Data inscrierii: Oct 01, 2002 Locatie: Berlin, Germany
Trimis: 18 06 2004, 14:07 Titlul subiectului:
Cred ca departarea de tara te face sa iti amintesti numai lucrurile frumoase traite aici.
La fel m-am contrazis si eu acum vreo jumatate de an cu multi de pe forum zicand ca
e bine in Romania si merita sa te intorci.
M-am intors si m-am izbit de aceleasi lucruri de care fugisem cu cativa ani inainte.
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
Trimis: 18 06 2004, 14:15 Titlul subiectului:
bebeto a scris:
Cred ca departarea de tara te face sa iti amintesti numai lucrurile frumoase traite aici.
La fel m-am contrazis si eu acum vreo jumatate de an cu multi de pe forum zicand ca
M-am intors si m-am izbit de aceleasi lucruri de care fugisem cu cativa ani inainte.
Eu nu imi dau seama pe ce lume traiti? Adica lasati tot, va luati tolba in spinare si plecati "acolo unde curge miere si lapte" dupa care va amintiti doar de lucrurile placute si... va intoarceti. Iar va dati seama ca va deranjeaza nu stiu ce personaj ca Vanghelie si iar va convertiti mintea...
Eu nu imi dau seama pe ce lume traiti? Adica lasati tot, va luati tolba in spinare si plecati "acolo unde curge miere si lapte" dupa care va amintiti doar de lucrurile placute si... va intoarceti. Iar va dati seama ca va deranjeaza nu stiu ce personaj ca Vanghelie si iar va convertiti mintea...
Brrrrrr...
Domnu' Sasha... e marti... te-a inundat vecinu? tzia luat garcea carnetu'? gasesti deseara loc de parcare? mai te tzin bucshele? speli mashina? cum e? _________________ _________
l-au strosit. saracu!
Dooomnu' decoder, sefu', sa traiti, sa va traiasca frantuzoaica...
Dumneavoastra nu va prindeti c-acilea e ciocnirea cilivizatiilor, sefu'...
Baetii astia zice ca noi zicem ca ei e fraieri c-a ramas in Ro (sau ca s-a intors in Ro, na, dupa caz). Io asa zic. Si din caauza astaaa se produce un fel de adrenaline peak, io asa cred. Si cind e adrenaline peak da in tastatura sa intelegem ca noi e aia fraierii ca - dee faaaapt - noi nu vedem dealu' (adica ca e de bine - in general) de copac (adica detaliile astea marunte de care se leaga baetii - mici probleme p-alocuri).
Dooomnu' decoder, sefu', sa traiti, sa va traiasca frantuzoaica...
Dumneavoastra nu va prindeti c-acilea e ciocnirea cilivizatiilor, sefu'...
Baetii astia zice ca noi zicem ca ei e fraieri c-a ramas in Ro (sau ca s-a intors in Ro, na, dupa caz). Io asa zic. Si din caauza astaaa se produce un fel de adrenaline peak, io asa cred. Si cind e adrenaline peak da in tastatura sa intelegem ca noi e aia fraierii ca - dee faaaapt - noi nu vedem dealu' (adica ca e de bine - in general) de copac (adica detaliile astea marunte de care se leaga baetii - mici probleme p-alocuri).
Io asa zic, zau, na...
domnu' Da Mess(c)... dumneata nu ai intzeles domne care e shpilu'/
oamenii incearcs domne sa ne previna...
stand aici o perioada lunga de timp si vizitand romania numai in concedii este periculos pentru "creer"... devii inadaptabil...
daca stai mai mult in ro, problemele de zi cu zi devin obishnuite...
ma intorc in,.. fiecare an "acasa" si nu-mi pare de fel rau,.. 4-5 saptamani la mare,.. si sa fi la casa ta, la masa ta,.. paradisul,..
... dar nu ma pune sa am de-a face cu oficilaitatile, si omaenii cah, caci deja ma intristez,..
ideea este, daca reusesti sa te intorci in Romania cu destula "substanta" incat sa-ti poti creea ziduri destul de inalte in jurul vietii tale, a familiei tale si a preocuparilor tale,.. sa nu patrunda mizeria oamenilor de rau,.. este deja excelent,..
raul insa-ti patrunde in viata cand incepi sa te preocupi si sa misti cate ceva, dependent si de factorii si oamenii exteriori tie si universului tau,.. si asta intr-o masura mult mai mare decat altundeva,. de ex. De..
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Frankfurt am Main
Trimis: 29 06 2004, 9:22 Titlul subiectului:
man a scris:
raul insa-ti patrunde in viata cand incepi sa te preocupi si sa misti cate ceva, dependent si de factorii si oamenii exteriori tie si universului tau,.. si asta intr-o masura mult mai mare decat altundeva,. de ex. De..
Excelenta analiza. Exact asta-i (inca) situatia in Romania la ora actuala. Normal ca cei aflati ca salariati la adapostul unor multinationale chestia asta nu se simte.
Cei care insa vor sa miste ceva (cu exceptiile de rigoare, care intaresc regula), se lovesc insa din pacate de extrem de multe probleme legate de coruptie, justitie partinitoare....etc. - multi abandonand deznadajduiti si/sau dezamagiti.
Repet, nu este o viziune pesimista, este o stare de fapt. Sunt convins ca lucrurile vor merge in bine. Dar va mai dura ceva timp....
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.