Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - chinurile facerii
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

chinurile facerii
    Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> RDPhoto
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002

MesajTrimis: 02 05 2005, 7:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Admini, io-te ca in "Osternloch" (ca sa modific un pic expresia standard de Sommerloch), asa cum pare a fi astazi la noi pe forum, imi veni o idee ...
    Ati facut mai acu cateva luni un sondaj daca sa acceptati reclame pe site sau nu ... se pare ca in final a iesit ca nu, ca vaz ca nu-i nici o reclama pe acilea ... faza este ca io-te ce idee am: N-ar fi interesant sa faceti un sub-site cu reclama, in care sa luati un hosting mai "acatarii" si in care sa se poata uploada poze pentru albumu' foto si la o dimensiune mai "decenta" ? ... ma gandesc spre exemplu la albume precum "Romania in imagini" ... Ca am aruncat un ochi pe album si-i pacat de poze cat de faine sunt sa fie asa de inghesuite (150 K numai e cam putin pentru o poza 1k x 1k)... sorry ca scriu pe threadu' asta, da' pe ala cu sondaju' nu l-am mai gasit.
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    marie-jeanne

Data inscrierii: Jul 09, 2002

MesajTrimis: 02 05 2005, 9:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

un soi de www.badorgood.com

icon_biggrin.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 02 05 2005, 9:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ihi... era o idee de facut asa ceva daca se gasesc amatori.

Insa prespune chiar foarte multa programare si timp. Nu e frumos sa te bazezi pe ceva scris deja daca vrei ceva rapid. Badorgood este INGROZITOR de incet.

Ciprian
    marius2677

Data inscrierii: Jul 26, 2002

MesajTrimis: 02 05 2005, 10:50    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

@mj: Mie mi se pare interesant asta: http://imagevenue.com/ .. inca n-am folosit (ca inca n-am pajina personala web), da' ideea imi pare faina, de inclus asa ceva in pajina personala. Thumbnailsurile se pot hosta local pe hostu' cu pajina, iar full-size se poate pune la adresa aia ... Oder ?
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Viziteaza site-ul autorului
    dcip

MesajTrimis: 02 05 2005, 11:26    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pentru pagina personala va recomand cu caldura sato-ul lui troniu. E poate mai greu de invatat pentru unii dar eu il gasesc super fain.

http://www.troniu.dk/sato/
    Manu7

Data inscrierii: Nov 22, 2003

MesajTrimis: 12 05 2005, 11:14    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    Pentru pagina personala va recomand cu caldura sato-ul lui troniu. E poate mai greu de invatat pentru unii dar eu il gasesc super fain.

http://www.troniu.dk/sato/

as indrazni sa spun ca e user friendly - chiar pentru "blonde" in ale tehnicii ca mine! icon_razz.gif
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 18 05 2005, 7:46    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Tre sa facem un clubul fotografului ceva mai mult de amator... romano-german desigur icon_lol.gif .
    cm

Data inscrierii: Jan 22, 2004

MesajTrimis: 18 05 2005, 9:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Din cate vad, in threadul asta s-a ajuns sa se scrie de toate pentru toti, de la poze ieftine pana la aparate scumpe. Poate n-ar scrica sa avem mai multe "discutii despre foto", pe mai multe threaduri separate dupa subiecte. Un nou director poate?
    Sa ne organizam putin...icon_smile.gif
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    dcip

MesajTrimis: 18 05 2005, 10:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Eu am zis sa facem un club foto al amarasteanului roman in germania icon_biggrin.gif
    cm

MesajTrimis: 18 05 2005, 10:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    Eu am zis sa facem un club foto al amarasteanului roman in germania icon_biggrin.gif

Suna bine. M-as baga si eu.icon_smile.gif
    Sus
    mcatalin

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 18 05 2005, 11:50    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:

cind e gata site-ul? icon_lol.gif
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 18 05 2005, 12:04    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

mcatalin a scris:
    dcip a scris:

cind e gata site-ul? icon_lol.gif

Culmea nu era nici o ironie ca ar fi deja pregatit icon_razz.gif
    mcatalin

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 18 05 2005, 15:47    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cip, era doar o idee. daca pui un forum foto pe picioare, eu ma inscriu al doilea, dupa tine. icon_smile.gif
    Sus
    cm

MesajTrimis: 14 06 2005, 9:53    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    cm a scris:
    @dcip: Ceva ceva stii tu...icon_wink.gif
    E numai cu 28-75-ul dar intors invers....icon_wink.gif

Und din cele mai bun obiective de macro iese cand in capul unui obiectiv de 50mm Nikon f1.8 (un obiectiv ieftinutz dar excelent) pui un altul IDENTIC pe invers.

Hai ca uite nenea decoderu' ne compara cu fotbalistii...

Apropos dcip, ai aruncat pastila cu "club foto" si dupa aia ai fugit zicand ca n-ai timp...icon_wink.gif
    Ma gandeam ca pentru inceput nu-i nevoie de site si toate alea.... Am putea sa face putin loc si ordine aici pe site pt niste discutii de alt gen despre foto. Pe mine de exemplu m-ar interesa mai mult discutii despre fotografie vazuta ca arta si apoi ca tehnica... carti/filme/expozitii....
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 14 06 2005, 9:58    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

E in lucru idea ...

Nu am uitat de ea.

Sunt in primul rand oamenii importanti. Adica daca exista interese. Pe urma vedem noi ce facem.

De asta am si aruncat pastila si m-am retras. E bine ca s-a iscat interesul.
    cm

MesajTrimis: 14 06 2005, 10:12    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    E in lucru idea ...

Nu am uitat de ea.

Sunt in primul rand oamenii importanti. Adica daca exista interese. Pe urma vedem noi ce facem.

Cum ziceam, eu sunt interesat.
    Insa ma gadesc mai mult la schimb de idei, impresii, experiente si apoi de fotografii. De exemplu ma gandeam ca am putea faceu un "workshop".
    Sa ne adunam astia interesati cu sculele intr-un weekend prelungit la o sedinta foto, undeva pe munte de exemplu. Sculat dimineatza la 4 sa prindem rasaritul si lumina cea mai buna... fotografiat cat incape... si bere dupa..icon_wink.gif
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 14 06 2005, 10:16    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cm a scris:
    dcip a scris:
    E in lucru idea ...

Nu am uitat de ea.

Cum ziceam, eu sunt interesat.
    Insa ma gadesc mai mult la schimb de idei, impresii, experiente si apoi de fotografii. De exemplu ma gandeam ca am putea faceu un "workshop".
    Sa ne adunam astia interesati cu sculele intr-un weekend prelungit la o sedinta foto, undeva pe munte de exemplu. Sculat dimineatza la 4 sa prindem rasaritul si lumina cea mai buna... fotografiat cat incape... si bere dupa..icon_wink.gif

Exact despre asta vorbeam si eu icon_biggrin.gif

Oamenii... workshop, photo trip...
    dcip

MesajTrimis: 14 06 2005, 10:18    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Numai ca sunteti cam toti imprastiati prin Germania asta mare...
    cm

MesajTrimis: 14 06 2005, 10:23    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dcip a scris:
    Numai ca sunteti cam toti imprastiati prin Germania asta mare...

So what? Daca se vrea, putem sa ne adunam undeva cu totii...
    In Alpi de exemplu ar fi niste motive bune de fotografiat, in plus combinam si cu niste miscare pe munte.
    Nu stiu insa daca am fi mai mult de 2-3 persoane...icon_biggrin.gif
    Sus
    dcip

MesajTrimis: 14 06 2005, 10:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Pentru cei din zona mai de vest

O excursie foto interesanta

http://www.route-industriekultur.de/
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> RDPhoto Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2  Urmatoare
    Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media