Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
Elenacp
Data inscrierii: Oct 14, 2010
|
Trimis: 13 10 2010, 23:28 Titlul subiectului: Salariu de 10.130 euro net (lunar) la Comisia Europeana |
|
|
Romanii care au o diploma universitara, muncesc de cel putin 10 ani si au fost intr-o functie de conducere cel putin 3 ani pot participa la o competitie organizata de Comisia Europeana pentru ocuparea unor posturi de sef de unitate. Salariul lunar este de 10.130 euro net (nivelul AD12)! Competitia pentru aceste posturi este limitata.
Inscrierea online se poate face pana pe data de 22.10.2010 la ora 12 CET. Aveti toate detaliile necesare in partea de jos a paginii urmatoare:
http://europa.eu/epso/apply/today/adm_en.htm |
|
Sus |
|
|
paraipan
Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: büsselborf
|
Trimis: 14 10 2010, 5:29 Titlul subiectului: |
|
|
sef de unitate zicetzi ? |
|
Sus |
|
|
BingoBongo
Data inscrierii: Oct 13, 2005 Locatie: Jos de tot
|
Trimis: 14 10 2010, 7:14 Titlul subiectului: Re: Salariu de 10.130 euro net (lunar) la Comisia Europeana |
|
|
Elenacp a scris: | functie de conducere cel putin 3 ani |
Super informatie! Ca dovada a celor 3 ani de conducere e suficient daca e stipulat in Zeugnis ca s-a "indeplinit" stagiul? |
|
Sus |
|
|
cip_a Biciclist Fruntas
Data inscrierii: Jan 28, 2003
|
Trimis: 14 10 2010, 8:05 Titlul subiectului: Re: Salariu de 10.130 euro net (lunar) la Comisia Europeana |
|
|
Elenacp a scris: | Competitia pentru aceste posturi este limitata.
|
cum este competitia limitata? |
|
Sus |
|
|
sdragos Biciclist Fruntas
Data inscrierii: Aug 02, 2002 Locatie: FFM
|
Trimis: 14 10 2010, 8:23 Titlul subiectului: Re: Salariu de 10.130 euro net (lunar) la Comisia Europeana |
|
|
cip_a a scris: | cum este competitia limitata? |
As zice ca intrinsec, prin calitatea celor care participa.
In RO ar fi fost limitata de pile, in sensul ca s-ar fi notat cu cea mai mare nota aplicatia protejatului/protejatei. _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk? |
|
Sus |
|
|
paraipan
Data inscrierii: Aug 20, 2002 Locatie: büsselborf
|
Trimis: 14 10 2010, 8:43 Titlul subiectului: |
|
|
io as vrea sa stiu de la d-na elena ce presupune munca unui sef de unitate.
aveam in -ro un vecin pe vremea lu' ceashca care era sef de unitate si care avea o dacie si un opel kadet!
apoi mai aveam tot unu' care era sef de autobaza care avea o dacie si un moskvici. deci seful de unitate era mai tare ca ala de autobaza.
mai aveam un sef de antrepriza da' ala era cam betziv si nu avea decat o dacie bulita.
despre ce fel de unitate e vorba?
(seful de unitate de care vb. mai sus era sef pe o unitate de alimentatzie publica aka restaurant/bodega)
sau n'importe pas ce face sefu de unitate ci importa cat castiga?
(cumva, iar mi se face rau cand ma uit unde se duce partea impozitata din salariul meu ...) |
|
Sus |
|
|
dead-cat
Data inscrierii: Feb 04, 2003 Locatie: Mainz, Germany
|
Trimis: 14 10 2010, 10:57 Titlul subiectului: |
|
|
Citat: |
aveam in -ro un vecin pe vremea lu' ceashca care era sef de unitate si care avea o dacie si un opel kadet!
|
intreaba unu din RDG la radio erevan: "Kann ein sozialistischer Leiter auch leiten?"
raspuns: "Prinzipiell ja. Aber haben Sie schon einmal einen Zitronenfalter Zitronen falten gesehen?" _________________ "Freunde der Südsee, geht mir net auf den Sack!" - J. Klopp |
|
Sus |
|
|
Laurontario Ex-cavaler al frunzei de artar
Data inscrierii: May 09, 2003 Locatie: Hessen
|
Trimis: 14 10 2010, 15:53 Titlul subiectului: |
|
|
Cred ca ar mai trebui adaugat ca joburile de la Comunitatea Europeana sunt in mare parte contracte pe termen limitat. Bataia e mare, banii sunt multi, munca putina - deh... ca la orice guvern - , insa in fiecare an stai cu morcovu' si te intrebi daca ti se mai prelungeste contractul au ba (din surse sigure, am un pretenar care taie o frunza-doua la maidanezii brucselezi cantonati la UE) |
|
Sus |
|
|
|
Trimis: 15 10 2010, 21:16 Titlul subiectului: |
|
|
Eu cred ca, daca te angajeaza cu contract de munca care mai devine si permanent, nu mai pleci cu mana goala de acolo.
Contractor e altceva, nu se cheama ca esti angajat si nici nu cred ca scapi platind taxe minime ca cei angajati. _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk? |
|
Sus |
|
|
dead-cat
Data inscrierii: Feb 04, 2003 Locatie: Mainz, Germany
|
Trimis: 15 10 2010, 22:19 Titlul subiectului: |
|
|
astia ofera by default un contract limitat pe 3 ani. dupa aceea exista posibilitatea sa-ti ofere unul nelimitat.
asta mi-o confirmat si un coleg, care a fost o perioada extern la EZB. _________________ "Freunde der Südsee, geht mir net auf den Sack!" - J. Klopp |
|
Sus |
|
|
|
Trimis: 16 10 2010, 16:13 Titlul subiectului: |
|
|
Ok, in general in DE sunt 6 luni probezeit. La EZB sunt 3 ani. Insa cred ca, in medie, cei cu 10 ani experienta nu stau mai mult de 5 ani intr-un loc.
La 10k net pe luna cred ca nu se poate plange nimeni.
Care, in 3 ani, nu reuseste sa-si convinga seful ca merita un contract permanent sau sa-si faca suficiente relatii pt a incepe intr-un alt proiect, probabil ca nici n-o merita. _________________ 'Hard work never killed anybody'
But why take the risk? |
|
Sus |
|
|
|