So Long, and Thanks for All the Fish !
Multumiri tuturor celor care s-au perindat de-a lungul anilor prin camera motoarelor ... Multumiri celor care au platit de-a lungul anilor pentru combustibil.
Multumiri si celor cu care am interactionat pe marginea a diverse teme pentru faptul ca multe dintre discutii m-au ajutat sa mai invat cate ceva ... Sper ca drumurile noastre digitale sa se mai intersecteze candva.
Au fost cativa ani aici cu dezbateri si discutii interesante, ne-am mai vazut si live, a fost frumos.
Multumiri celor care au organizat dracia, imi vin in minte The_messenger, Teo, dcip.
Sanatate si veselie!
Nu am fost "postac" activ, dar cititor fervent. Am crescut/imbatranit odata cu el. In perioada de inceput a anilor 2000 a fost un sprijin extraordinar!
Tuturor celor implicati, multumiri!
PS: Forumul a aparut intr-un moment in care inca te bucurai sa auzi romaneste in jurul tau, cred ca aici intr-una dintre cele mai vechi poze de "adunari live": meciul Stuttgart-München, in Aidlingen cred, a trebuit jucat cu nr restrans de jucatori.
Interesant si nr de pixeli.
Multumiri pentru mesaje. Vreau doar sa va spun ca incercam sa tinem steagul sus.
E prea devreme, insa, pentru a putea spune cit timp ro–de.org va fi indisponibil.
Probabil veti vedea un mesaj „site under construction“ o vreme, speram insa sa revenim intr–o noua configurare, compatibila insa cu ceea ce a rulat anterior.
Din pacate trebuie sa transferam atit administrarea domeniului, cit si modalitatea de hosting.
Voi reveni in zilele urmatoare cu mai multe informatii pe masura ce voi sti mai multe.
PS: rugamintea este sa incercati sa va actualizati adresele de e-mail din profil, pentru cazul in care vom fi nevoiti sa resetam parolele de conturi. Va multumesc anticipat !, _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Deocamdata site-ul continua sa fie accesabil pe romanians-de.org, domeniul ro-de.org fiind suspendat citeva luni.
In curind onsa adaugam o adresa de mail de contact pentru cei care incearca sa acceseze ro-de.org. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.