Trimis: 31 01 2010, 13:45 Titlul subiectului: Inchiriere masina Baneasa
Are cineva de aici experianta in acest domeniu?
Ma intereseaza sa inchiriez o masina, pentru o zi, pe care sa o iau din aeroport si sa o pot lasa a doua zi in Iasi... si la intoarcere tot pentru o zi pe ruta inversa.
Tuesday, February 16, 2010
Departure: 11:35 Bucharest, Romania - Otopeni International
Arrival: 12:40 Iasi, Romania - Iasi
Airline: Tarom RO703 e Aircraft: Aerospatiale/Alenia ATR42-500
Iasi to Bucharest
Flight 1 Wednesday, February 24, 2010
Departure: 06:00 Iasi, Romania - Iasi
Arrival: 07:05 Bucharest, Romania - Otopeni International
Airline: Tarom RO710 e Aircraft: Aerospatiale/Alenia ATR 72
Fare type: SuperSpecials @TAROM/Economy Restricted
Tuesday, February 16, 2010
Departure: 11:35 Bucharest, Romania - Otopeni International
Arrival: 12:40 Iasi, Romania - Iasi
Airline: Tarom RO703 e Aircraft: Aerospatiale/Alenia ATR42-500
Iasi to Bucharest
Flight 1 Wednesday, February 24, 2010
Departure: 06:00 Iasi, Romania - Iasi
Arrival: 07:05 Bucharest, Romania - Otopeni International
Airline: Tarom RO710 e Aircraft: Aerospatiale/Alenia ATR 72
Fare type: SuperSpecials @TAROM/Economy Restricted
Trimis: 08 04 2010, 8:12 Titlul subiectului: lamuriri
Daca tot ai avut de a face cu inchiriatu de masini in romania...as vrea s ate rog sa ma lamuresti cate ceva...
- cum e cu garantia? ...
- pana la ce suma se ridica garantia? ..
- dupa ce predai masina...ei returneaza garantia pe loc ...sau macar e ok intervalu de timp pana returneaza?
- ce firma recomanzi ? (eu as alege autonom ca are sediul la Timisoara aeroport...)
- daca ai avut ceva experiente neplacute te rog sa imi spui sa stiu la ce ma pot astepta
Nici nu stiu daca firma recomandata de mine acolo mai exista (criza, etc) dar oricum daca e posibil as recomanda puternic sa se opteze pentru o asigurare fixa, preplatita (de obicei cu cca 2EUR/zi mai mare dar fara nici un depozit) si pentru plata cash. In caz de orice disputa aia au doar o copie dupa pasaport si dupa permis cu care nu pot face nimic (sa te dea in judecata si sa te execute silit in Germania, sa fim seriosi...). Daca au 500 EUR ai tai si datele de pe CC normal ca e in interesul lor sa inventeze orice zgirietura.
autonom.ro
am inchiriat de mai multe ori de la ei si sunt super ok. au flota destul de mare si filiale in multe orase mari.
O fi ei "super ok", dar sa dau 400 de euro pentru 16 zile + 20 de euro pentru preluare predare de la aeroport + 200 de euro garantie... mi se pare imens...
Spre exemplu http://www.cars4rent.ro dai 5 euro in plus pe zi si nu lasi nici o garantie... iar pretul total ajunge la 352 de euro pe 16 zile (fata de 420 la autonom)... iar daca lasi o garantie de 200 de euro pretul ajunge la 272 de euro...
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.