Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ANUNT IMPORTANT  de catre The_messenger la 16 Sep 2024, 11:22
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - iPhone
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

iPhone
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Anunturi ( Reclame / Cereri / Oferte / Mitfahrzentrale )
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    decoder

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 10 06 2008, 12:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Inainte de a-l pune pe eBay...

De vanzare iPhone 8Gb cumparat in februarie din USA, merge cu orice SIM (Vertragsfrei).

E unlocked si cu o gramada de software instalat (Firmware 1.1.3).
    380 euro negociabil

Ultima modificare efectuata de catre decoder la 11 06 2008, 15:29, modificat de 1 data in total
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    nicu

Data inscrierii: Sep 10, 2002

MesajTrimis: 10 06 2008, 13:43    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Hihi, ai citit si tu articolul ala in care se zice ca vine iphone2 care e mai bun si costa ~125€ ? icon_twisted.gif
    Sus
    decoder

MesajTrimis: 10 06 2008, 14:14    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

nicu a scris:
    Hihi, ai citit si tu articolul ala in care se zice ca vine iphone2 care e mai bun si costa ~125€ ? icon_twisted.gif

oarecum. stiam asta de 3 luni. nu-l vand pentru ca nu-si face treaba. insa programez pentru iphone si am nevoie de al nou.

ps: costa 125 euro cu plan de la AT&T in USA + la cel nou o sa treaca ceva timp pana o sa fie spart. mai ales ca inca nu e la vanzare.
    dozunu

MesajTrimis: 10 06 2008, 14:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

din 11 iulie va fi de cumparat.
    si la t-mobile va costa 99 euro.
    deci cine are rabdare cateva luni va lua iphone ieftin si mai bun.
    adevarul e ca apple i-a cam fraierit pe early adopters icon_smile.gif
    decoder

MesajTrimis: 10 06 2008, 14:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ai uitat sa spui ca va fi 99 cu abonament pe 2 ani. plus ca o sa primesti probabil un abonament destul de piperat in europa, poate mai putin piperat ca acum insa cam tot pe acolo.

ps: iphone costa deja de ceva timp 99 euro la t-mobile. dar cu abonament de 89 pe luna timp de 2 ani. e o diferenta mare intre a avea ceva si a vorbi ca-l poti avea din auzite.
    florian25de

MesajTrimis: 10 06 2008, 14:37    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dozunu a scris:
    din 11 iulie va fi de cumparat.
    si la t-mobile va costa 99 euro.
    deci cine are rabdare cateva luni va lua iphone ieftin si mai bun.
    adevarul e ca apple i-a cam fraierit pe early adopters icon_smile.gif

Va costa 99 € si asta daca te bagi la un abonament cu 1000 min. incluse, ceea ce inseamna pe luna 89 €. Si asta timp de 2 ani. icon_smile.gif
    Cine vrea neaparat un iPhone, renteaza unul unlocked si cu o cartela de la Aldi iesi mult mai ieftin.
    Un scurt calcul, abonament cu 100 min. de la T-Mobile costa 49 € lunar, timp de 2 ani inseamna 1176 + 199 iPhone-ul iesi la 1375.
    Cu o cartela de la Aldi unde e 3 ct. minutul in retea si 13 in afara - sa luam media de 8 ct - la 100 min inseamna 8 €, timp de 2 ani inseamna 192. Mai pui aia 380 pe iPhonul neblocat = 572. De diferenta de 800 de euro poti vorbi alte 10.000 minute cu Aldi Talk. icon_wink.gif
    decoder

MesajTrimis: 10 06 2008, 14:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ai dreptate. asa am si eu. chiar de la aldi am abonamentul icon_wink.gif
    dozunu

MesajTrimis: 10 06 2008, 14:49    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

pai da, iei unul nou, unlocked de peste ocean. doar rabdare sa ai. inca 1-2 luni icon_smile.gif baieti, eu raman oricum pe windows mobile 6.1 si peste cateva luni chiar 7.0 icon_wink.gif
    decoder

MesajTrimis: 10 06 2008, 14:56    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

dozunu a scris:
    pai da, iei unul nou, unlocked de peste ocean. doar rabdare sa ai. inca 1-2 luni icon_smile.gif baieti, eu raman oricum pe windows mobile 6.1 si peste cateva luni chiar 7.0 icon_wink.gif

aa... so... deci erai cam off-topic. in fine atunci. bafta cu windows mobile-ul tau.
    decoder

MesajTrimis: 10 06 2008, 15:30    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Aici o calculatie mai exact
    dozunu

MesajTrimis: 10 06 2008, 16:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

da, dar nu mai e ultimul model.
    iulia

MesajTrimis: 10 06 2008, 20:19    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

abonamentul de la aldi include si internet?
    Sus
    decoder

MesajTrimis: 10 06 2008, 20:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

iulia a scris:

da... aldi foloseste e-plus. poti folosi serviciul GPRS de la e-plus.
    e lent insa pentru e-mail-uri si text in general se merita

24 centi pe MByte

amanunte aici

Ultima modificare efectuata decoder la 10 06 2008, 20:35, modificat de 2 ori in total
    Sus
    decoder

MesajTrimis: 10 06 2008, 20:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

se pare ca apple+telcos vor schimba metoda de activare iphone, asa ca banuiesc ca nu o sa mai fie asa de simplu sa cumperi telefon fara contract. banuiesc ca o sa fii nevoit sa faci activarea la cumparare (asa cum e in germania) deci putine sanse sa mai gasesti iphone-uri la liber.
    pana acum te duceai cu VISA card si-l luai din apple store apoi uitai de activare.
    din cate am citit se pare ca nu mai poti sa-l cumperi fara activare.
    tavisor

Data inscrierii: Sep 28, 2007

MesajTrimis: 11 06 2008, 9:03    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Ce nu pricep eu e de ce ai vrea sa il cumperi fara activare? De ce l-ai cumpara si nu l-ai folosi? Sau la ce se refera activarea asta?

Scuzati-mi ignoranta dar in USA era pe alte principii si aici mi-am luat un tel simplu si ieftin cu cartela prepaid.
    Sus
    sdragos
    Biciclist Fruntas

Data inscrierii: Aug 02, 2002

MesajTrimis: 11 06 2008, 10:08    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

decoder a scris:
    iulia a scris:

24 centi pe MByte

amanunte aici

Heh... daca te apuci de browse si google map plus download... cred ca nu vrei prepaid. Sa iti iei iPhone care nu are BT si jack stereo cu prepaid e ca si cum ti-ai lua fieran pentru oi. Da, merge...
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    bogdan

Data inscrierii: Jul 02, 2002

MesajTrimis: 11 06 2008, 10:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

sdragos a scris:

Heh... daca te apuci de browse si google map plus download... cred ca nu vrei prepaid. Sa iti iei iPhone care nu are BT si jack stereo cu prepaid e ca si cum ti-ai lua fieran pentru oi. Da, merge...

e ca si cum ti-ai lua ipod ca sa asculti manele ...

b
    Sus
    BingoBongo

Data inscrierii: Oct 13, 2005

MesajTrimis: 11 06 2008, 11:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Domnu decoder va pregatiti pt Xperia X1? icon_razz.gif
    Sus
    decoder

MesajTrimis: 11 06 2008, 12:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

sdragos a scris:
    decoder a scris:
    iulia a scris:

24 centi pe MByte

amanunte aici

Sa le luam pe rand:

1. Ce o fi BT? Bluetooth? BitTorrent? Pachetul de tigari bulgaresti?!! Daca e bluetooth atuni iPhone are bluetooth, desi nu-l folosesc. Wireless-ul e indeajuns si merge brici.
    2. Fara jack stereo?! Are jack-ul lui care vine cu casti si microfon incorporat. Adaptorul la jack costa 5 euro.

in alta ordine de idei. am observat foarte mult flame-uri de la detinatorii de telefoane "normale". in general flame-urile apar in principal din necunostinta de cauza. marea majoritare a celor care lanseaza aceste flame-uri au vazut iphone din avion sau doar prin review-uri.

sa va spun experienta ca detinator de iPhone de cateva luni.

am telefon mobil de prin '96. am trecut prin multe telefoane pana acum, inclusiv handhelduri. in USA am folosit blackberry pentru 10 zile.

iPhone am de cateva luni si nu l-as schimba pe altul "clasic"

sper din toata inima ca nokia, sony & co sa mearga in directia in care a luat-o Apple. atunci cand or sa o faca o sa ma reorientez.

google a inceput deja. inca nu-i copt insa sper ca or sa apara in curand si hardware pentru android

nu ma intereseaza cine face un telefon bun. ca-i nokia, sony sau IIRUC daca-i bun si are ce-mi trebuie il folosesc.

iPhone-ul a fost primul telefon care a avut tot ce am vrut eu.

ps: in general in locurile pe unde am timp sa "bazai" pe internet am access wireless gratuit. asa ca GPRS-ul il folosesc numai in caz de urgenta
    decoder

MesajTrimis: 11 06 2008, 12:40    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

tavisor a scris:
    Ce nu pricep eu e de ce ai vrea sa il cumperi fara activare? De ce l-ai cumpara si nu l-ai folosi? Sau la ce se refera activarea asta?

Scuzati-mi ignoranta dar in USA era pe alte principii si aici mi-am luat un tel simplu si ieftin cu cartela prepaid.

il cumperi fara activare ca sa-l aduci in germania sa-l folosesti aici. iesi mult mai ieftin si esti liber sa folosesti ce vrei tu... prepaid sau abonament.

nu pentru a nu-l folosi ci pentru a-l folosi unde vrei tu.
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Anunturi ( Reclame / Cereri / Oferte / Mitfahrzentrale ) Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 12, 13, 14  Urmatoare
    Pagina 1 din 14

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media