Pe 11 martie, Comisia Europeana a adoptat Carta Europeana a Cercetatorilor si un Cod de Conduita pentru Recrutarea Cercetatorilor - doua documente vazute ca elemente cheie pentru politica UE de a face din cercetare o cariera atractiva, ca parte esentiala a strategiei sale de stimulare a cresterii economice si a numarului locurilor de munca.
Data inscrierii: May 28, 2004 Locatie: dupa Berlin, Auckland
Trimis: 13 03 2005, 6:20 Titlul subiectului:
E o veste buna... dar
Comisia Europeana ar trebui sa inceapa prin a-si face curat in ograda programului FP6 (ultimul program-cadru in care Romania primeste inapoi doar un euro din fiecare 3 euroi cu care contribuie) si al sistemului Marie Curie...inca de pe vremea administratiei catastrofice a lui Edith Cresson, programele de finantare a cercetarii sint prost administrate.
Pt conformitate: http://www.imar.ro/~sergium/erg.html si linkurile care pleaca de acolo.
Data inscrierii: May 28, 2004 Locatie: dupa Berlin, Auckland
Trimis: 13 03 2005, 23:22 Titlul subiectului:
omul sigur nu citeste forumul acesta dar te rog scrie-i direct. adresa lui email este pe undeva pe pagina, sau daca nu este, urci un nivel si da de pagina lui perso. cred ca omul va fi mai mult decit recunoscator sa preiei povestea, de asta poti fi sigur. si poti sa pui si un link la MCFA (sau cum s-o fi numind) pagina pentru bursantii Marie Curie pe care el o citeaza mereu. este instructiva.
Sunt ownerul paginii despre grantul european cu cantec: www.imar.ro/~sergium
Nu vreau sa descurajez pe nimeni sa candideze la fondurile europene, sper ca situatia mea e oarecum izolata. Intarzierea in sine nu ar fi asa suparatoare daca n-as avea un cercetator francez de platit din grantul asta. Bietul de el sta fara salariu din 1/10/2004. Oricum, sunt extrem de surprins cat de rauvoitori sunt functionarii Comisiei cu care am de-a face. Din pacate tot mai multe fonduri vor fi circulate prin Comisia asta asa ca nu avem incotro, trebuie sa continuam!
Poti prelua tot ce vrei de pe pagina mea, linkurile sunt apreciate.
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.