Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002 Locatie: BRD
|
Trimis: 02 05 2005, 7:28 Titlul subiectului: |
|
|
Admini, io-te ca in "Osternloch" (ca sa modific un pic expresia standard de Sommerloch), asa cum pare a fi astazi la noi pe forum, imi veni o idee ...
Ati facut mai acu cateva luni un sondaj daca sa acceptati reclame pe site sau nu ... se pare ca in final a iesit ca nu, ca vaz ca nu-i nici o reclama pe acilea ... faza este ca io-te ce idee am: N-ar fi interesant sa faceti un sub-site cu reclama, in care sa luati un hosting mai "acatarii" si in care sa se poata uploada poze pentru albumu' foto si la o dimensiune mai "decenta" ? ... ma gandesc spre exemplu la albume precum "Romania in imagini" ... Ca am aruncat un ochi pe album si-i pacat de poze cat de faine sunt sa fie asa de inghesuite (150 K numai e cam putin pentru o poza 1k x 1k)... sorry ca scriu pe threadu' asta, da' pe ala cu sondaju' nu l-am mai gasit. |
|
Sus |
|
 |
marie-jeanne

Data inscrierii: Jul 09, 2002 Locatie: Frankfurt
|
|
Sus |
|
 |
dcip
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
|
Trimis: 02 05 2005, 9:38 Titlul subiectului: |
|
|
Ihi... era o idee de facut asa ceva daca se gasesc amatori.
Insa prespune chiar foarte multa programare si timp. Nu e frumos sa te bazezi pe ceva scris deja daca vrei ceva rapid. Badorgood este INGROZITOR de incet.
Ciprian _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002 Locatie: BRD
|
Trimis: 02 05 2005, 10:50 Titlul subiectului: |
|
|
@mj: Mie mi se pare interesant asta: http://imagevenue.com/ .. inca n-am folosit (ca inca n-am pajina personala web), da' ideea imi pare faina, de inclus asa ceva in pajina personala. Thumbnailsurile se pot hosta local pe hostu' cu pajina, iar full-size se poate pune la adresa aia ... Oder ? |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 02 05 2005, 11:26 Titlul subiectului: |
|
|
Pentru pagina personala va recomand cu caldura sato-ul lui troniu. E poate mai greu de invatat pentru unii dar eu il gasesc super fain.
http://www.troniu.dk/sato/ _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
Manu7
Data inscrierii: Nov 22, 2003
|
Trimis: 12 05 2005, 11:14 Titlul subiectului: |
|
|
dcip a scris: | Pentru pagina personala va recomand cu caldura sato-ul lui troniu. E poate mai greu de invatat pentru unii dar eu il gasesc super fain.
http://www.troniu.dk/sato/ |
as indrazni sa spun ca e user friendly - chiar pentru "blonde" in ale tehnicii ca mine!  |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 18 05 2005, 7:46 Titlul subiectului: |
|
|
Tre sa facem un clubul fotografului ceva mai mult de amator... romano-german desigur . _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
cm

Data inscrierii: Jan 22, 2004 Locatie: München
|
Trimis: 18 05 2005, 9:58 Titlul subiectului: |
|
|
Din cate vad, in threadul asta s-a ajuns sa se scrie de toate pentru toti, de la poze ieftine pana la aparate scumpe. Poate n-ar scrica sa avem mai multe "discutii despre foto", pe mai multe threaduri separate dupa subiecte. Un nou director poate?
Sa ne organizam putin... |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 18 05 2005, 10:10 Titlul subiectului: |
|
|
Eu am zis sa facem un club foto al amarasteanului roman in germania  _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
cm

|
Trimis: 18 05 2005, 10:23 Titlul subiectului: |
|
|
dcip a scris: | Eu am zis sa facem un club foto al amarasteanului roman in germania  |
Suna bine. M-as baga si eu. |
|
Sus |
|
 |
mcatalin

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: S, DE
|
Trimis: 18 05 2005, 11:50 Titlul subiectului: |
|
|
dcip a scris: | Eu am zis sa facem un club foto al amarasteanului roman in germania  |
cind e gata site-ul?  |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 18 05 2005, 12:04 Titlul subiectului: |
|
|
mcatalin a scris: | dcip a scris: | Eu am zis sa facem un club foto al amarasteanului roman in germania  |
cind e gata site-ul?  |
Culmea nu era nici o ironie ca ar fi deja pregatit  _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
mcatalin

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: S, DE
|
Trimis: 18 05 2005, 15:47 Titlul subiectului: |
|
|
cip, era doar o idee. daca pui un forum foto pe picioare, eu ma inscriu al doilea, dupa tine.  |
|
Sus |
|
 |
cm

|
Trimis: 14 06 2005, 9:53 Titlul subiectului: |
|
|
dcip a scris: | cm a scris: | @dcip: Ceva ceva stii tu...
E numai cu 28-75-ul dar intors invers.... |
Und din cele mai bun obiective de macro iese cand in capul unui obiectiv de 50mm Nikon f1.8 (un obiectiv ieftinutz dar excelent) pui un altul IDENTIC pe invers.
Hai ca uite nenea decoderu' ne compara cu fotbalistii... |
Apropos dcip, ai aruncat pastila cu "club foto" si dupa aia ai fugit zicand ca n-ai timp...
Ma gandeam ca pentru inceput nu-i nevoie de site si toate alea.... Am putea sa face putin loc si ordine aici pe site pt niste discutii de alt gen despre foto. Pe mine de exemplu m-ar interesa mai mult discutii despre fotografie vazuta ca arta si apoi ca tehnica... carti/filme/expozitii.... |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 14 06 2005, 9:58 Titlul subiectului: |
|
|
E in lucru idea ...
Nu am uitat de ea.
Sunt in primul rand oamenii importanti. Adica daca exista interese. Pe urma vedem noi ce facem.
De asta am si aruncat pastila si m-am retras. E bine ca s-a iscat interesul. _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
cm

|
Trimis: 14 06 2005, 10:12 Titlul subiectului: |
|
|
dcip a scris: | E in lucru idea ...
Nu am uitat de ea.
Sunt in primul rand oamenii importanti. Adica daca exista interese. Pe urma vedem noi ce facem.
De asta am si aruncat pastila si m-am retras. E bine ca s-a iscat interesul. |
Cum ziceam, eu sunt interesat.
Insa ma gadesc mai mult la schimb de idei, impresii, experiente si apoi de fotografii. De exemplu ma gandeam ca am putea faceu un "workshop".
Sa ne adunam astia interesati cu sculele intr-un weekend prelungit la o sedinta foto, undeva pe munte de exemplu. Sculat dimineatza la 4 sa prindem rasaritul si lumina cea mai buna... fotografiat cat incape... si bere dupa.. |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 14 06 2005, 10:16 Titlul subiectului: |
|
|
cm a scris: | dcip a scris: | E in lucru idea ...
Nu am uitat de ea.
De asta am si aruncat pastila si m-am retras. E bine ca s-a iscat interesul. |
Cum ziceam, eu sunt interesat.
Insa ma gadesc mai mult la schimb de idei, impresii, experiente si apoi de fotografii. De exemplu ma gandeam ca am putea faceu un "workshop".
Sa ne adunam astia interesati cu sculele intr-un weekend prelungit la o sedinta foto, undeva pe munte de exemplu. Sculat dimineatza la 4 sa prindem rasaritul si lumina cea mai buna... fotografiat cat incape... si bere dupa.. |
Exact despre asta vorbeam si eu
Oamenii... workshop, photo trip... _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 14 06 2005, 10:18 Titlul subiectului: |
|
|
Numai ca sunteti cam toti imprastiati prin Germania asta mare... _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
cm

|
Trimis: 14 06 2005, 10:23 Titlul subiectului: |
|
|
dcip a scris: | Numai ca sunteti cam toti imprastiati prin Germania asta mare... |
So what? Daca se vrea, putem sa ne adunam undeva cu totii...
In Alpi de exemplu ar fi niste motive bune de fotografiat, in plus combinam si cu niste miscare pe munte.
Nu stiu insa daca am fi mai mult de 2-3 persoane... |
|
Sus |
|
 |
dcip
|
Trimis: 14 06 2005, 10:31 Titlul subiectului: |
|
|
Pentru cei din zona mai de vest
O excursie foto interesanta
http://www.route-industriekultur.de/ _________________ "Noi muncim la via asta de peste 2000 de ani!" |
|
Sus |
|
 |
|