Sau compar eu cu ce nu trebuie? Aveam impresia ca iphone e un tip de smart phone, sau nu?
MC a scris:
decoder a scris:
...
Eu inteleg putin si greu
Am dat mai sus care sunt utilizarile mele: 1% camera pentru extraterestri.
Deci orice aplicatie de facut poze nu face doua parale, dupa mine.
Dar revin, in afara de telefon, daca are gps cu soft de navigatie , devine interesant, restul baliverne trecute la si altele (1%) pentru baieti care au timp sa se joace cu telefonu'.
Nu stiu daca tu ma intelegi, no offense.
pai te cam contrazici... intai zici ca vrei un smartphone si apoi ca nu vrei.
In terms of features, most smartphones support full featured email capabilities with the functionality of a complete personal organizer. Other functionality might include an additional interface such as a miniature QWERTY keyboard, a touch screen or a D-pad, a built-in camera, contact management, an accelerometer, built-in navigation hardware and software, the ability to read business documents in a variety of formats such as PDF and Microsoft Office, media software for playing music, browsing photos and viewing video clips, internet browsers or even just secure access to company mail, such as is provided by a BlackBerry. One common feature to the majority of the smartphones is a contact list able to store as many contacts as the available memory permits, in contrast to regular phones that has a limit to the maximum number of contacts that can be stored.
daca nu ramane cum am stabilit.
telefonu' cel mai bun e ala care-i place fiecaruia _________________ _________
l-au strosit. saracu!
Cred ca nu m-ai inteles poate nu m-am exprimat coerent.
Sigur ca fiecare cu ce-i place. Si mie imi place iPhone.
Cred ca daca ar fi gratis as lua cateva. Dar cand costa bani, as vrea sa fie mai interesante decat ce am deja.
Deci, pentru phone cu gps, pot sa trec peste faptul ca abia au introdus "copy paste" pentru eleganta aparatului si sa consider ca e superior smart phone-ului pe care il am deja. Daca nu e cu gps...well, forget about it.
Nu vreau sa car dupa mine o sacosa de gadgeturi, asta e tot. Nu spun ca nu e fain, e super, numa nu imi trebe mie acum, ok?
Dar multumesc pentru info.
Daca esti convins ca nu iti trebuie n-ar trebui sa mai postezi pe threadu' ista
In alta ordine de idei:
1. compara cat tine bateria cu GPS activa cu cele 2 device-uri
Daca ai 1h versus 3h, poti merge mai departe.
2. daca vrei sa schimbi memory cards, uita iPhone;
Eu am inlocuit asta cu scp intre laptop si iPhone.
3. Vrei USB host? Atunci uita iPhone
4. Vrei sa citesti web mail? iPhone e perfect pt. asta, in special combinat cu google mail care 'vede' cam toate office docs (inlusiv ppoint cu poze)
5. Vrei sa citesti articole de pe web pe toaleta/tren - iPhone o face perfect (calitatea display-ului si facilitatile de browse-ing sunt incredibile)
6. Vrei sa scrii des email-uri/SMS-uri? Aici ai aceeasi problema ca si cu alte device-uri fara keyboard; multe WinCE smarphone au totusi un mic joystick care ajuta la navigarea in text. iPhone nu-i recomandabil pt. asa ceva.
7. Vrei sa te conectezi cu VPN la scarbiciu si sa folosesti te conectezi la un server (ssh sau terminal server): iPhone face asta perfect
8. pe pagina cealalta e o aplicatie foarte interesanta pt. controlul unui Windows media server (postata de decoder). Numai pt. iPhone
etc. _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk?
Singurul lucru care ma tine departe de noul iPhone este T-Mobile.
Ma gandesc la cate facturi eronate am primit de la D-Telekom + T-Online si cate probleme am avut sa ies din contractul cu ei. Cumva imi e teama sa intru din nou in gradina lor.
Aveti ceva experiente cu T-Mobile? M-ar interesa calitatea serviciilor (telefonie + internet) si cat de rapid sau nu se rezolva eventuale probleme tehnice.
un link mai vechi, dar care iti arata unde poti gasi tel fara contract.
trebuie insa intrebat la fata locului daca e sigur fara simlock, eventual probat.
"Wer die Vertragsbindung an T-Mobile umgehen möchte, der wird noch etwas warten müssen. Wie schon das Vorgänger-Modell könnte auch das neue iPhone früher oder später bei Online-Shops und Mobilfunk-Discountern ohne SIM- oder NET-Lock zu kaufen sein."
Data inscrierii: Mar 27, 2008 Locatie: Köln si etc
Trimis: 17 06 2009, 23:27 Titlul subiectului:
...sau dai o fuga in Belgia si-l cumperi de acolo fara nici un abonament, fara sim-lock fara nici o piedica. Perfect legal si ok _________________ Neid ist die deutsche Form von Anerkennung.
scump... mai bine-ti iei un model 1st gen + o camera foto + un navigator
1st Gen iPhone = 250 Euro (unlock+jailbreak)
Camera Foto/Video buna = 300 Euro
Navigator = 150 Euro
----------------------------------
Total: 700 Euro _________________ _________
l-au strosit. saracu!
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.