Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
Trimis: 29 09 2016, 21:29 Titlul subiectului: USB/USR
Dragilor, stiu ca nu ne-am mai auzit de un car de ani dar pentru ca am facut o traznaie, o traznaie buna si cum orice fapta buna nu ramane nepedepsita... scriu si pe aici. Habar nu am cati mai citesc aceste mesaje si totusi... de ceva vreme - de prin noiembrie anul trecut - m-am implicat cu timp si suflet in USB/USR. Si stiti ca daca ma apuc de o treaba, atunci o fac cu simt de raspundere. Asa ca iata am luat 25% la alegerile din Bucuresti Sper ca mai stiti de gluma. Nu am candidat, nu intentionez sa candidez (cred ) dar imi folosesc tot timpul liber pentru asta.
Ca sa nu o lungesc, avem nevoie de semnaturi din diaspora si din pacate destul de repede. Pentru ca altfel nu putem aparea ca optiune de vot pe buletinele care ajung in strainatate. Avem nevoie de 6000 de semnaturi din diaspora pana pe data de 6 octombrie.
Trimis: 29 09 2016, 21:32 Titlul subiectului:
Si desigur ne-ar fi de foarte mare ajutor daca ati putea prelua mesajul in toate comunitatile din care faceti parte in cazul in care nu a ajuns deja. _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!"
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: bellevue di monaco
Trimis: 04 10 2016, 6:25 Titlul subiectului:
bafta!
daca USR nu apare pe liste, diaspora cred ca va lua o pauza tura asta (mie mi-a expirat demult pasaportul, asa ca iau oricum, insa sustin orice miscare anti 'establishment' progresista)
comunitatea rodeista, mai ales aici la subsol, e mai mica decat facebuku' nord-coreean (cu toate astea are si -cel putin- un simpatizant n*** declarat)
Trimis: 08 10 2016, 1:22 Titlul subiectului:
Multumesc! Daca stiti pe cineva in MUC interesat...
Simpatizanții USR de la Munchen vă așteaptă sâmbătă și duminică la fântâna din fața Primăriei, Marienplatz, între 12 si 14, să ne dați o semnătură.
Suntem pe ultima sută de metri pentru a reuși să candidăm și în Diaspora. Avem 4500 de semnături, trebuie sa ajungem la 6100.
Dacă locuiești în Munchen sau în împrejurimi, descarcă tabelul și instrucţiunile (goo.gl/WpXKsK), completează-l împreună cu familia şi prietenii tăi români stabiliţi în străinătate, şi adu-l sâmbătă sau duminică la locul de întâlnire.
Mulțumim! _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!"
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.