Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Romani din Düsseldorf
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Romani din Düsseldorf

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Nordrhein-Westfalen
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    bzk

Data inscrierii: Nov 24, 2009

MesajTrimis: 25 11 2009, 8:10    Titlul subiectului: Romani din Düsseldorf Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Sper sa nu se supere moderatorii dar am vazut ca topicul de intalniri al romanilor din Düsseldorf e cam ''batran''si am zis sa il readuc putin la viata
    Eu sunt nou pe aici si as vrea sa cunosc cateva persoane din Ro care locuiesc in Düsseldorf. Poate reusim sa ne strangem cativa la o bere, ceva.
    Amatorii sunt rugati sa posteze cand si daca ar fi disponibili.
    Puteti posta aici sau pe topicul de intalniri.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    paraipan

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 25 11 2009, 13:43    Titlul subiectului: Re: Romani din Düsseldorf Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bzk a scris:
    Sper sa nu se supere moderatorii dar am vazut ca topicul de intalniri al romanilor din Düsseldorf e cam ''batran''si am zis sa il readuc putin la viata
    Eu sunt nou pe aici si as vrea sa cunosc cateva persoane din Ro care locuiesc in Düsseldorf. Poate reusim sa ne strangem cativa la o bere, ceva.
    Amatorii sunt rugati sa posteze cand si daca ar fi disponibili.
    Puteti posta aici sau pe topicul de intalniri.

deci. in principiu. desi e printre orasele cu un nr mare de romani comunitate nu prea o sa gasesti...
    icon_razz.gif

si ca sa parafrazez o dama de pe un topic similar: icon_biggrin.gif
    - de unde esti din ro?
    - esti fata sau baiat?
    - stii unde e vreo biserica ortodoxa?
    - ai program de revelion? (daca da, de ce?)
    si nu in ultimu_rand:
    - ce nota ai avut la bac sau la licentza? icon_biggrin.gif
    Sus
    bzk

MesajTrimis: 25 11 2009, 14:14    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pacat ca nu prea ne strangem, dar acum or fi toti ocupati cu serviciul

Sincer sa fiu daca reusesc sa gasesc macar un om cu care sa beau o bere tot e mai bine ca acum. Eu sunt abia de de o saptamana aici si unchiul meu(la care stau) nu prea are timp de iesiri.Plus ca el are si aproape 50 de ani si copil...

Poate poate se indura careva sa iasa din casa intr-un weekend cu toate ca vremea nu e prea imbietoare. Prima bere o dau eu. icon_smile.gif
    Sus
    MC

Data inscrierii: Nov 11, 2003

MesajTrimis: 25 11 2009, 15:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bzk a scris:
    Pacat ca nu prea ne strangem, dar acum or fi toti ocupati cu serviciul

Sincer sa fiu daca reusesc sa gasesc macar un om cu care sa beau o bere tot e mai bine ca acum. Eu sunt abia de de o saptamana aici si unchiul meu(la care stau) nu prea are timp de iesiri.Plus ca el are si aproape 50 de ani si copil...

Poate poate se indura careva sa iasa din casa intr-un weekend cu toate ca vremea nu e prea imbietoare. Prima bere o dau eu. icon_smile.gif

- de unde esti din ro?
    - esti fata sau baiat?
    - cati ani ai? (asta a uitat Paraipan sa intrebe)
    Sus
    decoder

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 25 11 2009, 16:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

intr-un cuvant...
    ASLplz
    bzk

MesajTrimis: 25 11 2009, 16:47    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu ma gandeam ca alea sunt la misto. icon_smile.gif
    Deci ....24 de ani , barbat, Iasi.

Asadar pana la urma se agata careva la o bere? Nu va sfiiti. Anuntati-va cu incredere.
    Sus
    paraipan

MesajTrimis: 25 11 2009, 16:47    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

decoder a scris:
    intr-un cuvant...
    ASLplz

KFZ, BLZ si KontoNr. icon_biggrin.gif
    Sus
    paraipan

MesajTrimis: 25 11 2009, 16:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bzk a scris:

Asadar pana la urma se agata careva la o bere? Nu va sfiiti. Anuntati-va cu incredere.

cu ce te ocupi? icon_cool.gif
    Sus
    miss

Data inscrierii: Jun 16, 2004

MesajTrimis: 25 11 2009, 16:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

de-alede cui din iasi? eusa_nerd.gif

eu zic sa pui o camasutza alba ca asta se chema pe-acilea "botez"..
    Sus
    MC

MesajTrimis: 25 11 2009, 16:56    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bzk a scris:

In principiu erau la misto, dar...nah, daca imi da sotia voie sa ies la o bere si ma trezesc ca ma intalnesc cu o tipa hot de 22 ani dupa ai nu o sa pot justifica, ca de ce n-am intrebat si ce mai e. De aia, e bine sa stii cu cine te intalnesti, macar stabilesti alibiul.
    Lasand gluma deoparte din cand in cand mai e cate o intalnire in Düsseldorf.
    Eventual pune de un chestionar sa vedem daca exista interes mai mare.
    Sus
    bzk

MesajTrimis: 25 11 2009, 17:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Moama cate intrebari. icon_smile.gif
    Mediez proiecte de web design. Cu alte cuvinte acum sunt freelancer. O sa vedem daca o sa imi gasesc ceva si pe langa pe aici.
    Sus
    bzk

MesajTrimis: 25 11 2009, 17:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Acum hai sa fim seriosi. De cate ori te-a chemat cineva la o bere si te-ai trezit ca era o super hot babe de 22 de ani ? Daca se intampla asa ceva pe forumul asta nu pot sa zic decat ca ma bucur ca l-am descoperit.
    Sus
    bzk

MesajTrimis: 25 11 2009, 17:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

miss a scris:
    de-alede cui din iasi? eusa_nerd.gif

eu zic sa pui o camasutza alba ca asta se chema pe-acilea "botez"..

Camasuta alba o pun cand ne vedem la bere.
    Sus
    paraipan

MesajTrimis: 25 11 2009, 17:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

MC a scris:
    bzk a scris:

In principiu erau la misto, dar...nah, daca imi da sotia voie sa ies la o bere si ma trezesc ca ma intalnesc cu o tipa hot de 22 ani dupa ai nu o sa pot justifica, ca de ce n-am intrebat si ce mai e. De aia, e bine sa stii cu cine te intalnesti, macar stabilesti alibiul.
    Lasand gluma deoparte din cand in cand mai e cate o intalnire in Düsseldorf.
    Eventual pune de un chestionar sa vedem daca exista interes mai mare.

stai bre, ce chestionar?! icon_biggrin.gif

ce, e democratzie? icon_biggrin.gif

stai sa imi scot slapii de sub pat, sa caut cheile si sa cobor jos la asociatzie sa ma uit in calendar cand ie urmatoarea sedintza icon_biggrin.gif
    Sus
    bzk

MesajTrimis: 25 11 2009, 17:19    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pai eu nu pt sedintza aia bat campii aici?
    Sus
    BingoBongo

Data inscrierii: Oct 13, 2005

MesajTrimis: 25 11 2009, 18:08    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bzk a scris:
    De cate ori te-a chemat cineva la o bere si te-ai trezit ca era o super hot babe de 22 de ani ?

Ohooo, mie mi s-a intamplat de nenumarate ori... icon_biggrin.gif Da io nu-s din Düsseldorf.. cred ca de aia icon_biggrin.gif
    Sus
    bzk

MesajTrimis: 27 11 2009, 9:00    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Si uite asa dupa furtuna de intrebari se lasa linistea.....echoooo......
    Daca pana la urma apare cineva care vrea sa ne vedem la o bere ,stabiliti voi locul si ora. Eu unul nu cunosc foarte bine zona.
    Sus
    paraipan

MesajTrimis: 27 11 2009, 12:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bzk a scris:
    Si uite asa dupa furtuna de intrebari se lasa linistea.....echoooo......
    Daca pana la urma apare cineva care vrea sa ne vedem la o bere ,stabiliti voi locul si ora. Eu unul nu cunosc foarte bine zona.

io as iesii da' am racit in gat icon_sad.gif...

apropo: stie careva daca si unde se gaseste albastru de metil? icon_biggrin.gif
    Sus
    MC

MesajTrimis: 27 11 2009, 14:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bzk a scris:
    Acum hai sa fim seriosi. De cate ori te-a chemat cineva la o bere si te-ai trezit ca era o super hot babe de 22 de ani ? Daca se intampla asa ceva pe forumul asta nu pot sa zic decat ca ma bucur ca l-am descoperit.

Mi se intampla permanent!
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Nordrhein-Westfalen Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media