De la inceputul acestei saptamani FC Steaua isi desfasoara cel de-al doilea cantonament (in Austria, la Kaprun, ca. 2 ore distanta de la München) din aceasta vara dupa un prim stagiu in Spania langa Valencia.
Inceputul actualei saptamani constituie si "intronarea regelui" Hagi ca antrenor dupa ce Oli a plecat la arabi. In speta Steaua va disputa vineri, 29.06.2007 primul meci sub comanda lui Hagi, meci in care o va intalni pe campioana Ciprului Apoel Nicosia la Bischofswiesen incepand cu ora 18:30. Daca este cineva interesat din München, sau regiune sa mearga in cantonamentul stelistilor si la meciul respectiv il rog sa-mi dea un mesaj, eu voi merge, ca si anul trecut cand am putut f. usor sa vorbesc cu unii dintre fotbalisti sau din conducerea clubului si desigur sa ma fotografiez cu ei... Plecarea probabil in jurul orei 13. Intoarcerea seara dupa meci sau daca e vreme frumoasa poate voi sta mai mult sa mai "prind" si o drumetie pe vreun pisc de peste 3.000 m inaltime a doua zi....
Data inscrierii: Feb 01, 2004 Locatie: Tirol/Timisoara
Trimis: 28 06 2007, 17:06 Titlul subiectului:
Cine vine duminica la meci, Steaua-FC Tirol la 18:30 in Schwaz(30km nord de Innsbruck, 90km pe scurtatura de München)? Merg macar sa-l vad personal pe dom`Hagi!
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.