Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
foni Der Herr von
Data inscrierii: Mar 07, 2003 Locatie: In oglinda
|
Trimis: 12 05 2005, 11:47 Titlul subiectului: |
|
|
La saturn (cel putin in berlin) este o oferta de 100 poze 10x15 @ 10 euro.
Saptamana viitoare ma duc sa comand vreo trei loturi . _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus. |
|
Sus |
|
|
foni Der Herr von
|
Trimis: 12 05 2005, 11:50 Titlul subiectului: |
|
|
Valabil pana pe 31.05. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus. |
|
Sus |
|
|
oliver
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 12 05 2005, 12:29 Titlul subiectului: |
|
|
foni a scris: | La saturn (cel putin in berlin) este o oferta de 100 poze 10x15 @ 10 euro.
Saptamana viitoare ma duc sa comand vreo trei loturi . |
7 centi poza 10x15 (pana pe 30.05, comanda peste 60 buc)
http://www.mueller.de/ |
|
Sus |
|
|
cm
Data inscrierii: Jan 22, 2004 Locatie: München
|
Trimis: 12 05 2005, 12:54 Titlul subiectului: |
|
|
oliver a scris: | foni a scris: | La saturn (cel putin in berlin) este o oferta de 100 poze 10x15 @ 10 euro.
Saptamana viitoare ma duc sa comand vreo trei loturi . |
7 centi poza 10x15 (pana pe 30.05, comanda peste 60 buc)
http://www.mueller.de/ |
Bani putini - calitate indoielnica....
Am printat si eu 2 seturi de fotografii, un set la DM si unul la Rossman.
In fiecare poza nuantele culorilor erau diferite... iar aceeasi poza facuta la DM arata cu totul altfel la Rossman... si cu totul altfel decat era pe monitorul meu. Pentru cine vrea calitate sunt de preferat firmele care ofera servicii de genul asta pe internet. Rezultatele sunt destul de bune cu putina munca. Intrai trimti o imagine cu un sample de culori. Folosind rezultatul ca referinta pentru calibrarea culorilor in pozele ce vrei sa le trimiti, poti obtine niste fotografii de buna calitate si, ce-i mai important, fara variatii cromatice. Si asta la niste preturi decente.... |
|
Sus |
|
|
foni Der Herr von
|
Trimis: 12 05 2005, 14:03 Titlul subiectului: |
|
|
cm a scris: | poti obtine niste fotografii de buna calitate si, ce-i mai important, fara variatii cromatice. Si asta la niste preturi decente.... |
Pai... unde si la ce preturi? Ca eu daca ma apuc sa scot 300 de poze, fiecare cent valoreaza 3 euro . _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus. |
|
Sus |
|
|
foni Der Herr von
|
Trimis: 12 05 2005, 14:10 Titlul subiectului: |
|
|
a, si ca sa nu va faceti iluzii: Schlecker, Drospa, Mueller si multi altii din ce am mai vazut pe net sunt de fapt resealleri pentru photoprintit.de (daca nu ma insel). _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus. |
|
Sus |
|
|
cm
Data inscrierii: Jan 22, 2004 Locatie: München
|
Trimis: 12 05 2005, 15:20 Titlul subiectului: |
|
|
foni a scris: | cm a scris: | poti obtine niste fotografii de buna calitate si, ce-i mai important, fara variatii cromatice. Si asta la niste preturi decente.... |
Pai... unde si la ce preturi? Ca eu daca ma apuc sa scot 300 de poze, fiecare cent valoreaza 3 euro . |
www.fotoporto.de
Dar cum spuneam mai inainte, e pentru cei care vor calitate nu cantitate... preturile sunt destul de mari comparativ cu saturn si altii. |
|
Sus |
|
|
mcatalin
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: S, DE
|
Trimis: 17 05 2005, 20:44 Titlul subiectului: |
|
|
cm, mersi pt link! am facut comanda vineri seara, iar azi erau pozele la posta. calitatea e ireprosabila, iar pretul nu e deloc mare. eu le faceam cu 35 centi la aceeasi calitate. |
|
Sus |
|
|
tavisor
Data inscrierii: Sep 28, 2007 Locatie: Dortmund
|
Trimis: 06 10 2010, 13:36 Titlul subiectului: |
|
|
Folositi careva imprimante foto? Ce anume recomandati? Ati facut vreun calcul al costurilor per fotografie? _________________ http://flickr.com/tavisor |
|
Sus |
|
|
sdragos Biciclist Fruntas
Data inscrierii: Aug 02, 2002 Locatie: FFM
|
Trimis: 06 10 2010, 21:32 Titlul subiectului: |
|
|
tavisor a scris: | Folositi careva imprimante foto? Ce anume recomandati? Ati facut vreun calcul al costurilor per fotografie? |
De preferat cea de la scarbiciu. Trebuie cumparata hartie speciala, insa mertia _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk? |
|
Sus |
|
|
tavisor
Data inscrierii: Sep 28, 2007 Locatie: Dortmund
|
Trimis: 07 10 2010, 10:55 Titlul subiectului: |
|
|
Nu am imprimanta foto la serviciu. E una color, insa nu e nici prea prea nici foarte foarte.
Ma gandeam sa imi iau eu una acasa, dar as vrea sa stiu inainte de asta daca e f costisitor sa scoti fotografiile acasa. _________________ http://flickr.com/tavisor |
|
Sus |
|
|
stefanluchian
Data inscrierii: Aug 13, 2002 Locatie: Germania
|
Trimis: 08 10 2010, 9:41 Titlul subiectului: |
|
|
ei, hai, ca ies binisor si la imprimanta normala, nu-ti trebuie dedicata doar pentru foto.
Fratele meu (pe romaneste ar fi sora mea ) nu e dedicat dar stie sa accepte si foi groase si lucioase daca-l rogi frumos sa fie atent la asta si sa-si pregateasca culorile corespunzator. Daca nu-s atent scuipa poza pe mijlocu foii, dar asta se rezolva pina si cu un IrfanView. |
|
Sus |
|
|
The_messenger Cotcodromist II Baza
Data inscrierii: May 14, 2004
|
Trimis: 20 02 2014, 13:01 Titlul subiectului: |
|
|
Mai are cineva vreo recomandare actuala unde e cel mai bun raport calitate/pret ? _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh |
|
Sus |
|
|
itsme1234
Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 20 02 2014, 20:59 Titlul subiectului: |
|
|
Am o recomandare "negativa": Media Markt online (care facea sau face inca cu Fuji) acum are o hirtie subtire de zici ca e foaie normale (nu e, e ceva lucios dar oricum nu mult mai gros).
Daca stie cineva pe careva ce face un 10x15 cinstit cu hirtie "normala foto" la preturi gen 10 centi cum era acum 10 ani sint si eu curios.
Pe de alta parte poate ar trebui incercate din nou capabilitatile imprimantelor "home" (mai ales daca sint platite de altii...). Am dat de curind de niste A4 tiparite in 2001 dupa niste poze de 2 mpixeli (un pic prea putin dar suficient de impresionante). Cred ca o imprimanta actuala cu o poza decenta de 8-20Mpx ar face treaba buna. |
|
Sus |
|
|
foni Der Herr von
|
Trimis: 04 11 2019, 13:54 Titlul subiectului: |
|
|
Oare mai exista pe undeva laboratoare foto care sa faca poze direct de pe film?
In ziua de azi, toti scaneaza negativul (execrabil) si fac poze digital. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus. |
|
Sus |
|
|
The_messenger Cotcodromist II Baza
Data inscrierii: May 14, 2004
|
Trimis: 04 11 2019, 16:31 Titlul subiectului: |
|
|
Ultima data am facut la Romana, in Bucuresti. Era un laborator la parterul Blocului Gradinita (parca se chema Lahovari Service), dar asta e acu’ cel putin 10 ani.
Cind mai ajung prin zona, o sa trec sa-ntreb. _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh |
|
Sus |
|
|
|