Subiectul anterior :: Subiectul urmator |
Autor |
Mesaj |
MihaiAlex Stahanovist de curte

Data inscrierii: Jul 03, 2002 Locatie: inapoi in Timisoara
|
Trimis: 26 02 2003, 12:28 Titlul subiectului: |
|
|
..salutare,Troniu
...fiindca facem parte cam din aceeasi generatie de gusturi muzicale,ce zici de "Dead can dance" sau "Deep Forest"?..i-am descoperit nu cu foarte mult timp in urma...si mi-au placut,ultimii chiar mult
O chestie care m-a lasat mut a fost concertul pentru chitara electrica si orchestra simfonica a lui Y.Maalmsteen(nu stiu daca am scris corect numele) ...superb...chiar pentru cineva care nu este fan al stilului sau muzical..ca si mine
toate bune
MihaiAlex |
|
Sus |
|
 |
man
Data inscrierii: Feb 24, 2003 Locatie: Cotu Vaii
|
Trimis: 26 02 2003, 13:32 Titlul subiectului: |
|
|
daca te intereseaza ceva mai deosebit, chiar si pentru generatia "mai veche", si,.. "cu toate ca a primit 5 Grammys" -,.. iti pot recomanda Norah Jones. -
Pt. comenzi de muzica, daca nu vrei sa te deranjezi ducandu-te intr-un magazin de specialitate, gasesti orice la www.amazon.de |
|
Sus |
|
 |
dcip
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
|
Trimis: 26 02 2003, 13:45 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | Mda, dar io nu vreau sa ma deranzej nici pina la amazon. Dar sa nu deviem, asta e o alta poveste. |
Astia sunt o trupa mai veche din DE si printre putinele care mi-au placut...
Le zice Wolfesheim ... http://www.wolfsheim.de/ pentru conformitate. |
|
Sus |
|
 |
fatwacko

Data inscrierii: Oct 04, 2002 Locatie: muc.de
|
Trimis: 27 02 2003, 9:22 Titlul subiectului: |
|
|
-chestii experimentale:
Talvin Singh cu albumu "HA"
Röyksopp cu "Melody A.M"
- variatiuni de jazz
De-Phazz cu albumu "Death by Chocolate"
Thievery Corporation
Nightmares On Wax cu "Smokers Delight"
- depresiv - pt. vreme ploioasa
ELBOW cu "Asleep In The Back" un fel de Radio Head
daca vrea cineva ceva din cele de mai sus ... sa spuna |
|
Sus |
|
 |
fatwacko

Data inscrierii: Oct 04, 2002 Locatie: muc.de
|
Trimis: 27 02 2003, 11:09 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | Gush man, pina acuma am primit citeva indicatii, ceea ce multam fain. Dar ... majoritatea sint soft.
Nu e nimeni putin "suparat" aici pe forum? Rock, putin Hip-Hop (ati auzit de Wyclef Jean sau de Outlandish), din astea, nimeni? |
ce zici de :
KoRn - Untouchables
Faith No More - Album Of The Year
Guano Apes - Walking On A Thin Line
Hot Water Music - Caution
Hundred Reasons - Ideas Above Our Station
Jimmy Eat World - Bleed American
Tool - Lateralus
Tricky
Infected Mushroom - Compilation |
|
Sus |
|
 |
BarbuTeo

Data inscrierii: Jul 04, 2002 Locatie: Germany, München
|
Trimis: 28 02 2003, 13:52 Titlul subiectului: |
|
|
Guano Apes - - Walking On A Thin Line e un album foarte inteligent facut, poate mai bun ca anteriorul.
La muzica Hip-Hop/Rap se pare ca ultimul trend e 50 Cent . Are pe ultimul album niste melodii foarte fresh, care ies un pic din tiparul comercial practicat de blackmusic. |
|
Sus |
|
 |
man
|
Trimis: 19 03 2003, 14:02 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | io vreau... pe toate, mai ales aia depresiva, it's kind of my thing... |
ai incercat portishead - dummy
 |
|
Sus |
|
 |
man
|
Trimis: 19 03 2003, 14:19 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | Hehe man, vii cu clasici acuma...
Io incerc sa dau de muzica aia non-mainstream, daca ma intelegi... |
gandindu-ma ca, ai cautat si "Yardbirds sau Ten Years After",.. nu stiam in ce masura-i cunosti,.. stiu numai ca in Romania nu-s asa de cunoscuti, (Pshd) |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
Data inscrierii: Jul 03, 2002
|
Trimis: 26 03 2003, 20:52 Titlul subiectului: |
|
|
ui aici un site cu niste piese, midi ce-i drept, pentru amatorii de rock simfonic:
http://www.dreamtheater.net/midsfam.htm
mie-mi plac mult piesele celor de la dream theatre |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 29 03 2003, 20:51 Titlul subiectului: |
|
|
ca veni vorba de rock combinat cu folclor romanesc, am o piesa de-a lui steve vai, babuska. tipul a scris piesa dupa ce a dat cu concert in romania. e tare gagiul! in muzica lui se vede influenta lui zappa, cel putin in albumele lui de debut si nu numai
azi, plimbandu-ma prin media markt, ce mi-a fost dat sa vad ochilor? un album la care a contribuit si mike portnoy, un membru al formatiei dream theatre, album intitulat o.s.i. (office of startegic influence). uitandu-ma la componenta formatiei, am ajuns la trupele gordian knot si fates warning. mi-am cumparat imediat albumele lor si nu mi-a parut rau. recomand gordian knot - emergent. inca nu am apucat sa aprofundez muzica lor dar la o prima impresia par buni. |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 30 03 2003, 11:38 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | Cineva ceva de spus despre Carpark North? |
parca ar fi muzica din racheta alba  |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 31 03 2003, 18:08 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | Poate ca nu e cea mai reprezentativa piesa DT (si sigur nu e pentru ca e parte dintr-o suita) |
aici ai nimerit-o
troniu a scris: | dar pe mine m-a izbit un iz de YES (chiar link: ABWH ) pe la minutul 4:50, si am vrut sa stie toata lumea. |
se vede ca n-ai ascultat prea mult DT caci altfel te-ar fi izbit un iz de deep purple, pink floyd, led zeppelin, kansas, queen, journey, dixie dregs, genesis si elton john (vezi a change of seasons). iti dai seama ce iz puternic a iesit? in stare sa dea gata un rinocer  |
|
Sus |
|
 |
AdrianOff

Data inscrierii: Jan 26, 2003 Locatie: germany
|
Trimis: 31 03 2003, 18:47 Titlul subiectului: |
|
|
Legat de rockuri simfonice, dar mai ales progresive:
cum va plac Jethro Tull si Rush?
Btw, Tull concerteaza in DE in vara asta. |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 31 03 2003, 20:34 Titlul subiectului: |
|
|
when a blind man cries... tare! |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 31 03 2003, 20:41 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | Cu PF n-as exagera, pe PF ii cunosc bine, pe linga bucata (bucatile) din The Big Medley n-am simtit asa influenta puternica. ac0s e un album de cover-uri, normal sa fie "influente"....
|
sa nu-mi spui ca ai simtit influente puternice din coverdale si yes! poate din coverdale de pe vremea cand canta cu deep purple hai sa nu exageram fiindca o sa ajungem pana la a-i acuza ca i-au plagiat pe baietii de la snap |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 31 03 2003, 20:50 Titlul subiectului: |
|
|
pai daca e sa ne legam de asemenea chichite, hai sa-i facem praf si pe vai, coverdale, fish, waters, plant, etc. |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 02 04 2003, 17:52 Titlul subiectului: |
|
|
imi placea de fish mai mult pe vremea cand canta la marillion
as pune si eu niste piese insa n-am pagina de web  |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 02 04 2003, 20:45 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | rezolvam, daca vrei urmatorul update il fac cu ceva de la tine.
Imi trimiti fisierul si eu il postez. E bine asa? |
sa-nteleg ca-ti gasesc adresa de mail pe siteul tau? |
|
Sus |
|
 |
Guest[cabasm]
|
Trimis: 04 04 2003, 22:36 Titlul subiectului: |
|
|
troniu a scris: | cabasm, trimiti ceva? (ti-am trimis adresa de email pe pm)... |
chiar asa sa fie? eu zic sa mai incerci. sau poate ca e o noua maniera de a face misto iar prostu' de mine nu m-am prins inca. |
|
Sus |
|
 |
dcip
Data inscrierii: Jul 01, 2002 Locatie: Pamantul sfant al sarmei de balot
|
Trimis: 05 04 2003, 8:13 Titlul subiectului: |
|
|
cabasm a scris: | troniu a scris: | cabasm, trimiti ceva? (ti-am trimis adresa de email pe pm)... |
chiar asa sa fie? eu zic sa mai incerci. sau poate ca e o noua maniera de a face misto iar prostu' de mine nu m-am prins inca. |
N-are legatura cu threadul dar sunt probleme si cu trimistul PM-urilor... Daca aveti probleme cel mai bine e sa goliti cat mai mult din Inbox si Sent Items; cel putin asa s-a rezolvat la mine... Scuze pentru off-topic. |
|
Sus |
|
 |
|