e singurul care va conta. multa bafta.
in Nürnberg de exemplu deadline-ul este in octombrie si banuiesc ca tot cam asa e peste tot deci nu ai de ce sa iti faci probleme ca nu o sa o ai la timp.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.