Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - M-am intors acasa si nu-mi pare rau...
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

M-am intors acasa si nu-mi pare rau...
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Dorul de casa
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Cosiderati intoarcerea in Romania oportuna
    Da
    17%
     17%  [ 16 ]
    Nu
    32%
     32%  [ 29 ]
    Nu stiu
    3%
     3%  [ 3 ]
    Poate mai tarziu
    46%
     46%  [ 42 ]
    Voturi totale : 90

Autor Mesaj
    tibib
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 18 06 2004, 12:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    da de unde stii ca-s primele?

Am presupus; gresit, se pare.
    Poate ca ai deja si-un Pulitzer in vitrina ?
    Daca nu, nu-i nimc, aici pe forum nu cred ca are cineva.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    bebeto

Data inscrierii: Oct 01, 2002

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:07    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Cred ca departarea de tara te face sa iti amintesti numai lucrurile frumoase traite aici.

La fel m-am contrazis si eu acum vreo jumatate de an cu multi de pe forum zicand ca
    e bine in Romania si merita sa te intorci.
    M-am intors si m-am izbit de aceleasi lucruri de care fugisem cu cativa ani inainte.

Un mic exemplu : aici
    Sus
    troniu

Data inscrierii: Oct 15, 2002

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:12    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bebeto a scris:

s-a mai zis icon_biggrin.gif
    Sus
    tibib
    Biciclist Fruntas

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:14    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    M-am intors si m-am izbit de aceleasi lucruri de care fugisem cu cativa ani inainte.

In curand o sa deschidem un thread "M-am intors acas', m-am izbit de niste lucruri, am revenit in Ge si nu-mi pare rau..."
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bebeto a scris:
    Cred ca departarea de tara te face sa iti amintesti numai lucrurile frumoase traite aici.

La fel m-am contrazis si eu acum vreo jumatate de an cu multi de pe forum zicand ca

Si te-ai reintors in Germania???
    Sus
    bebeto

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nu, m-am intors in RO de vreo 3 luni, dupa ce am stat in DE vreo 2 ani.
    Sus
    nunia

Data inscrierii: Feb 11, 2003

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:19    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ala e primar de sector? DRAMATIC

cu stima
    Sus
    nede

Data inscrierii: Oct 12, 2002

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:21    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bebeto a scris:

tibib a scris:

In curand o sa deschidem un thread "M-am intors acas', m-am izbit de niste lucruri, am revenit in Ge si nu-mi pare rau..."

icon_lol.gif icon_lol.gif

nu..nu..nu...titlu e M-am intors acas'si imi pare rau

sa inceapa Sasha ...
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bebeto a scris:

Nu vreau sa te presez insa esti a doua persoana dupa Sasha de care am auzit si nu ne-ar strica si punctul tau de vedere. Desigur daca vrei.
    Sus
    bebeto

MesajTrimis: 18 06 2004, 14:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Dcip, am sa descriu experienta reintoarcerii sper pana luni.
    Acum o tai acasa ca e weekend in sfarsit icon_smile.gif
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 28 06 2004, 8:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

E luni... icon_wink.gif

Dupa o saptamina. Suntem chiar interesati. Sincer.
    Sus
    troniu

Data inscrierii: Oct 15, 2002

MesajTrimis: 28 06 2004, 10:59    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ie efectul Romania. Ala similar cu efectu Doppler. Ala cu distanta intre ce spui si ce faci. Care distanta creste cu viteza.

Si cum viteza e maaaareeee...
    Sus
    sasha

MesajTrimis: 29 06 2004, 8:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

bebeto a scris:

Eu nu imi dau seama pe ce lume traiti? Adica lasati tot, va luati tolba in spinare si plecati "acolo unde curge miere si lapte" dupa care va amintiti doar de lucrurile placute si... va intoarceti. Iar va dati seama ca va deranjeaza nu stiu ce personaj ca Vanghelie si iar va convertiti mintea...

Brrrrrr...
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 29 06 2004, 8:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Sasha, de la omul ala speram sa mai aflam o parere alta decat a ta.

Tu ai reusit in mandria ta incapatanata sa elimini si posibilitatea asta.

Sa cresti mare si sa mai imi scrii ca sunt eu gigi-contra.

Felicitari.
    Sus
    sasha

MesajTrimis: 29 06 2004, 8:24    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    Sasha, de la omul ala speram sa mai aflam o parere alta decat a ta.

Tu ai reusit in mandria ta incapatanata sa elimini si posibilitatea asta.

Sa cresti mare si sa mai imi scrii ca sunt eu gigi-contra.

Felicitari.

E marti deja si e caldura mare Cip!
    Sus
    decoder

MesajTrimis: 29 06 2004, 8:42    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

sasha a scris:
    bebeto a scris:

Eu nu imi dau seama pe ce lume traiti? Adica lasati tot, va luati tolba in spinare si plecati "acolo unde curge miere si lapte" dupa care va amintiti doar de lucrurile placute si... va intoarceti. Iar va dati seama ca va deranjeaza nu stiu ce personaj ca Vanghelie si iar va convertiti mintea...

Brrrrrr...

Domnu' Sasha... e marti... te-a inundat vecinu? tzia luat garcea carnetu'? gasesti deseara loc de parcare? mai te tzin bucshele? speli mashina? cum e?
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 29 06 2004, 8:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Dooomnu' decoder, sefu', sa traiti, sa va traiasca frantuzoaica...

Dumneavoastra nu va prindeti c-acilea e ciocnirea cilivizatiilor, sefu'...

Baetii astia zice ca noi zicem ca ei e fraieri c-a ramas in Ro (sau ca s-a intors in Ro, na, dupa caz). Io asa zic. Si din caauza astaaa se produce un fel de adrenaline peak, io asa cred. Si cind e adrenaline peak da in tastatura sa intelegem ca noi e aia fraierii ca - dee faaaapt - noi nu vedem dealu' (adica ca e de bine - in general) de copac (adica detaliile astea marunte de care se leaga baetii - mici probleme p-alocuri).

Io asa zic, zau, na...

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    decoder

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

The_messenger a scris:
    Dooomnu' decoder, sefu', sa traiti, sa va traiasca frantuzoaica...

Dumneavoastra nu va prindeti c-acilea e ciocnirea cilivizatiilor, sefu'...

Baetii astia zice ca noi zicem ca ei e fraieri c-a ramas in Ro (sau ca s-a intors in Ro, na, dupa caz). Io asa zic. Si din caauza astaaa se produce un fel de adrenaline peak, io asa cred. Si cind e adrenaline peak da in tastatura sa intelegem ca noi e aia fraierii ca - dee faaaapt - noi nu vedem dealu' (adica ca e de bine - in general) de copac (adica detaliile astea marunte de care se leaga baetii - mici probleme p-alocuri).

Io asa zic, zau, na...

domnu' Da Mess(c)... dumneata nu ai intzeles domne care e shpilu'/

oamenii incearcs domne sa ne previna...

stand aici o perioada lunga de timp si vizitand romania numai in concedii este periculos pentru "creer"... devii inadaptabil...

daca stai mai mult in ro, problemele de zi cu zi devin obishnuite...

deci "no problem"...
    man

Data inscrierii: Feb 24, 2003

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ma intorc in,.. fiecare an "acasa" si nu-mi pare de fel rau,.. 4-5 saptamani la mare,.. si sa fi la casa ta, la masa ta,.. paradisul,..
    ... dar nu ma pune sa am de-a face cu oficilaitatile, si omaenii cah, caci deja ma intristez,..

ideea este, daca reusesti sa te intorci in Romania cu destula "substanta" incat sa-ti poti creea ziduri destul de inalte in jurul vietii tale, a familiei tale si a preocuparilor tale,.. sa nu patrunda mizeria oamenilor de rau,.. este deja excelent,..

raul insa-ti patrunde in viata cand incepi sa te preocupi si sa misti cate ceva, dependent si de factorii si oamenii exteriori tie si universului tau,.. si asta intr-o masura mult mai mare decat altundeva,. de ex. De..
    Sus
    ckunst

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

man a scris:

raul insa-ti patrunde in viata cand incepi sa te preocupi si sa misti cate ceva, dependent si de factorii si oamenii exteriori tie si universului tau,.. si asta intr-o masura mult mai mare decat altundeva,. de ex. De..

Excelenta analiza. Exact asta-i (inca) situatia in Romania la ora actuala. Normal ca cei aflati ca salariati la adapostul unor multinationale chestia asta nu se simte.
    Cei care insa vor sa miste ceva (cu exceptiile de rigoare, care intaresc regula), se lovesc insa din pacate de extrem de multe probleme legate de coruptie, justitie partinitoare....etc. - multi abandonand deznadajduiti si/sau dezamagiti.
    Repet, nu este o viziune pesimista, este o stare de fapt. Sunt convins ca lucrurile vor merge in bine. Dar va mai dura ceva timp....

Numai bine,

Christian Kunst.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Dorul de casa Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5 ... 9, 10, 11  Urmatoare
    Pagina 4 din 11

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media