Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
decoder
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Prin Zona
|
Trimis: 10 06 2008, 12:49 Titlul subiectului: |
|
|
Inainte de a-l pune pe eBay...
De vanzare iPhone 8Gb cumparat in februarie din USA, merge cu orice SIM (Vertragsfrei).
E unlocked si cu o gramada de software instalat (Firmware 1.1.3).
380 euro negociabil _________________ _________
l-au strosit. saracu!
Ultima modificare efectuata de catre decoder la 11 06 2008, 15:29, modificat de 1 data in total |
|
Sus |
|
|
nicu
Data inscrierii: Sep 10, 2002 Locatie: Wiesbaden, Germany
|
Trimis: 10 06 2008, 13:43 Titlul subiectului: |
|
|
Hihi, ai citit si tu articolul ala in care se zice ca vine iphone2 care e mai bun si costa ~125€ ? |
|
Sus |
|
|
decoder
|
Trimis: 10 06 2008, 14:14 Titlul subiectului: |
|
|
nicu a scris: | Hihi, ai citit si tu articolul ala in care se zice ca vine iphone2 care e mai bun si costa ~125€ ? |
oarecum. stiam asta de 3 luni. nu-l vand pentru ca nu-si face treaba. insa programez pentru iphone si am nevoie de al nou.
ps: costa 125 euro cu plan de la AT&T in USA + la cel nou o sa treaca ceva timp pana o sa fie spart. mai ales ca inca nu e la vanzare. _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
dozunu
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: München
|
Trimis: 10 06 2008, 14:22 Titlul subiectului: |
|
|
din 11 iulie va fi de cumparat.
si la t-mobile va costa 99 euro.
deci cine are rabdare cateva luni va lua iphone ieftin si mai bun.
adevarul e ca apple i-a cam fraierit pe early adopters _________________ Mitru |
|
Sus |
|
|
decoder
|
Trimis: 10 06 2008, 14:37 Titlul subiectului: |
|
|
ai uitat sa spui ca va fi 99 cu abonament pe 2 ani. plus ca o sa primesti probabil un abonament destul de piperat in europa, poate mai putin piperat ca acum insa cam tot pe acolo.
ps: iphone costa deja de ceva timp 99 euro la t-mobile. dar cu abonament de 89 pe luna timp de 2 ani. e o diferenta mare intre a avea ceva si a vorbi ca-l poti avea din auzite. _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
florian25de
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Mainhattan (FFM) - DE
|
Trimis: 10 06 2008, 14:37 Titlul subiectului: |
|
|
dozunu a scris: | din 11 iulie va fi de cumparat.
si la t-mobile va costa 99 euro.
deci cine are rabdare cateva luni va lua iphone ieftin si mai bun.
adevarul e ca apple i-a cam fraierit pe early adopters |
Va costa 99 € si asta daca te bagi la un abonament cu 1000 min. incluse, ceea ce inseamna pe luna 89 €. Si asta timp de 2 ani.
Cine vrea neaparat un iPhone, renteaza unul unlocked si cu o cartela de la Aldi iesi mult mai ieftin.
Un scurt calcul, abonament cu 100 min. de la T-Mobile costa 49 € lunar, timp de 2 ani inseamna 1176 + 199 iPhone-ul iesi la 1375.
Cu o cartela de la Aldi unde e 3 ct. minutul in retea si 13 in afara - sa luam media de 8 ct - la 100 min inseamna 8 €, timp de 2 ani inseamna 192. Mai pui aia 380 pe iPhonul neblocat = 572. De diferenta de 800 de euro poti vorbi alte 10.000 minute cu Aldi Talk. _________________ BOOM DIGGY DIGGY DIGGY BOOM DIGGY BANG |
|
Sus |
|
|
decoder
|
Trimis: 10 06 2008, 14:40 Titlul subiectului: |
|
|
ai dreptate. asa am si eu. chiar de la aldi am abonamentul _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
dozunu
|
Trimis: 10 06 2008, 14:49 Titlul subiectului: |
|
|
pai da, iei unul nou, unlocked de peste ocean. doar rabdare sa ai. inca 1-2 luni baieti, eu raman oricum pe windows mobile 6.1 si peste cateva luni chiar 7.0 _________________ Mitru |
|
Sus |
|
|
decoder
|
Trimis: 10 06 2008, 14:56 Titlul subiectului: |
|
|
dozunu a scris: | pai da, iei unul nou, unlocked de peste ocean. doar rabdare sa ai. inca 1-2 luni baieti, eu raman oricum pe windows mobile 6.1 si peste cateva luni chiar 7.0 |
aa... so... deci erai cam off-topic. in fine atunci. bafta cu windows mobile-ul tau. _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
decoder
|
|
Sus |
|
|
dozunu
|
Trimis: 10 06 2008, 16:41 Titlul subiectului: |
|
|
da, dar nu mai e ultimul model. _________________ Mitru |
|
Sus |
|
|
iulia
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Düsseldorf
|
Trimis: 10 06 2008, 20:19 Titlul subiectului: |
|
|
abonamentul de la aldi include si internet? |
|
Sus |
|
|
decoder
|
Trimis: 10 06 2008, 20:28 Titlul subiectului: |
|
|
iulia a scris: | abonamentul de la aldi include si internet? |
da... aldi foloseste e-plus. poti folosi serviciul GPRS de la e-plus.
e lent insa pentru e-mail-uri si text in general se merita
24 centi pe MByte
amanunte aici _________________ _________
l-au strosit. saracu!
Ultima modificare efectuata decoder la 10 06 2008, 20:35, modificat de 2 ori in total |
|
Sus |
|
|
decoder
|
Trimis: 10 06 2008, 20:32 Titlul subiectului: |
|
|
se pare ca apple+telcos vor schimba metoda de activare iphone, asa ca banuiesc ca nu o sa mai fie asa de simplu sa cumperi telefon fara contract. banuiesc ca o sa fii nevoit sa faci activarea la cumparare (asa cum e in germania) deci putine sanse sa mai gasesti iphone-uri la liber.
pana acum te duceai cu VISA card si-l luai din apple store apoi uitai de activare.
din cate am citit se pare ca nu mai poti sa-l cumperi fara activare. _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
tavisor
Data inscrierii: Sep 28, 2007 Locatie: Dortmund
|
Trimis: 11 06 2008, 9:03 Titlul subiectului: |
|
|
Ce nu pricep eu e de ce ai vrea sa il cumperi fara activare? De ce l-ai cumpara si nu l-ai folosi? Sau la ce se refera activarea asta?
Scuzati-mi ignoranta dar in USA era pe alte principii si aici mi-am luat un tel simplu si ieftin cu cartela prepaid. |
|
Sus |
|
|
sdragos Biciclist Fruntas
Data inscrierii: Aug 02, 2002 Locatie: FFM
|
Trimis: 11 06 2008, 10:08 Titlul subiectului: |
|
|
decoder a scris: | iulia a scris: | abonamentul de la aldi include si internet? |
24 centi pe MByte
amanunte aici |
Heh... daca te apuci de browse si google map plus download... cred ca nu vrei prepaid. Sa iti iei iPhone care nu are BT si jack stereo cu prepaid e ca si cum ti-ai lua fieran pentru oi. Da, merge... |
|
Sus |
|
|
bogdan
Data inscrierii: Jul 02, 2002
|
Trimis: 11 06 2008, 10:40 Titlul subiectului: |
|
|
sdragos a scris: |
Heh... daca te apuci de browse si google map plus download... cred ca nu vrei prepaid. Sa iti iei iPhone care nu are BT si jack stereo cu prepaid e ca si cum ti-ai lua fieran pentru oi. Da, merge... |
e ca si cum ti-ai lua ipod ca sa asculti manele ...
b |
|
Sus |
|
|
BingoBongo
Data inscrierii: Oct 13, 2005 Locatie: Jos de tot
|
Trimis: 11 06 2008, 11:32 Titlul subiectului: |
|
|
Domnu decoder va pregatiti pt Xperia X1? |
|
Sus |
|
|
decoder
|
Trimis: 11 06 2008, 12:38 Titlul subiectului: |
|
|
sdragos a scris: | decoder a scris: | iulia a scris: | abonamentul de la aldi include si internet? |
24 centi pe MByte
amanunte aici |
Sa le luam pe rand:
1. Ce o fi BT? Bluetooth? BitTorrent? Pachetul de tigari bulgaresti?!! Daca e bluetooth atuni iPhone are bluetooth, desi nu-l folosesc. Wireless-ul e indeajuns si merge brici.
2. Fara jack stereo?! Are jack-ul lui care vine cu casti si microfon incorporat. Adaptorul la jack costa 5 euro.
in alta ordine de idei. am observat foarte mult flame-uri de la detinatorii de telefoane "normale". in general flame-urile apar in principal din necunostinta de cauza. marea majoritare a celor care lanseaza aceste flame-uri au vazut iphone din avion sau doar prin review-uri.
sa va spun experienta ca detinator de iPhone de cateva luni.
am telefon mobil de prin '96. am trecut prin multe telefoane pana acum, inclusiv handhelduri. in USA am folosit blackberry pentru 10 zile.
iPhone am de cateva luni si nu l-as schimba pe altul "clasic"
sper din toata inima ca nokia, sony & co sa mearga in directia in care a luat-o Apple. atunci cand or sa o faca o sa ma reorientez.
google a inceput deja. inca nu-i copt insa sper ca or sa apara in curand si hardware pentru android
nu ma intereseaza cine face un telefon bun. ca-i nokia, sony sau IIRUC daca-i bun si are ce-mi trebuie il folosesc.
iPhone-ul a fost primul telefon care a avut tot ce am vrut eu.
ps: in general in locurile pe unde am timp sa "bazai" pe internet am access wireless gratuit. asa ca GPRS-ul il folosesc numai in caz de urgenta _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
decoder
|
Trimis: 11 06 2008, 12:40 Titlul subiectului: |
|
|
tavisor a scris: | Ce nu pricep eu e de ce ai vrea sa il cumperi fara activare? De ce l-ai cumpara si nu l-ai folosi? Sau la ce se refera activarea asta?
Scuzati-mi ignoranta dar in USA era pe alte principii si aici mi-am luat un tel simplu si ieftin cu cartela prepaid. |
il cumperi fara activare ca sa-l aduci in germania sa-l folosesti aici. iesi mult mai ieftin si esti liber sa folosesti ce vrei tu... prepaid sau abonament.
nu pentru a nu-l folosi ci pentru a-l folosi unde vrei tu. _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
|