Trimis: 09 11 2010, 16:43 Titlul subiectului: pierdere acte germania
va salut,am si eu o mare durere...am reusit performanta sa pierd briful mare si cel mic la masina,mentionez ca imi cumparasem autoturismul din wiesbaden acum 4 luni si nu am mai apucat sa o inmatriculez in ro.mai am doar factura de la dealer...acum nu stiu ce sa fac pt a scoate alte acte fara de care nu pot inmatricula masina pt ca nu stiu o boaba de germana
Cauta un prieten care vorbeste Germana cat de cat si mergi impreuna cu el la Landratsamt si intreaba care sunt pasii.
Problema e ca ai pierdut si Brieful si Fahrzeugschein-ul (ala mic)....
Trimis: 10 11 2010, 11:46 Titlul subiectului: Re: pierdere acte germania
august a scris:
va salut,am si eu o mare durere...am reusit performanta sa pierd briful mare si cel mic la masina,mentionez ca imi cumparasem autoturismul din wiesbaden acum 4 luni si nu am mai apucat sa o inmatriculez in ro.mai am doar factura de la dealer...acum nu stiu ce sa fac pt a scoate alte acte fara de care nu pot inmatricula masina pt ca nu stiu o boaba de germana
eu as merge direct la politie. Dai din engleza, dai din maini, cumva te faci inteles. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
Daca ai o copie a brifului mare ( si ar trebui sa ai ) , poti merge cu contractul de vanzare cumparare,copia brifului si vanzatorul (sau ultimul proprietar) la Zulassungstelle - unde a fost inmatriculata ultima oara masina , dati declaratii amandoi apoi in cateva zile iti da un duplicat al brifului. Iti trebuie si ceva de la politie cum ca ai pierdut/ti-a fost furate actele ; trebui sa se prezinte persoana care este trecuta in contractul de vanzare cumparare.
Toate informatiile aste m-au costat o saptamana de alergatura si multe ore petrecute la inmatriculari.
P.S. : de chestia se ocupa doar seful de la Zulassungstelle.
va multumesc pentru raspunsuri..nu am un prieten care vorbeste germana din pacate,daca nu se intampla vreo minune,luni ma urc in tren via frankfurt,imi fac o traducere cu google translate si o recit ca o poezie..ceva tre sa iasa
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.