Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Pro Tv International
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Pro Tv International

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    Carmi

Data inscrierii: Jul 07, 2006

MesajTrimis: 24 01 2011, 14:37    Titlul subiectului: Pro Tv International Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Buna, nu mai pot prinde Pro Tv International de o saptamana, de cand au schimbat frecventa. Am cautat manual si am introdus noile date care apar pe site, cu toate astea nu se vede nimic, imi apare ´keines Signal´. Ma poate indruma cineva cum sa procedez pentru a-l vedea din nou? Va multumesc.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    LAUR

Data inscrierii: Dec 30, 2003

MesajTrimis: 05 02 2011, 14:53    Titlul subiectului: Re: Pro Tv International Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Carmi a scris:
    Buna, nu mai pot prinde Pro Tv International de o saptamana, de cand au schimbat frecventa. Am cautat manual si am introdus noile date care apar pe site, cu toate astea nu se vede nimic, imi apare ´keines Signal´. Ma poate indruma cineva cum sa procedez pentru a-l vedea din nou? Va multumesc.

Te referi la cel de pe HOTBIRD care este Free To air(liber) de captat?Pt.ca mai este si pe fostul SIRIUS tot liber de captat.

Frecventa corecta este: (din data de 19.01.2011)
    Hotbird 6 (13.0°E) 11200.00 V 27500 5/6
    Pe acest transponder trebuie sa iti intre si urmatoarele canale:

Pro TV International Rumänien Allgemein RRsat Frei

Al Fayhaa Irak Wirtschaft RRsat Frei

Mohabat TV U.S.A. Religiös RRsat Frei

CGN TV Südkorea Religiös RRsat Frei

Gali Kurdistan TV Irak Allgemein RRsat Frei

MTA International England Religiös RRsat Frei

Dieu TV Frankreich Religiös RRsat Frei

Russian Travel Guide Rußland Tourismus RRsat

IN TV Dubai Lebensstil RRsat Frei

Dipre TV Italien Variabel RRsat Frei

Compara datele. Ce receptor ai? Cit semnal ai pe acest satelit?
    Daca totul e in ordine si tot nu iti mai apare semnalul trebuie sa bagi fecventele avansate cu VPID si SID-cred ca si asta poate ajuta ...

Bafta
    Carmi

MesajTrimis: 06 02 2011, 21:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Laur, multumesc mult pentru raspuns.
    Da, despre Hotbird e vorba...
    Ma intrebi despre semnal...e ´keines´, desi postul il recunoaste, asta dupa ce bag datele, cele pe care le-am luat de pe site-ul lor.
    Valorile de la frecventele avansate mi le poti da, bitte?
    Iti multumesc mult,

Carmi
    Sus
    LAUR

MesajTrimis: 07 02 2011, 11:36    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Carmi a scris:
    Laur, multumesc mult pentru raspuns.
    Da, despre Hotbird e vorba...
    Ma intrebi despre semnal...e ´keines´, desi postul il recunoaste, asta dupa ce bag datele, cele pe care le-am luat de pe site-ul lor.
    Valorile de la frecventele avansate mi le poti da, bitte?
    Iti multumesc mult,

Carmi

Nu mi-ai raspuns la intrebari:

Ce receptor ai?
    Ai semnal bun pe acest satelit?
    Iti intra celelate canale care le-am insiruti eu mai sus?

Datele avansate sunt:
    SID: 4701 VIDEO:2001 AUDIO:3001 rom

Bafta
    Sus
    Carmi

MesajTrimis: 08 02 2011, 17:17    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pe receiver-ul meu scrie ´Silver Crest´...
    Am cautat unele din programele pe care le-ai scris mai sus, sunt in lista, insa la toate apare ´keines Signal´.
    Valorile pe care mi le-ai scris, nu-s asa de priceputa, banuiesc ca tre´sa le
    scriu la
    Video PID
    AUDIO PID
    PCR PID , asa-i? Ca ma incurca ´SID´, la mine nu apare asa ceva. Nu rade de mine, nu ma pricep...
    Multumesc mult.
    Sus
    LAUR

MesajTrimis: 08 02 2011, 18:50    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Carmi a scris:
    Pe receiver-ul meu scrie ´Silver Crest´...
    Am cautat unele din programele pe care le-ai scris mai sus, sunt in lista, insa la toate apare ´keines Signal´.
    Valorile pe care mi le-ai scris, nu-s asa de priceputa, banuiesc ca tre´sa le
    scriu la
    Video PID
    AUDIO PID
    PCR PID , asa-i? Ca ma incurca ´SID´, la mine nu apare asa ceva. Nu rade de mine, nu ma pricep...
    Multumesc mult.

Se pare ca ceva nu e in regula cu acest transponder, daca nu iti intra nici unul din aceste canale...hmmm

Incearca sa bagi atunci :
    Video PID:2001
    Audio PID:3001
    PCR PID:2001
    uita de SID...care il poate inlocui PCR-ul(aluzii la partidul comunist sunt excluse) icon_biggrin.gif

Daca tot nu va merge(ce nu sper) da o cautare generala la acest satelit al tuturor canalelor = "automatic search"
    Lista acelor programe postate de mine mai sus s-a modificat la data de 19 Ianuarie - s-ar putea ca receptorul tau sa nu fi memorat noile frecvente ci tot le mai are pe cele vechi.

Daca ambele metode propuse de mine astazi, precum si cautarea manuala la 11200 MHz nu da roade-va trebui sa faci un reset total al receptorului la WERKSEINSTELLUNG(factory settings), ca totul sa fie sters si sa rememorezi noile frecvente corect(asta avind in vedere ca totul ce priveste HARD-ul la antena ta parabolica este tehnic perfect in ordine inclusiv orientarea parabolei la curbura coloidala satelitara)

Bafta
    Sus
    Carmi

MesajTrimis: 08 02 2011, 21:57    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Se vede !!! icon_smile.gif
    Iti multumesc mult, Laur!
    Sus
    LAUR

MesajTrimis: 09 02 2011, 16:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Carmi a scris:
    Se vede !!! icon_smile.gif
    Iti multumesc mult, Laur!

Ma bucur!
    Cu placere si vizionare placuta.
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Sa mintim poporul cu televizorul Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media