Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - poze pe hartie
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

poze pe hartie

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> RDPhoto
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    foni
    Der Herr von

Data inscrierii: Mar 07, 2003

MesajTrimis: 12 05 2005, 11:47    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

La saturn (cel putin in berlin) este o oferta de 100 poze 10x15 @ 10 euro.
    Saptamana viitoare ma duc sa comand vreo trei loturi icon_eek.gif.
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 12 05 2005, 11:50    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Valabil pana pe 31.05.
    oliver

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 12 05 2005, 12:29    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

foni a scris:

7 centi poza 10x15 (pana pe 30.05, comanda peste 60 buc)
    http://www.mueller.de/
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    cm

Data inscrierii: Jan 22, 2004

MesajTrimis: 12 05 2005, 12:54    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

oliver a scris:
    foni a scris:

7 centi poza 10x15 (pana pe 30.05, comanda peste 60 buc)
    http://www.mueller.de/

Bani putini - calitate indoielnica....
    Am printat si eu 2 seturi de fotografii, un set la DM si unul la Rossman.
    In fiecare poza nuantele culorilor erau diferite... iar aceeasi poza facuta la DM arata cu totul altfel la Rossman... si cu totul altfel decat era pe monitorul meu. Pentru cine vrea calitate sunt de preferat firmele care ofera servicii de genul asta pe internet. Rezultatele sunt destul de bune cu putina munca. Intrai trimti o imagine cu un sample de culori. Folosind rezultatul ca referinta pentru calibrarea culorilor in pozele ce vrei sa le trimiti, poti obtine niste fotografii de buna calitate si, ce-i mai important, fara variatii cromatice. Si asta la niste preturi decente....
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 12 05 2005, 14:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cm a scris:
    poti obtine niste fotografii de buna calitate si, ce-i mai important, fara variatii cromatice. Si asta la niste preturi decente....

Pai... unde si la ce preturi? Ca eu daca ma apuc sa scot 300 de poze, fiecare cent valoreaza 3 euro icon_wink.gif.
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 12 05 2005, 14:10    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

a, si ca sa nu va faceti iluzii: Schlecker, Drospa, Mueller si multi altii din ce am mai vazut pe net sunt de fapt resealleri pentru photoprintit.de (daca nu ma insel).
    cm

Data inscrierii: Jan 22, 2004

MesajTrimis: 12 05 2005, 15:20    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

foni a scris:
    cm a scris:
    poti obtine niste fotografii de buna calitate si, ce-i mai important, fara variatii cromatice. Si asta la niste preturi decente....

Pai... unde si la ce preturi? Ca eu daca ma apuc sa scot 300 de poze, fiecare cent valoreaza 3 euro icon_wink.gif.

www.fotoporto.de

Dar cum spuneam mai inainte, e pentru cei care vor calitate nu cantitate... preturile sunt destul de mari comparativ cu saturn si altii.
    Sus
    mcatalin

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 17 05 2005, 20:44    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cm, mersi pt link! am facut comanda vineri seara, iar azi erau pozele la posta. calitatea e ireprosabila, iar pretul nu e deloc mare. eu le faceam cu 35 centi la aceeasi calitate.
    Sus
    tavisor

Data inscrierii: Sep 28, 2007

MesajTrimis: 06 10 2010, 13:36    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Folositi careva imprimante foto? Ce anume recomandati? Ati facut vreun calcul al costurilor per fotografie?
    sdragos
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Aug 02, 2002

MesajTrimis: 06 10 2010, 21:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

tavisor a scris:
    Folositi careva imprimante foto? Ce anume recomandati? Ati facut vreun calcul al costurilor per fotografie?

De preferat cea de la scarbiciu. Trebuie cumparata hartie speciala, insa mertia icon_biggrin.gif
    tavisor

Data inscrierii: Sep 28, 2007

MesajTrimis: 07 10 2010, 10:55    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Nu am imprimanta foto la serviciu. E una color, insa nu e nici prea prea nici foarte foarte.
    Ma gandeam sa imi iau eu una acasa, dar as vrea sa stiu inainte de asta daca e f costisitor sa scoti fotografiile acasa.
    stefanluchian

Data inscrierii: Aug 13, 2002

MesajTrimis: 08 10 2010, 9:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ei, hai, ca ies binisor si la imprimanta normala, nu-ti trebuie dedicata doar pentru foto.
    Fratele meu (pe romaneste ar fi sora mea icon_smile.gif ) nu e dedicat dar stie sa accepte si foi groase si lucioase daca-l rogi frumos sa fie atent la asta si sa-si pregateasca culorile corespunzator. Daca nu-s atent scuipa poza pe mijlocu foii, dar asta se rezolva pina si cu un IrfanView.
    Sus
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 20 02 2014, 13:01    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Mai are cineva vreo recomandare actuala unde e cel mai bun raport calitate/pret ?

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    itsme1234

Data inscrierii: Aug 20, 2002

MesajTrimis: 20 02 2014, 20:59    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Am o recomandare "negativa": Media Markt online (care facea sau face inca cu Fuji) acum are o hirtie subtire de zici ca e foaie normale (nu e, e ceva lucios dar oricum nu mult mai gros).
    Daca stie cineva pe careva ce face un 10x15 cinstit cu hirtie "normala foto" la preturi gen 10 centi cum era acum 10 ani sint si eu curios.

Pe de alta parte poate ar trebui incercate din nou capabilitatile imprimantelor "home" (mai ales daca sint platite de altii...). Am dat de curind de niste A4 tiparite in 2001 dupa niste poze de 2 mpixeli (un pic prea putin dar suficient de impresionante). Cred ca o imprimanta actuala cu o poza decenta de 8-20Mpx ar face treaba buna.
    Sus
    foni
    Der Herr von

MesajTrimis: 04 11 2019, 13:54    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Oare mai exista pe undeva laboratoare foto care sa faca poze direct de pe film?

In ziua de azi, toti scaneaza negativul (execrabil) si fac poze digital.
    The_messenger
    Cotcodromist II Baza

Data inscrierii: May 14, 2004

MesajTrimis: 04 11 2019, 16:31    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ultima data am facut la Romana, in Bucuresti. Era un laborator la parterul Blocului Gradinita (parca se chema Lahovari Service), dar asta e acu’ cel putin 10 ani.

Cind mai ajung prin zona, o sa trec sa-ntreb.

Grin grin - don’ muv, men‘catze-a-sh
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> RDPhoto Ora este GMT
    Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media