Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - VISA card
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

VISA card
    Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Finante
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    momomiro

Data inscrierii: Sep 23, 2002

MesajTrimis: 01 09 2003, 17:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Salutare,
    Ma bate gandul sa-mi fac si eu un Visa sau Master/Eurocard.Mi-ar fii mai usor cu niste cumparaturi (schlecker de exemplu) sau n-ar mai trebui sa iau vigneta de la unguri si as putea plati direct cu cardul am inteles.Daca poate careva sa-mi spuna ce optiuni sunt,cum se face,cat costa,etc.
    Mersi
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj  
    marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002

MesajTrimis: 01 09 2003, 18:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

pai, cum se face ? intreaba-ti banca ce conditii iti ofera sa-ti dea si card de credit ... io platesc 25 de lei pe an la Advance bank ... parerea mea e ca merita. Vezi de asemenea si Post bank .. si alte banci ...
    Daca-ti faci Depot (gratis) la Entrium, iti da (gratis) si Visa.
    Si in plus, vezi ca CEL MAI IEFTIN iesi la unguri daca schimbi forinti, si platesti totul cu forinti, cash ... ex: autostrada M1 + M5 dus-intors costa cu cel putin 5 euro mai scum, daca platesti cu euro decat cu forinti ... si asta-i cu pretu' pe bune ... daca e jmecher ala de la peco de unde iei vignetta, iti mai cere fo' 3 lei d'am-boulea !
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului  
    cracker

Data inscrierii: Sep 25, 2002

MesajTrimis: 01 09 2003, 19:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ungurii desi spun ca accepta carti de credit pentru platit vigniete nu le vor caci atunci nu le mai iese spaga icon_wink.gif . Stiu din proprie experienta icon_biggrin.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat  
    marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002

MesajTrimis: 01 09 2003, 20:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

mda, nu le iese shpaga, cum zici tu, si de fiecare data cand folosesti credit-cardu, pe tine nu te costa (mai) nimica .. da' magazinu' din care cumperi se sparge la nas ! asa ca sunt multi care se stramba cand vad card de credit ! ... se intampla kiar si pe aici in "civilizatie"
    Si btw .. apropo de intrebarea initiala: io-te ca gasi:
    aici.
    Cool, oder ?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului  
    cracker

Data inscrierii: Sep 25, 2002

MesajTrimis: 01 09 2003, 20:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

De pe autostrada am cumparat inghetata cu cartea de credit dar la vigniete nu au acceptat-o. Cica nu mai era buna. In decurs de 2-3 ore icon_biggrin.gif
    Sus
    foni
    Der Herr von

Data inscrierii: Mar 07, 2003

MesajTrimis: 02 09 2003, 6:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

marius2677 a scris:
    io-te ca gasi:
    aici.
    Cool, oder ?

Salut,
    Eu am Mastercard de la KarstadtQuelle Bank (apropo de link-ul de mai sus), gratis (fara taxa anuala), 2.000 EUR limita de creditare, fo 15% dobanda pe an, 1% comision pt plati in afara UE, curs de schimb valutar super (am o vaga impresie ca e mai bine decat schimbat EUR in ROL si platit in lei). So, super.

VISA am de la Domaene ( e data de fapt prin CCBank), asta nu se poate face on-line, trebuie mers la un magazin Domaene si facuta acolo. Conditiile sunt practic aceleasi, dobanda e mai mica. Si asta e super.

Uite asa, romanul nu plateste 40 EUR / an pt carduri de credit icon_lol.gif
    Altfel, 20 pt VISA, 20 pt Mastercard icon_mad.gif

foni
    Sus
    etudy

Data inscrierii: May 13, 2003

MesajTrimis: 02 09 2003, 7:15    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

foni a scris:

Eu am Mastercard de la KarstadtQuelle Bank (apropo de link-ul de mai sus), gratis (fara taxa anuala), 2.000 EUR limita de creditare, fo 15% dobanda pe an, 1% comision pt plati in afara UE, curs de schimb valutar super (am o vaga impresie ca e mai bine decat schimbat EUR in ROL si platit in lei). So, super.

se poate face la un magazin karstadt? sau numai online? multam
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 02 09 2003, 8:01    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

etudy a scris:
    se poate face la un magazin karstadt? sau numai online? multam

Eu am facut-o la un magazin K unde era filiala a bancii. Cel mai bine mergi la un magazin si intrebi. On-Line e cam mult spus, trebuie sa iei formularele, le completezi si mergi la posta pt. Post-Ident (kool chestia asta).

foni
    Sus
    momomiro

Data inscrierii: Sep 23, 2002

MesajTrimis: 02 09 2003, 8:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Multam de raspunsuri.Am fost la banca si in 10 minute s-a rezolvat.Mi-am facut Eurocard ca zicea tanti aia ca e mai avantajoasa decat Visa,etc.O fii bagat din top dar nu mai conteaza.Important e sa pot plati pe net.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj  
    nflorinrom

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 02 09 2003, 9:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

foni a scris:

Eu am Mastercard de la KarstadtQuelle Bank (apropo de link-ul de mai sus), gratis (fara taxa anuala), 2.000 EUR limita de creditare, fo 15% dobanda pe an, 1% comision pt plati in afara UE, curs de schimb valutar super

scuze... ce inseamna 15% dobinda pe an?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar AIM Numar YIM  
    nflorinrom

MesajTrimis: 02 09 2003, 9:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nflorinrom a scris:
    foni a scris:

Eu am Mastercard de la KarstadtQuelle Bank (apropo de link-ul de mai sus), gratis (fara taxa anuala), 2.000 EUR limita de creditare, fo 15% dobanda pe an, 1% comision pt plati in afara UE, curs de schimb valutar super

scuze... ce inseamna 15% dobinda pe an?

imi raspund tot eu. am citit AGB-ul de la HappyDigits MasterCard. Poti plati rechnung-ul pe mai multe luni (cite 2% dar minim 15euro) si atunci se aplica o dobinda de 15% pe an la cit ramine. altfel nu e nici o dobinda la creditare pe o luna. se mai poate incarca card-ul (guthaben) dar nu se specifica ce dobinda ai.
    Sus
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 02 09 2003, 11:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nflorinrom a scris:
    Poti plati rechnung-ul pe mai multe luni (cite 2% dar minim 15euro) si atunci se aplica o dobinda de 15% pe an la cit ramine. altfel nu e nici o dobinda la creditare pe o luna. se mai poate incarca card-ul (guthaben) dar nu se specifica ce dobinda ai.

Ba da, e pe pagina principala de la Mastercard (aici):
    ab 500,- bis 1.499,99 1,25 %

ab 1.500,- bis 9.999,99 1,75 %

ab 10.000,- und höher 2,25 %

Ratele la credit pot fi marite, insa in acest caz se transforma in rate fixe (adica platesti xxx euro pe luna din credit in loc de 2% min 15 euro).

foni

PS: in afara de Domaene si KQ mai stie cineva de carduri VISA / Mastercard fara jahresgebuehr?
    Sus
    nflorinrom

MesajTrimis: 02 09 2003, 12:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

De ce nu si American Express? Blue Card e gratis primul an. Dupa aia e gratis numai daca o folosesti pt mai mult de 3500 euro. www.americanexpress.de.
    Sus
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 02 09 2003, 12:33    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nflorinrom a scris:
    De ce nu si American Express? Blue Card e gratis primul an. Dupa aia e gratis numai daca o folosesti pt mai mult de 3500 euro. www.americanexpress.de.

Pai ideea este sa o folosesc atunci cand am nevoie, nu sa cheltui in nestire (sunt totusi aproape 300 euro / luna).

foni
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 02 09 2003, 12:51    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

foni a scris:
    PS: in afara de Domaene si KQ mai stie cineva de carduri VISA / Mastercard fara jahresgebuehr?

Citibank daca ai in cont la ei minim 2500 de euro tot timpul, iti dau VISA gratis. Dar eu sunt nemultumit de ei din alte motive asa ca nu ii dau ca recomandare. Rai nu sunt, sunt eu cred pretentios. icon_smile.gif
    Sus
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 02 09 2003, 20:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Apropo de amex blue de Germania: are cineva asa ceva si a citit cu atentie "small printul" ? Intrebarea este: iti iau dobinda cumva de la momentul cind ai cumparat cu cardul pina cind le dai banii ? Nu ma astept sa o faca - in fapt nu am auzit de nici un card din europa sa fie atit de "naspa", dar exista posibilitatea.

Intrebarea e valabila si pentru celelalte carduri discutate, cele mai ieftine fiind si cele mai "suspicioase" din punctul asta de vedere.
    Sus
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 02 09 2003, 20:09    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

itsme1234 a scris:
    Apropo de amex blue de Germania: are cineva asa ceva si a citit cu atentie "small printul" ? Intrebarea este: iti iau dobinda cumva de la momentul cind ai cumparat cu cardul pina cind le dai banii ? Nu ma astept sa o faca - in fapt nu am auzit de nici un card din europa sa fie atit de "naspa", dar exista posibilitatea.

Intrebarea e valabila si pentru celelalte carduri discutate, cele mai ieftine fiind si cele mai "suspicioase" din punctul asta de vedere.

La Karstadt, daca nu vrei creditare, platesti o data pe luna tot ce ai cheltuit pana atunci fara sa ti se ia dobanda. La fel si la Amex-ul meu Gold icon_razz.gif

foni
    Sus
    Skorpishor

Data inscrierii: Jul 21, 2003

MesajTrimis: 02 09 2003, 20:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu am la Barclay ambele, master şi visa pe un singur cont, cu 12,5 Euri (for students, chiar dacă nu mai sunt student de mai bine de un an icon_lol.gif ) pe an. Am linia de credit 3 mii si ceva de eurolaci iar marea lor reclamă e chestia cu 54 de zile de la cumpărare până să le înnapoiezi banii fără dobândă. Eu mi-am scos taxa anuală, primind 25 de euro pentru fiecare prieten căruia i-am făcut şi lui.
    Un alt card l-am făcut prin www.webmiles.de la Berliner-Bank. Acolo primeam pentru fiecare euro plătit prin cardul lor o milă web, adunate poţi lua tot felul de chestii cu ele. Ceva asemănător cu PayBackul de la Real. Nevasta se bucură de electrocasnicele primite de la ei.
    Avantajul mare e confortul şi cel puţin impresia mea personală că e mai rentabil să plăteşti cu VISA decât să schimbi forinti.
    Atenţie, ultimul şoc l-am avut la MOL în România, unde trebuie PIN la Visa! Clar că nu-l ştiu, nu mi-a trebuit niciodată, şi nu aveam bani la mine. Noroc că avea fosta logodnică bani la ea icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului Numar YIM  
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 02 09 2003, 20:47    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Aveti grija mare ca la amex cel putin tranzactie cu pin implica cash advance in mod sigur si cash advance implica ca tu platesti 4% din suma (dar nu mai putin de vreo 10 EUR) suplimentar.
    Cred totusi ca la MOL aia nu faceau diferenta intre cardurile de debit de romania si un cc normal. Sau cardul tau era si de debit si de credit ?
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 03 09 2003, 3:25    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Chiar si CC-urile au pin-uri...

Acelasi lucru mi s-a intimplat in Ro. Din fericire stiam pinul si a si mai mers... si nu, nu e si Debit Card.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Finante Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5, 6  Urmatoare
    Pagina 1 din 6

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media