Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
adir
Data inscrierii: Oct 28, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 28 01 2009, 16:35 Titlul subiectului: |
|
|
Ati auzit de / fost la / cumparat ceva de la magazinul asta din Offenbach?
Ceva care absolut merita sau de care sa nu ne atingem? Nivel de preturi? etc |
|
Sus |
|
|
mihaelajulia
Data inscrierii: Sep 06, 2003
|
Trimis: 28 01 2009, 16:45 Titlul subiectului: |
|
|
in pozele de sub "produse" ce se schimba automat, eu tocmai am prins 2 produse originale Dr. Oetker, made in romania: crema de zahar ars si cremsnit. |
|
Sus |
|
|
ulenpas
Data inscrierii: Nov 02, 2004
|
Trimis: 28 01 2009, 16:55 Titlul subiectului: |
|
|
Am fost in toamna la acest magazin; am ramas cu un gust amar; m-a incasat in cel mai curat stil romanesc cu 3,90€ in plus ; in timp ce plateam au aparut trei tigani care s-au inghesuit langa noi (eram 2 pers) desi pana in final nu au cumparat nimic ; patronul a zis ca nu erau de pe acolo dar erau incaltati in slapi...; nu mai zic de preturi care erau duble fata de cele de la magazinele MixMarkt ; NU sfatuiesc pe nimeni sa mearga acolo . |
|
Sus |
|
|
adir
|
Trimis: 28 01 2009, 16:56 Titlul subiectului: |
|
|
Nu incercati sa va orientati dupa pozitia pe harta a magazinului daca nu vreti sa ajungeti in Olanda
Dar totusi, ceva martori oculari?
Update: tocmai am vazut postul de mai sus... |
|
Sus |
|
|
adir
|
Trimis: 28 01 2009, 17:22 Titlul subiectului: |
|
|
ulenpas, dar ce ai cumparat ti-a placut? pe mine m-ar interesa doar carnea de mici (sper ca asta inseamna 'mici gata facuti'), eventual o grasa sau o tamaioasa... |
|
Sus |
|
|
ulenpas
|
Trimis: 28 01 2009, 17:55 Titlul subiectului: |
|
|
Ce am cumparat a fost Ok ; nu am cumparat carne de mici - ne place aia de la MixMarkt ; vinul era scump . |
|
Sus |
|
|
adir
|
Trimis: 28 01 2009, 18:03 Titlul subiectului: |
|
|
ok, mersi de info ! |
|
Sus |
|
|
danielp
Data inscrierii: Jan 07, 2009 Locatie: FFM
|
Trimis: 29 01 2009, 8:23 Titlul subiectului: |
|
|
ulenpas a scris: | Ce am cumparat a fost Ok ; nu am cumparat carne de mici - ne place aia de la MixMarkt ; vinul era scump . |
sa inteleg ca in MixMarkt se gasesc produse romanesti (inclusiv carne de mici )? |
|
Sus |
|
|
itsme1234
Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: Germany
|
Trimis: 29 01 2009, 8:57 Titlul subiectului: |
|
|
Da, e o buna intrebare! As adauga: e carne de mici "normala" sau vreun cevapcici stupid? De asemenea ar fi bine daca s-ar mentiona la care MixMarkt ati gasit ce ati gasit (ca presupun ca unele produse nu se gasesc peste tot). |
|
Sus |
|
|
adir
|
Trimis: 29 01 2009, 9:37 Titlul subiectului: |
|
|
I-am cautat cu toarsu gugal. Ce zice:
"Rund 2.000 Produkte hat die Gruppe im Sortiment: Zartes Gemüse, knackiger Salat, frischer Fisch und Fleisch direkt von besten deutschen Lieferanten, Wurst und Milchprodukte nach russischen Rezepten in Deutschland, Polen und Litauen produziert, Spezialitäten aus Russland, Polen, Rumänien, Bulgarien- Pelmeni, Kaviar, Civapcici, Pindjur, Ajvar, Oliven, Mici Fleisch, Schafskäse, knapp 200 Sorten von Pralinen."
|
|
Sus |
|
|
danielp
|
Trimis: 29 01 2009, 10:36 Titlul subiectului: |
|
|
Daca ar fi facuti si de Sergiana.... |
|
Sus |
|
|
adir
|
Trimis: 29 01 2009, 10:46 Titlul subiectului: |
|
|
danielp a scris: | Daca ar fi facuti si de Sergiana.... |
Who ? |
|
Sus |
|
|
napoca
Data inscrierii: Oct 24, 2005 Locatie: Frankfurt
|
Trimis: 29 01 2009, 16:47 Titlul subiectului: |
|
|
am fost si eu (din pacate !!)la Bucovina.Resultatul:GROAZNIC.De exemplu:Ciolan afumat,vacuumat(spunea ca de la un macelar beton din Nürnberg....) era deja in stare de putrefactie....carnea de mici o fac eu mult mai buna si mai ieftina desi nu sint bucatar,preturi astronomice la bauturile alkoholice,voia pe o sticla de tuica no name de 500 ml vreo 19!!!!Euroni,pasta de icre,cica facuta proaspat de sotie duhnea pur si simplu......NEVER AGAIN! _________________ „Freiheit ist das Recht, anderen zu sagen, was sie nicht hören wollen.“
--George Orwell-- |
|
Sus |
|
|
adir
|
Trimis: 29 01 2009, 17:59 Titlul subiectului: |
|
|
|
|
Sus |
|
|
ulenpas
|
Trimis: 29 01 2009, 19:39 Titlul subiectului: |
|
|
napoca a scris: | am fost si eu (din pacate !!)la Bucovina.Resultatul:GROAZNIC.De exemplu:Ciolan afumat,vacuumat(spunea ca de la un macelar beton din Nürnberg....) era deja in stare de putrefactie....carnea de mici o fac eu mult mai buna si mai ieftina desi nu sint bucatar,preturi astronomice la bauturile alkoholice,voia pe o sticla de tuica no name de 500 ml vreo 19!!!!Euroni,pasta de icre,cica facuta proaspat de sotie duhnea pur si simplu......NEVER AGAIN! |
Q.E.D.
In alta ordine de idei , cea mai buna carne de mici ,de vre-o 2-3 ani am cumparat-o de la MixMarkt ; o singura data a fost un pic cam condimentata. |
|
Sus |
|
|
casi
Data inscrierii: Dec 13, 2006 Locatie: Bergstraße
|
Trimis: 30 01 2009, 8:04 Titlul subiectului: |
|
|
Citat: | In alta ordine de idei , cea mai buna carne de mici ,de vre-o 2-3 ani am cumparat-o de la MixMarkt ; o singura data a fost un pic cam condimentata. |
carnea de mici de öa MixMarkt are si oaie in ea? |
|
Sus |
|
|
danielp
|
Trimis: 30 01 2009, 8:36 Titlul subiectului: |
|
|
stie cineva daca exista un asemena magazin cu produse romanesti si in Frankfurt? |
|
Sus |
|
|
florian25de
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Mainhattan (FFM) - DE
|
Trimis: 30 01 2009, 9:42 Titlul subiectului: |
|
|
MixMarkt e in Darmstadt - Kranichstein, pe Siemensstraße 2-16. _________________ BOOM DIGGY DIGGY DIGGY BOOM DIGGY BANG |
|
Sus |
|
|
ulenpas
|
Trimis: 30 01 2009, 17:40 Titlul subiectului: |
|
|
danielp a scris: | stie cineva daca exista un asemena magazin cu produse romanesti si in Frankfurt? |
www.mixmarkt.de |
|
Sus |
|
|
decoder
Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: Prin Zona
|
Trimis: 30 01 2009, 18:06 Titlul subiectului: |
|
|
bre... da voi ati vazut cate E-uri au produsele asa-zis traditional romanesti?
am vazut la mixmarkt asta si m-am ingrozit _________________ _________
l-au strosit. saracu! |
|
Sus |
|
|
|