Trimis: 13 03 2013, 21:05 Titlul subiectului: Video rental via posta
Nush' de ce, da' in ultimele 3 luni toate videotecile de p-o raza de 20 de km in jurul satului si-au tras obloanele.
Cum lovefilm are niste recenzii mi-ze-ra-bi-le, sint in cautare de alternative.
Are cineva sugestii ?
Mulzmesc anticipat !
PS: de preferinta ceva optiuni la care sa vezi DVD-ul la fata, ca la mine-n sat nu s-a auzit de DSL si daca e pe baza de dial-up expira tichetu' pina se-ncarca filmu'. Posta (inca) avem _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Trimis: 14 03 2013, 7:51 Titlul subiectului: Re: Video rental via posta
The_messenger a scris:
eu am la lovefilm de vreo 2 ani si sunt multumit. o singura data am primit un alt film, dar s-a rezolvat cu un telefon, si-au cerut scuze si asta a fost.
ce nu pot sa inteleg (dar asta e o problema generala la nemti, parca-s analfabeti toti) - de ce nu am si versiunea originala a filmului (e doar cea dublata in germana) in oferta online? din cauza asta, online nu pot sa ma uit decat la filme nemtesti sau austriece
cam ce probleme au oamenii in recenziile respective?
Trimis: 14 03 2013, 20:31 Titlul subiectului: Re: Video rental via posta
marianul a scris:
The_messenger a scris:
eu am la lovefilm de vreo 2 ani si sunt multumit. o singura data am primit un alt film, dar s-a rezolvat cu un telefon, si-au cerut scuze si asta a fost.
ce nu pot sa inteleg (dar asta e o problema generala la nemti, parca-s analfabeti toti) - de ce nu am si versiunea originala a filmului (e doar cea dublata in germana) in oferta online? din cauza asta, online nu pot sa ma uit decat la filme nemtesti sau austriece
cam ce probleme au oamenii in recenziile respective?
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.