Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - M-am intors acasa si nu-mi pare rau...
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

M-am intors acasa si nu-mi pare rau...
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Dorul de casa
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  

Cosiderati intoarcerea in Romania oportuna
    Da
    17%
     17%  [ 16 ]
    Nu
    32%
     32%  [ 29 ]
    Nu stiu
    3%
     3%  [ 3 ]
    Poate mai tarziu
    46%
     46%  [ 42 ]
    Voturi totale : 90

Autor Mesaj
    decoder

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

da domnu' man... matale poate ai casa acolo' la ************... insa ce te faci domne daca stai la bloc icon_biggrin.gif

Tzin minte anu' trecut ca am stat la cineva cateva zile si mi-am parcat si eu masina pe unde am apucat... nu era nici un numar scris cu vopsea sau altceva marcat acolo... am studiat zona bine inainte de a parca acolo...

seara pe la vreo 9 aud niste claxoane babane la geam, in parcare... de curiozitate am iesit si am vazut ca pe mine ma claxona, domne...

m-am scoborat jos sa vad care-i problema si sa vezi faza...

- ...auzi domnu'?! tu crezi ca esti la matale acasa in germania aici?
    tu nu stii domne ca asta e locu' meu de parcare?

- nu stiu ca vad ca e parcare publica si nici macar nu e marcat - zic eu

- auzi domne... eu am locu asta de parcare de 15 ani aci... cum vii domne tu aci sa-mi iei locu' deodata asha?

atunci il intreb daca plateste pentru el la primaria sau e inclus in pretzul apartamentului, etc. etc.

chestiile astea nu l-au afectat DE-LOC... a zis sa nu-l iau io pe el cu chestii din astea ca nu trebe sa plateasca pentru asta ca toata lumea de la bloc stie ca e locu' lui si sa fac bine sa-mi iau masina de acolo ca daca nu el ma blocheaza...

Acum va intreb pe voi ce a urmat sa vad daca ghicitzi?!
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    dan02
    Bavarez Liberal

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:33    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

masina cu numar de germania a luat foc icon_confused.gif
    Sus
    decoder

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dan02 a scris:

hei hai... nici chiar asha de apocaliptic...
    man

Data inscrierii: Feb 24, 2003

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:35    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

decoder a scris:

pai io-ti vorbeam de ceva ,.."substanta" ,.. adica casa ta, garajul tau, gradina ta,.. caci altfel nu merge, si daca nu mutai masina, si-l faceai si de doua parale, venea noapte cu surubelnitza si-ti "aranja" el masina,..

si de asta-ti spuneam de oamenii cah,.. stai cat mai departe de ei si o sa ai ,..paradisul
    Sus
    florian25de

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:36    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

decoder a scris:

Ai dat un pachet de cafea si ti-a pazit-o toata noaptea? icon_confused.gif
    Sus
    florian25de

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:39    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

decoder a scris:

Pana la urma s-a dovedit ca iti era var de al doilea si ati stat la povesti si la o bere pana dimineata. Asa ai pazit si masina.
    Skorpishor

Data inscrierii: Jul 21, 2003

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

decoder a scris:
    dan02 a scris:

hei hai... nici chiar asha de apocaliptic...

situaţia la mine era asemănătoare, ba mai mult, era pe marginea drumului, nici măcar parcare, omu a venit la mine în casă, mi-a spus, i-am zis că ok, nu ştiam, o mut, l-am întrebat de-i grabă că să termin de mâncat ori ce făceam, tipu că nu nu, să stau liniştit că oricum el pleacă nu vine... şi peste o juma de oră când să mut maşina aveam oglinzile laterale sparte şi o roată pe geantă... da dovezi nu aveam co' fo' el icon_sad.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Numar YIM
    decoder

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nu domne...

mi-am dat masina frumushel la o parte si a doua zi a venit la usa si mi-a spus ca de ce nu i-am spus domne ca am venit la domnu XXX in vizita ca nu avea el de unde sa stie.

si ca nu-i nici o problema... de astazi pot sa stau in locu' lui ca el parcheaza masina pe locu' lu YYYY ca e in concediu.

seara cand m-am intors m-a acostat sa ma intrebe cum pune si el mana pe o bormashina din aia Bosch ca aci in romania sunt scumpe ca dracu'
    florian25de

MesajTrimis: 29 06 2004, 9:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

decoder a scris:

seara cand m-am intors m-a acostat sa ma intrebe cum pune si el mana pe o bormashina din aia Bosch ca aci in romania sunt scumpe ca dracu'

Te-ai "lipit" la o bohrmasina. icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
    dan02
    Bavarez Liberal

MesajTrimis: 29 06 2004, 10:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

de ce nu a aparut asta deja la sfaturi pt mers cu masina in .ro?
    data viitoare o sa-mi iau bohrmasina

man a scris:

raul insa-ti patrunde in viata cand incepi sa te preocupi si sa misti cate ceva, dependent si de factorii si oamenii exteriori tie si universului tau,.. si asta intr-o masura mult mai mare decat altundeva,. de ex. De..

nu pricep, asta o fi cauza raului de .ro , sau de aia nu prea se preocupa si nu prea misca lumea, de frica sa nu-i patrunda raul?
    icon_rolleyes.gif

Ultima modificare efectuata de catre dan02 la 29 06 2004, 10:22, modificat de 1 data in total
    Sus
    marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002

MesajTrimis: 29 06 2004, 10:21    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Citat:
    Excelenta analiza. Exact asta-i (inca) situatia in Romania la ora actuala. Normal ca cei aflati ca salariati la adapostul unor multinationale chestia asta nu se simte.

Da, sunt si eu perfect de acord cu ce-a zis man in postul la care te refereai ... si as zice, ca nu neaparat aia de la adapostu' lu' multinationala, ci aia la adapostu' lu' spatele lu' taticu, unchiu', nashu', bunica (aia de plateste douaj' de mii de para pe an lu' copiii lu' Nastase, ca mearå ei la shcoala) ...
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    Manu7

Data inscrierii: Nov 22, 2003

MesajTrimis: 29 06 2004, 10:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

man a scris:
    raul insa-ti patrunde in viata cand incepi sa te preocupi si sa misti cate ceva, dependent si de factorii si oamenii exteriori tie si universului tau,.. si asta intr-o masura mult mai mare decat altundeva,. de ex. De..

Foarte adevarat! Dar acum o sa va povestesc ceva - chiar daca o sa spuneti probabil (ca in bancul cu iepurasul icon_biggrin.gif ) ca iar oi fi luat ceva si va enervez! icon_razz.gif

Anul trecut am stat 7 saptamani in tara si eram deja in posesia adevarului spus de man mai devreme. Asa ca mi-am propus un experiment: indiferent de cat de marlani vor fi oamenii cu care vin in contact - eu sa raman calma si sa le zambesc, sa-i fac sa treaca peste momentul de "ratacire" si sa vad ce iese.
    Am io asa o incredere poate prosteasca dupa unii ca nu e in natura oamenilor - a majoritatii lor in orice caz - sa fie rai, nepoliticosi, potlogari si ce mai vreti voi.
    Si la magazinul de unde imi facem de obicei cumparaturile - chiar daca vanzatoarea imi arunca banii in scarba - am zambit si i-am urat o zi buna, si in parcul unde se strangeau cam toti copiii din cartier nu am facut scandal ca mi-o lua cineva inainte la leagan - ba chiar intram in conversatie cu mamicile/bunicile respective despre plozii nostri, cand am ajuns pe la autoritati m-am dus mai intai o data sa mi se spuna cu ce acte trebuie sa vin ca sa rezolv problema mea si mi le-am notat pe hartie - si tot asa.
    Rezultatul mi-a confirmat teoria - dupa numai 3 zile vanzatoarea ma saluta de cum intram in magazin sau imi facea cu mana pe geam cand eram doar in trecere si parca nu mai era asa incordata nici cu ceilalti clienti, in parc a ajuns fi-mea sa fie mascota grupului (era si cea mai mica) iar la autoritati am fost data si exemplu - ca daca toti ar face asa ar fi mai bine pentru toata lumea - si mi-am rezolvat problema fara sa dau nimic - decat taxele impuse de lege! icon_razz.gif

E drept - cu o floare nu se face primavara si poate in septembrie cand merg acasa o s-o gasesc iar pe vanzatoare acrita - pana la urma munceste pt. 12 ore pe zi, si sambete si duminici - ca na, e la patron si ati vazut ce spunea si Altafini ce asteptari are. Cu filosofie de genul - nu-i convine, sa plece - nu castiga nimeni!
    Dar eu cred - ca sa raspund si la intrebarea lui nede - ca DA - se poate schimba ceva. Si dupa mine totul pleaca de la atitudine - da mai intai si pe urma asteapta-te sa primesti!

@marius - vad ca te tot legi de chestia cu spatele. Nu neg ca reprezinta si asta o realitate romaneasca - dar pe mine, pe sotul meu, pe colegii nostri de facultate si de camin nu ne-a impiedicat lipsa "spatelui" atat de invocat de tine sa reusim in carierele noastre - ca niste provinciali ce eram - trimitind pur si simplu raspuns la anunturile din ziar!
    Cum am spus - e chestie de atitudine! icon_wink.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    Altafini

Data inscrierii: Mar 24, 2004

MesajTrimis: 29 06 2004, 10:59    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Manu7 a scris:
    man a scris:

Foarte adevarat! Dar acum o sa va povestesc ceva - chiar daca o sa spuneti probabil (ca in bancul cu iepurasul icon_biggrin.gif ) ca iar oi fi luat ceva si va enervez! icon_razz.gif

Anul trecut am stat 7 saptamani in tara si eram deja in posesia adevarului spus de man mai devreme. Asa ca mi-am propus un experiment: indiferent de cat de marlani vor fi oamenii cu care vin in contact - eu sa raman calma si sa le zambesc, sa-i fac sa treaca peste momentul de "ratacire" si sa vad ce iese.
    Am io asa o incredere poate prosteasca dupa unii ca nu e in natura oamenilor - a majoritatii lor in orice caz - sa fie rai, nepoliticosi, potlogari si ce mai vreti voi.
    Si la magazinul de unde imi facem de obicei cumparaturile - chiar daca vanzatoarea imi arunca banii in scarba - am zambit si i-am urat o zi buna, si in parcul unde se strangeau cam toti copiii din cartier nu am facut scandal ca mi-o lua cineva inainte la leagan - ba chiar intram in conversatie cu mamicile/bunicile respective despre plozii nostri, cand am ajuns pe la autoritati m-am dus mai intai o data sa mi se spuna cu ce acte trebuie sa vin ca sa rezolv problema mea si mi le-am notat pe hartie - si tot asa.
    Rezultatul mi-a confirmat teoria - dupa numai 3 zile vanzatoarea ma saluta de cum intram in magazin sau imi facea cu mana pe geam cand eram doar in trecere si parca nu mai era asa incordata nici cu ceilalti clienti, in parc a ajuns fi-mea sa fie mascota grupului (era si cea mai mica) iar la autoritati am fost data si exemplu - ca daca toti ar face asa ar fi mai bine pentru toata lumea - si mi-am rezolvat problema fara sa dau nimic - decat taxele impuse de lege! icon_razz.gif

E drept - cu o floare nu se face primavara si poate in septembrie cand merg acasa o s-o gasesc iar pe vanzatoare acrita - pana la urma munceste pt. 12 ore pe zi, si sambete si duminici - ca na, e la patron si ati vazut ce spunea si Altafini ce asteptari are. Cu filosofie de genul - nu-i convine, sa plece - nu castiga nimeni!
    Dar eu cred - ca sa raspund si la intrebarea lui nede - ca DA - se poate schimba ceva. Si dupa mine totul pleaca de la atitudine - da mai intai si pe urma asteapta-te sa primesti!

@marius - vad ca te tot legi de chestia cu spatele. Nu neg ca reprezinta si asta o realitate romaneasca - dar pe mine, pe sotul meu, pe colegii nostri de facultate si de camin nu ne-a impiedicat lipsa "spatelui" atat de invocat de tine sa reusim in carierele noastre - ca niste provinciali ce eram - trimitind pur si simplu raspuns la anunturile din ziar!
    Cum am spus - e chestie de atitudine! icon_wink.gif

Intr-adevar un pct. de vedere foarte pertinent. Eu sunt traitor in Romania, si am avut probleme cu un vecin care mi-a pus un bilet in parbriz in care scria cu o ortografie aproximativa "nu parca este locul meu". Bineinteles ca biletul era anonim. Intamplarea a facut ca peste cateva zile sa gasesc oglinda retrovizoare de la masina rupta. Am fost la politie, am reclamat cazul, spre surprinderea mea am fost tratat foarte politicos si foarte prompt. Dupa toate formalitatile, dupa amprentare..etc, am fost intrebat daca banui pe cineva(pentru ca era clar ca fusese un gest facut cu rautate ...doar pentru a strica). Am spsu ca nu banui pe nimeni ..si cazul a fost clasat(zic eu). Imediat m-am dus cu biletelul gasit cu cateva zile inainte la vecinul in cauza ...si ca si cum nu as fi stiut ca este el i-am relatat nefericita intamplare ..si la sfarsit i-am spus ca "pila" mea la politie(am mintit ..recunosc..de fapt nu am nici o pila), m-a intrebat daca banui pe cineva ..pentru ca distrugerea unui bun ce nu iti apartine este caz penal. Cu un zambet angelic pe fata i-am zis ca pastrez un anume bilet ..de pe care se pot preleva cu usurinta anumite amprente ...tin minte si acum ..ca s-a inverzit la fata si a inghitit in sec. Inutil sa mai spun ca de atunci cat am locuit la aceea adresa am loc de parcare asigurat icon_smile.gif

Alta intamplare a fost cand am dorit sa platesc niste utilitati cu cardul. Bineinteles madama de acolo habar nu avea sa foloseasca terminalul ..si mi-a spus scurt ca nu se poate ...sa platesc cash. Mi-am luat iar acel zambet angelic si i-am spus suav ca as dori sa vorbesc cu seful ca am de facut o reclamatie ..si am de gand sa relatez aceea intamplare mai departe(intamplator vazusem un reportaj cu o seara ianinte in care se spunea ca este obligatoriu sa se accepte plata cu card in institutiile publice). Imediat a chemat o colega care stia sa foloseasca acel terminal ..si totu' a fost OK.

Vanzatoarea daca imi arunca restul, data viitoare pur si simplu nu mai cumpar de la ea, la 50 m mai incolo gasesc alt magazin cu aproximativ aceleasi preturi si cu aceasi marfa.

Ce se intampla daca eu incepeam sa ma cert cu acel vecin, cu aceea functionara ...? Ce legatura are asta cu viata mea ..asemenea intamplari trebuiesc tratare cu umor si conscendenta
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 29 06 2004, 11:09    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Da, doaaaamna manu', aveti si dumneavoastra dreptate... Da' ... stiti, nu va suparati, doar v-ati invatat cu stilu' meu... ahem... dumneavoastra erati, nu-i asa, oarecum in vacanta... Nu ? Sau am dat-o pe tarla...

Si, na, daca e omu'-n vacanta, nu-i asa, mai are rezerve d-o rabdare, d-un zimbet, d-o floare, d-un saru'mina la doamne, d-un hai noroc pandele lu' soferu' de pe 311... Ca doar cind esti in vacanta (conced) si iarba parca mai creste...

Da' ce ne facem cu nenea ala de la multinationala care pune dularii d-o vacanta in Maldive da' da cu sapa de la 8 la 10 seara si cind isi ia inima-n dinti sa isi ia trei ore libere sa-si inmatriculeze masina cea noo pe care a luat-o din surplusu' de la vacanta ajunge la concluzia ca mai tre' sa investeasca si-ntr-o sticla de uisichi sa se calmeze seara acasa... (exemplu' cu inmatriculatu' lu' mindretea soselelor e pur aleator. se aplica si la ... si la ... si la ... si la ...).

Iau asta - de fapt - e de natura pozitiva, nu-i asa, ca mai da sa manince si la gura lu' unu' amarit, sa se duca el la coada la ... si la ... sau sa rezolve cu ... si cu ... sau cu ...

Sau - Doamne Fereste ! - sa se apuce nenea asta - locomotiva economiei - sa-si faca o casa, sa mai modernizeze un apartament... Deeesiii... Gata ! Stiu. Si gura lu' nenea de la pishiatrie tre' sa manince o piine, nu-i asa ?

Ma scuzati, stiti, mesteream si io prin debara si v-am auzit, d-aia am zis.

Sar'na.

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    sasha

MesajTrimis: 29 06 2004, 11:14    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

decoder a scris:

Domnu' Sasha... e marti... te-a inundat vecinu? tzia luat garcea carnetu'? gasesti deseara loc de parcare? mai te tzin bucshele? speli mashina? cum e?

nu m-a inundat vecinul pt. ca s-au schimbat acum 5 ani toate tevile; singurele probleme sunt in octombrie cand se apuca sa-si spele caloriferele sau sa-si monteze centrale si nu putem da drumul la caldura.
    Dar crede-ma ca nu am timp sa ma gandesc; am o groaza de proiecte de facut (acel "sa misti ceva" de care vorbiti si chiar nu am probleme cu autoritatile ci mai mult cu mine insumi ca sunt un pic nehotarat)

de un an si o luna astept sa ma opreasca vreun politist sa vad cum reactioneaza la carnetul german. Chiar; trebuia sa-l schimb? Oricum pana am viza de rezidenta in pasaport nu cred ca au ce-mi face.

da. ma tin bucsele. Pana la drumuri impecabile ca in Germania e o distanta de 320 milioane euro pt TM. Adica niste bani doar. Dar nu asta conteaza cel mai mult atat timp cat oamenii o duc bine (altfel nu-mi explic de ce la TM unde starea lor e proasta a iesit acelasi primar cu 66% si la Bacau a picat Sechelariu desi drumurile sunt oglinda)

masina mi-o freaca 2-3 baieti la fiecare 2 sapt. de le ies ochii din cap si ii platesc cu 2-3 euro. In Germania cu pret de 2-3 ori mai mare transipiram eu uitandu-ma la ceas

e marti si mai sunt 3 zile pana plec in tarile calde...
    Sus
    Manu7

MesajTrimis: 29 06 2004, 11:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Draga Altafini,
    noi 2 traim un paradox! icon_biggrin.gif Tu esti de acord cu mine - dar se pare ca nu intelegi ca eu nu sunt total de acord cu tine! icon_wink.gif
    Ca sa intelegi - iti dau cateva exemple - atitudinea ta fata de noii angajati mie imi repugna total, eu NU as fi parcat pe locul altcuiva (sunt crescuta la bloc si stiu ca locurile de parcare sunt cu dedicatie - e un fel de cutuma de blocatar, daca vrei) - daca as fi facut-o totusi din diverse motive - cand gaseam biletul ma duceam la vecin (ca ai dat de inteles ca il stiai) - ii explicam situatia si imi ceream scuze - dar - mai ales - eu nu tratez pe nimeni cu conscendenta (aici eu am banuit ca vrei sa spui condescendenta) - in sensul de superioritate - din simplul motiv ca am fost invatata sa respect pe toata lumea si si acu 3 ani cand am plecat din tara ii spuneam Saru´mana femeii de serviciu care avea vreo 60 de ani! Ce vrei - asa sunt eu, mai de la tara! icon_razz.gif

Si mai ales - eu nu incerc in tara doar sa "supravietuiesc" ci sa schimb putin, ceva in oamenii cu care interactionez! icon_redface.gif
    Sus
    sasha

MesajTrimis: 29 06 2004, 11:21    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Manu7 a scris:
    indiferent de cat de marlani vor fi oamenii cu care vin in contact - eu sa raman calma si sa le zambesc

Atat de marlani sunt romanii? Si emigrantii atat de diferiti? Nu am cum sa nu ma distrez copios!
    Sus
    Manu7

MesajTrimis: 29 06 2004, 11:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

The_messenger a scris:
    Da, doaaaamna manu', aveti si dumneavoastra dreptate... Da' ... stiti, nu va suparati, doar v-ati invatat cu stilu' meu... ahem... dumneavoastra erati, nu-i asa, oarecum in vacanta... Nu ? Sau am dat-o pe tarla...

Exact! Mi-am dat seama si eu de chestia asta chiar cand o experimentam si asa ajungem la alt "adevar universal" emis de man icon_biggrin.gif - ala cu "substanta"! icon_wink.gif
    Insa imi fac si eu antrenamentul cum pot! icon_razz.gif
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 29 06 2004, 11:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

sasha a scris:
    masina mi-o freaca 2-3 baieti la fiecare 2 sapt. de le ies ochii din cap si ii platesc cu 2-3 euro. In Germania cu pret de 2-3 ori mai mare transipiram eu uitandu-ma la ceas

Heeehehehe... Cum da domnu' sasha coltu' framinta codru' ... "Vine Barosanu', vine Barosanu' "

Domnu' sasha, cu lant si ghiul v-ati rezolvat ?

Sper ca in timp ce baietii aia munceste, dumneavoastra - frumos la umbrelute, nu ? Si aratati soarelui mobila aia noo de v-ati tras-o, nu ?

Nu de alta, da' asa suna a comportament de baiat-de-baiat, ceva numa-numa ...

Stiu ca dumneavoastra nu va suparati pe mine ca va zic, ca doar stiti deja din ce-am postat ca am - asa - o tendinta spre misto' (cuvint de origine tiganeasca ? sau turceasca ?!) si/sau caterinca (originea mi-e total necunoscuta si imi recunosc si ignoranta nestiind daca avem de-a face cu sinonime sau nu).

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    Manu7

MesajTrimis: 29 06 2004, 11:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

sasha a scris:
    Manu7 a scris:
    indiferent de cat de marlani vor fi oamenii cu care vin in contact - eu sa raman calma si sa le zambesc

Atat de marlani sunt romanii? Si emigrantii atat de diferiti? Nu am cum sa nu ma distrez copios!

Sasha - ma bucur sincer ca te distreaza randurile mele! icon_lol.gif
    Da´vezi tu - desi si eu vreau sa ma intorc in tara - stocul de okelari color (ca sa nu le spun altfel - ca am un "lipsus" acu) - nu mai ajunse si pana la mine. icon_razz.gif
    Si - sa nu se supere regatenii acu - dar eu in tara imi fac veacul intre Bucuresti si Constanta - unde oamenii au alta "dinamica". icon_biggrin.gif
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Dorul de casa Ora este GMT
    Du-te la pagina Anterioara  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Urmatoare
    Pagina 5 din 11

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media