Data inscrierii: Mar 02, 2004 Locatie: apropiere Mannheim
Trimis: 01 12 2012, 11:46 Titlul subiectului: Programe TV romanesti
Buna tuturor,
as dori sa prind si eu programe TV romanesti in Germania. Nu am deloc experienta cu antene satelit etc (momentan avem cablu TV de la firma Prima com).
Astazi va veni o firma la fata locului si ne va face o oferta. La telefon ne-a intrebat ce programe TV romanesti am dori sa avem.
Poate sa imi recomande cineva cateva programe TV romanesti?
Trebuie tinut seama de ceva in mod deosebit?
Trimis: 01 12 2012, 17:33 Titlul subiectului: Re: Programe TV romanesti
Deci PRIMA-com ofera in grila lor de cablu PROT TV Intl. si TVR Intl.
Daca vrei mai mult trebuie sa iti faci rost de un lighean ... de satelit evident pozitionat ca atare.
Pe 16 grade est ... vezi un pic si politica FTA (necodificat) in plus - iar daca vrei si mai mult te muti cu PAY TV pe 1 grad vest si iti iei abonament la intreaga grila de canale RO.
In nici un caz numai cu cablul nemtzesc nu o scoti la liman - parerea mea (c)
Pentru orice alte intrebari in acest context iti stau la dispozitie ...
Succes _________________ [img]https://www.jumbo-officeprint.ro/images/produse/WhatsApp%20Image%202020-04-15%20at%2011.19.14%20(1).jpeg[/img]
Data inscrierii: Mar 02, 2004 Locatie: apropiere Mannheim
Trimis: 01 12 2012, 18:22 Titlul subiectului: Re: Programe TV romanesti
Buna seara,
multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
As dori sa am prind cel putin 2 programe romanesti din urmatoarele 4:
Pro TV, Canal D, Antena 1 si Prima TV.
Mama va veni pentru o perioada mai lunga in vizita si o intereseaza in mod special aceste 4 programe.
Laur: Stii cum se numeste satelitul de pe 1 grad vest?
Ai idee cam cat costa abonamentul pe intreaga grila de canale?
Trimis: 01 12 2012, 22:12 Titlul subiectului: Re: Programe TV romanesti
elenaaida a scris:
Buna seara,
multumesc foarte mult pentru raspunsuri.
As dori sa am prind cel putin 2 programe romanesti din urmatoarele 4:
Pro TV, Canal D, Antena 1 si Prima TV.
Mama va veni pentru o perioada mai lunga in vizita si o intereseaza in mod special aceste 4 programe.
Laur: Stii cum se numeste satelitul de pe 1 grad vest?
Ai idee cam cat costa abonamentul pe intreaga grila de canale?
Bafta la decizie! _________________ [img]https://www.jumbo-officeprint.ro/images/produse/WhatsApp%20Image%202020-04-15%20at%2011.19.14%20(1).jpeg[/img]
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.