Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - Stuttgart-München.Revansa revansei
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

Stuttgart-München.Revansa revansei
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 25, 26, 27  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Bayern
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    Mirschea

Data inscrierii: Aug 15, 2002

MesajTrimis: 25 06 2004, 10:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

@crify
    Nu ajunge daca se urmaresc indicatoarele"Sportplatz"??

Parerea mea: Aidlingen centru- Sportplatz (sper sa nu avem ghinionul sa urmarim "Hocketse" ca acum cateva saptamani) icon_evil.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM Numar MSNM
    ovio

Data inscrierii: Jan 28, 2003

MesajTrimis: 25 06 2004, 10:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

jucam pe iarba?
    sunt mai multe terenuri?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Numar YIM
    maluca

Data inscrierii: Nov 18, 2003

MesajTrimis: 25 06 2004, 10:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

17. "Arma Secreta" icon_surprised.gif ?
    18. Marius

Vin sigur dar hotariti-va cand si unde ne intilnim.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    crify

Data inscrierii: Jul 02, 2002

MesajTrimis: 25 06 2004, 10:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dozunu a scris:
    pai si daca acolo e full de ce nu ne intalnim altundeva?!

locul unde urma sa ne intalnim pt a va conduce la terenul de fotbal/grill este full icon_wink.gif Adresa este: Gärtringerstr. , 71134 Aidlingen

Mirschea a scris:

Parerea mea: Aidlingen centru- Sportplatz

Corect!

Drum bun icon_smile.gif

p.s. eu am sa fiu Volksbank, pt cei ce nu au citit mesajul icon_wink.gif

Ultima modificare efectuata de catre crify la 25 06 2004, 10:54, modificat de 1 data in total
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    crify

MesajTrimis: 25 06 2004, 10:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Mirschea a scris:
    @crify
    Nu ajunge daca se urmaresc indicatoarele"Sportplatz"??

Parerea mea: Aidlingen centru- Sportplatz (sper sa nu avem ghinionul sa urmarim "Hocketse" ca acum cateva saptamani) icon_evil.gif

ba da icon_smile.gif
    Daca este Hocketse, atunci se disputa partida de fotbal acolo dupa care cautam un alt loc pt destrabalare icon_wink.gif
    Sus
    alin_t

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 25 06 2004, 10:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

mcatalin a scris:
    lau, nici eu (si nici ceilalti) nu ne-am simtit bine cind anul trecut unii au procedat "romaneste", conform proverbului "la placinte inainte, la razboi inapoi". stai linistit, sintem nemti numai la bani, in rest, distractie cit cuprinde.

sa vezi ce-i batem! icon_wink.gif

La distractie sau la fotbal? icon_smile.gif
    Sus
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 25 06 2004, 11:33    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

alin_t a scris:
    La distractie sau la fotbal? icon_smile.gif

La amandoua icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif .

Adrian.
    Sus
    adipopa

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 25 06 2004, 11:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ovio a scris:
    gabi,
    baietii din münchen au un dvd cu 30min din meciul de la München
    daca insistam un pic cred ca se poate

Respectivul DVD a fost facut de Liviu, asa ca originalul la el il gasiti.

Adrian.
    PS: Care vea o copie sa se inscrie pe lista, costa 10 euro copia icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif , asta cu tot cu drepturile de autor (dar fiecare da cat vrea, eventual vine cu un DVD-Rohling ca sa am pe ce sa il pun).
    Sus
    sasha

MesajTrimis: 25 06 2004, 12:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Uite aici un tread de oameni seriosi!

Imi aduc aminte cu mare drag de prima intalinire. Va doresc distractie placuta si Hai Stutgartul!

Pronostic: 4-3 pt "ai nostri" icon_wink.gif
    Sus
    crify

MesajTrimis: 25 06 2004, 12:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

salutare sasha icon_wink.gif
    mi-am adus aminte si eu, chiar am vrut sa te citez: "sa nu parcati pe iarba statului" icon_wink.gif

sasha a scris:

Pronostic: 4-3 pt "ai nostri" icon_wink.gif

"la firu' ierbiiiiii !!!"
    Sus
    sasha

MesajTrimis: 25 06 2004, 12:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

crify a scris:
    mi-am adus aminte si eu, chiar am vrut sa te citez: "sa nu parcati pe iarba statului" icon_wink.gif

Salutari la toata lumea! Tactica o stiti: "La fiiiiirul ieeeerbiiiii!". Sper ca ati ales un teren adecvat... in panta icon_lol.gif
    Sus
    gabrielb

Data inscrierii: Oct 08, 2002

MesajTrimis: 25 06 2004, 12:51    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

sasha a scris:
    crify a scris:

Salutari la toata lumea! Tactica o stiti: "La fiiiiirul ieeeerbiiiii!". Sper ca ati ales un teren adecvat... in panta icon_lol.gif

sasha "la firul ierbiiiiii" - o sa-i batem si iti trimitem si tie niste poze pe urma. pe curand in tara!
    Sus
    thsimon

Data inscrierii: Jul 14, 2002

MesajTrimis: 25 06 2004, 13:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

desi am zis ca eu sunt pe lista trecut ca "arma secreta " mai bine ma deconspir si ma trec si eu pe lista ca dupa aia raman fara friptane si bere icon_lol.gif deci

18. Thomas
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
    uioreanu

MesajTrimis: 26 06 2004, 20:59    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Intai multumim frumos pt tratare; ne-am simtit foarte bine, nota 10 la organizare. Sper macar daca nu la scor la fotbal, atunci macar la organizare sa va tinem piept la revansa icon_wink.gif

http://d2774266.u40.infinology.com/pics/fotbal-S-M/

intet cu serverul ca e destul de slab; [vezi threadul hosting in us]
    dozunu

MesajTrimis: 27 06 2004, 8:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

a fost f fain, totul! vremea, terenul, mancarea, berea, fotbalul, chiar daca ati avut un 'rupator'. hai mersi si va asteptam la muenchen in august!
    alin_t

MesajTrimis: 27 06 2004, 9:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Si din partea mea, multumiri pentru primirea si organizarea perfecta. Sper ca actiuni de genul sa se mai repete, chiar si cu mai multe orase implicate icon_smile.gif. Pana atunci ne gandim numai la revansa revansei revansei icon_smile.gif.
    Sus
    ovio

MesajTrimis: 27 06 2004, 12:11    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ar fi bine sa va antrenati nu sa va ganditi la revansa
    si pentru ''domnisoara'' dozunu - ne scuzati dar nu a fost arbitru sa aveti pe cine sa dati vina
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Numar YIM
    ovio

MesajTrimis: 27 06 2004, 12:25    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

si nu zice nimeni scorul?
    8-7 pentru Stuttgart sa stie tot omul
    sau?
    Sus
    dozunu

MesajTrimis: 27 06 2004, 13:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

si pt glezna lui zidane si celelalte julituri va asteptam la muenchen sa faceti si voi pe domnisoarele icon_lol.gif mai veniti? icon_wink.gif dar dupa aia promitem sa va dam gratare si beri icon_wink.gif
    radu_gura_mare

Data inscrierii: May 19, 2004

MesajTrimis: 27 06 2004, 13:39    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Bai oameni buni, faceti unu' un album in care sa pun niste poze, ca io cica n-am voie (citeva poze o iesit faine tare). De faza cu rupatoru', daca fusei io, imi pare rau ca nu am putut sa trag mai tare, ca ma luase berea. Daca nu am fost io, sa stii ca-l dam afara din echipa icon_biggrin.gif Hai noroace la toata lumea.
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Bayern Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 25, 26, 27  Urmatoare
    Pagina 6 din 27

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media