Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
BingoBongo
Data inscrierii: Oct 13, 2005 Locatie: Jos de tot
|
|
Sus |
|
|
BingoBongo
|
|
Sus |
|
|
itsme1234
Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 30 03 2009, 11:25 Titlul subiectului: |
|
|
Faimosul EEE PC 1000 HE cu bateria de 9.5 ore a aparut la amazon.de (in sfirsit).
Se pare ca viata bateriei este doar cu putin exagerata http://www.blogeee.net/2009/03/19/test-asus-eeepc-1000he/ si in general extrem, extrem de buna. Daca astia nu mint cu benchmark-ul (si nu par sa minta) cifrele sint excelente, exemple: 7:14h pentru backlight 70% si play H.264, 468-482 min de browsing + wifi + backlight 100% (cifra mai mica e pentru youtube 100%).
De asemenea sony vaio P amintit mai sus in thread a aparut la Saturn la nesimtita suma de 999 EURO. |
|
Sus |
|
|
123qwe
Data inscrierii: Jan 17, 2006
|
Trimis: 30 03 2009, 12:27 Titlul subiectului: |
|
|
Cat costa o bucata?
Si nu are nimeni retineri ca este "made in china" ? |
|
Sus |
|
|
itsme1234
|
Trimis: 30 03 2009, 13:14 Titlul subiectului: |
|
|
Credeam ca cine-i curios da un ochi singur la amazon. Este EUR 394,98, Lieferbar ab dem 4. April 2009.
Am auzit ca ar fi si la Saturn cu 399 (cantitate limitata si disponibilitate intimplatoare).
Asta cu China e o gluma, ca design/mecanica/ergonomie asus-urile sint cam cel mai bine vazute netbooks din cite stiu eu. In rest ce poti sa ai in el sa nu te tina inima sa dai 3-400 EUR chiar daca crezi ca sint rele chinezismele? Un proc Intel, un cipset intel probabil, un card wifi atheros sau realtek, un hdd oarescare samd. Ce vrei sa iei altceva sa nu fie chinez? Lenovo
In plus la Asus poti sa cumperi mai tot ce vrei de la http://asusparts.eu/ in caz ca-ti crapa ceva din vina ta sau daca iti moare dupa cei doi ani de garantie. |
|
Sus |
|
|
BingoBongo
|
Trimis: 30 03 2009, 13:16 Titlul subiectului: |
|
|
Foarte fain review... sunt de-a dreptul gelos pe bateria aia... cat de curand o sa imi iau si eu una
Ultima modificare efectuata de catre BingoBongo la 30 03 2009, 13:17, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
sdragos Biciclist Fruntas
Data inscrierii: Aug 02, 2002 Locatie: FFM
|
Trimis: 30 03 2009, 13:16 Titlul subiectului: |
|
|
123qwe a scris: | Si nu are nimeni retineri ca este "made in china" ? |
Eu nu stiu vre-un laptop care sa nu aiba un 'made in china' pe spate. Deci nu mi-as face griji din cauza asta. _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk? |
|
Sus |
|
|
itsme1234
|
Trimis: 31 03 2009, 7:09 Titlul subiectului: |
|
|
In alta ordine de idei stie cineva cum/daca merge treaba cu returnatul windows-ului (in Germania, in ziua de azi)? Nu cred ca sint prea multe date despre asta dar daca o sa fie prea multe raspunsuri facem un thread nou. |
|
Sus |
|
|
decoder
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Prin Zona
|
Trimis: 31 03 2009, 8:38 Titlul subiectului: |
|
|
BingoBongo a scris: | Foarte fain review... sunt de-a dreptul gelos pe bateria aia... cat de curand o sa imi iau si eu una |
eu as fi curios sa vad un review la baterie dupa 6 luni.
cred ca o sa i se injumatateasca randamentul _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
Axinte
Data inscrierii: Sep 27, 2002
|
Trimis: 31 03 2009, 9:40 Titlul subiectului: |
|
|
Jumatate din ceva mai mare va fi intotdeauna mai mare decat jumatate din ceva mai mic. E drept ca de la un epsilon incolo, nu prea mai intereseza pe cineva. Insa ce nu face omul sa se dea...mobil |
|
Sus |
|
|
BingoBongo
|
Trimis: 31 03 2009, 9:42 Titlul subiectului: |
|
|
decoder a scris: | BingoBongo a scris: | Foarte fain review... sunt de-a dreptul gelos pe bateria aia... cat de curand o sa imi iau si eu una |
eu as fi curios sa vad un review la baterie dupa 6 luni.
cred ca o sa i se injumatateasca randamentul |
Poate nu chiar jumatate... dar un 20% e posibil. La mine dupa fix 6 luni, 17% a "disparut" |
|
Sus |
|
|
foni Der Herr von
Data inscrierii: Mar 07, 2003 Locatie: In oglinda
|
Trimis: 31 03 2009, 9:43 Titlul subiectului: |
|
|
itsme1234 a scris: | In alta ordine de idei stie cineva cum/daca merge treaba cu returnatul windows-ului (in Germania, in ziua de azi)? Nu cred ca sint prea multe date despre asta dar daca o sa fie prea multe raspunsuri facem un thread nou. |
Sau cum sa iei laptopul fara sistem de operare? _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus. |
|
Sus |
|
|
adir
Data inscrierii: Oct 28, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 01 04 2009, 16:14 Titlul subiectului: |
|
|
itsme1234 a scris: | Credeam ca cine-i curios da un ochi singur la amazon. Este EUR 394,98, Lieferbar ab dem 4. April 2009.
Am auzit ca ar fi si la Saturn cu 399 (cantitate limitata si disponibilitate intimplatoare).
|
...care assus bre, asta ? |
|
Sus |
|
|
BingoBongo
|
Trimis: 01 04 2009, 20:33 Titlul subiectului: |
|
|
A reusit ASUS sa ne ameteasca pe toti
Nu e vb de 1000H ci de 1000HE Diferenta sta in E! |
|
Sus |
|
|
adir
Data inscrierii: Oct 28, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 02 04 2009, 10:09 Titlul subiectului: |
|
|
Ahaa, HE he |
|
Sus |
|
|
itsme1234
|
Trimis: 02 04 2009, 13:10 Titlul subiectului: |
|
|
Mda, faza cu HE e super-stupida. Faci un produs unic mai ales in contextul in care majoritatea netbooks apar cu baterii cu 3 elementi (si de 4 ori mai slabe) si bateriile mari promise sint de negasit. De asemenea bateria nu iese din carcasa ca la alte Lenovo, Samsung (si poate multe altele). Si diferentiezi produsul doar printr-o litera pe care lumea o ignora (pe linga faptul ca exista deja HA si H).
Va anunt ca a aparut si la Media Markt si la Saturn dar e tinut ascuns de parca e o revista deocheata. Probabil sa nu manince din vinzarile sony-urilor de 2000+ EUR. |
|
Sus |
|
|
flc
Data inscrierii: Mar 26, 2008
|
Trimis: 03 04 2009, 11:35 Titlul subiectului: |
|
|
tot la categoria "musca", are cineva experienta cu Lenovo S10? Pretul este exceptional si se livreaza cu Linux, deci nu il mai ingrasi si pe B. Gates. Oferta aici aici |
|
Sus |
|
|
itsme1234
|
Trimis: 03 04 2009, 11:52 Titlul subiectului: |
|
|
flc a scris: | tot la categoria "musca", are cineva experienta cu Lenovo S10? Pretul este exceptional si se livreaza cu Linux, deci nu il mai ingrasi si pe B. Gates. Oferta aici aici |
Cind ma uitam dupa asa ceva anuntatele S10e cu bateria de 6 cell erau de negasit - asta pare sa fie cu baterie mare desi nu e clar; pozele sint cu bateria mica dar bateria e data ca 5h deci pare sa fie cea mare. Are spre deosebire de majoritatea netbooks un slot ExpressCard (eu n-am vazut nici un periferic de-asta dar evident exista multe chestii potential utile; placa firewire, S-ATA, etc). Pe de alta parte daca avea PCMCIA il luam sigur...
Tinind cont ca e unul dintre putinele de 10 inch pe care le gasesti cu linux pare o alegere buna.
Singura chestie pe care o am de reprosat: bateria mare cam da pe afara:
http://portablemonkey.com/images/uploads/reviews/s10e/s10e-05.jpg |
|
Sus |
|
|
gigib
Data inscrierii: Aug 17, 2005
|
Trimis: 03 04 2009, 15:14 Titlul subiectului: |
|
|
asa este, bateria aia de 5 ore nu poate fi decat cea de 6-Cell si arata cam aiurea iesita in afara. Samsung de exemplu, la NC10, au fost in stare sa o mascheze in carcasa, dar e si un pic mai greu, si ceva mai scump.
Pe expresscard-ul ala poti sa pui un UMTS de exemplu, care devin din ce in ce mai ieftine, de la 10 euro pe luna, si atunci chiar esti 100% mobil |
|
Sus |
|
|
itsme1234
|
Trimis: 03 04 2009, 17:55 Titlul subiectului: |
|
|
Nu cred ca-i un exemplu foarte bun cardul UMTS, personal nu mi-as lua altceva decit USB sa pot sa-l folosesc chiar oriunde (in plus si astea expresscard ies in afara destul de mult asa ca nu sint avantaje mecanice sau estetice fabuloase). Doar daca ai deja expresscardul cred ca merita.
In plus mai orice telefon destept (iPhone exclus desigur) poate fi folosit pentru "tethering", majoritatea chiar pe bluetooth. Interesante sint dupa mine aplicatiile unde chiar nu poti folosi altceva decit expresscard-ul ala, spre exemplu ca sa pui un firewire (eventual FW-800!) sau chiar extensii de porturi PCI/PCI-E. |
|
Sus |
|
|
|