Creeaza-ti cont    Prima pagina  ·  Subiecte  ·  Forum  ·  Contul tau  ·  Trimite un material redactiei  ·  Topul materialelor
  Sectiuni
  Forum - informatii/locale
  • ANUNT IMPORTANT  de catre crify la 15 Feb 2025, 8:00
  • (Frequent) flyer lounge  de catre The_messenger la 15 Oct 2024, 19:42
  • ADAC vechi vs nou  de catre The_messenger la 02 Mar 2024, 13:56
  • Recomandari Vinuri  de catre tibib la 15 Feb 2024, 16:49
  • Apocalipsa financiara?  de catre tibib la 07 Jan 2024, 13:09
  • My e-auto  de catre DanD la 05 Jan 2024, 13:34
  • Filme ... in general  de catre The_messenger la 17 Dec 2023, 20:31
  • Winterreifen 2008-202x  de catre The_messenger la 13 Nov 2023, 18:36
  • Twitter pe urmele Yahoo ?  de catre stefanluchian la 12 Nov 2023, 12:09
  • In atentia tuturor  de catre stefanluchian la 19 Oct 2023, 19:47
  • Drumul cu masina DE -> RO (2020 - 202x)  de catre The_messenger la 29 Sep 2023, 18:00
  • Garantie extinsa  de catre foni la 25 Jun 2023, 20:42

[ Tineri romani in Germania ]
  • Tineri romani in Germania :: Vizualizare subiect - ahem... muzica
     FAQFAQ   CautareCautare    Mesaje privateMesaje private

ahem... muzica
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Urmatoare

Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Small Talk sau Informatii mai putin utile
    Subiectul anterior :: Subiectul urmator  
    Autor Mesaj
    MihaiAlex
    Stahanovist de curte

Data inscrierii: Jul 03, 2002

MesajTrimis: 26 02 2003, 12:28    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

..salutare,Troniu

...fiindca facem parte cam din aceeasi generatie de gusturi muzicale,ce zici de "Dead can dance" sau "Deep Forest"?..i-am descoperit nu cu foarte mult timp in urma...si mi-au placut,ultimii chiar mult
    O chestie care m-a lasat mut a fost concertul pentru chitara electrica si orchestra simfonica a lui Y.Maalmsteen(nu stiu daca am scris corect numele) ...superb...chiar pentru cineva care nu este fan al stilului sau muzical..ca si mine

toate bune
    MihaiAlex
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Numar YIM
    man

Data inscrierii: Feb 24, 2003

MesajTrimis: 26 02 2003, 13:32    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

daca te intereseaza ceva mai deosebit, chiar si pentru generatia "mai veche", si,.. "cu toate ca a primit 5 Grammys" -,.. iti pot recomanda Norah Jones. -

Pt. comenzi de muzica, daca nu vrei sa te deranjezi ducandu-te intr-un magazin de specialitate, gasesti orice la www.amazon.de
    Sus
    Vizualizeaza profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 26 02 2003, 13:45    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    Mda, dar io nu vreau sa ma deranzej nici pina la amazon. Dar sa nu deviem, asta e o alta poveste.

Astia sunt o trupa mai veche din DE si printre putinele care mi-au placut...

Le zice Wolfesheim ... http://www.wolfsheim.de/ pentru conformitate.
    Sus
    fatwacko

Data inscrierii: Oct 04, 2002

MesajTrimis: 27 02 2003, 9:22    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

-chestii experimentale:
    Talvin Singh cu albumu "HA"
    Röyksopp cu "Melody A.M"

- variatiuni de jazz
    De-Phazz cu albumu "Death by Chocolate"
    Thievery Corporation
    Nightmares On Wax cu "Smokers Delight"

- depresiv - pt. vreme ploioasa
    ELBOW cu "Asleep In The Back" un fel de Radio Head

daca vrea cineva ceva din cele de mai sus ... sa spuna
    Sus
    fatwacko

Data inscrierii: Oct 04, 2002

MesajTrimis: 27 02 2003, 11:09    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    Gush man, pina acuma am primit citeva indicatii, ceea ce multam fain. Dar ... majoritatea sint soft.

Nu e nimeni putin "suparat" aici pe forum? Rock, putin Hip-Hop (ati auzit de Wyclef Jean sau de Outlandish), din astea, nimeni?

ce zici de :
    KoRn - Untouchables
    Faith No More - Album Of The Year
    Guano Apes - Walking On A Thin Line
    Hot Water Music - Caution
    Hundred Reasons - Ideas Above Our Station
    Jimmy Eat World - Bleed American
    Tool - Lateralus

Tricky
    Infected Mushroom - Compilation
    Sus
    BarbuTeo

Data inscrierii: Jul 04, 2002

MesajTrimis: 28 02 2003, 13:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Guano Apes - - Walking On A Thin Line e un album foarte inteligent facut, poate mai bun ca anteriorul.

La muzica Hip-Hop/Rap se pare ca ultimul trend e 50 Cent . Are pe ultimul album niste melodii foarte fresh, care ies un pic din tiparul comercial practicat de blackmusic.
    Sus
    man

MesajTrimis: 19 03 2003, 14:02    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    io vreau... pe toate, mai ales aia depresiva, it's kind of my thing...

ai incercat portishead - dummy

icon_question.gif
    Sus
    man

MesajTrimis: 19 03 2003, 14:19    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    Hehe man, vii cu clasici acuma...
    Io incerc sa dau de muzica aia non-mainstream, daca ma intelegi...

gandindu-ma ca, ai cautat si "Yardbirds sau Ten Years After",.. nu stiam in ce masura-i cunosti,.. stiu numai ca in Romania nu-s asa de cunoscuti, (Pshd)
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 26 03 2003, 20:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ui aici un site cu niste piese, midi ce-i drept, pentru amatorii de rock simfonic:
    http://www.dreamtheater.net/midsfam.htm
    mie-mi plac mult piesele celor de la dream theatre
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 29 03 2003, 20:51    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

ca veni vorba de rock combinat cu folclor romanesc, am o piesa de-a lui steve vai, babuska. tipul a scris piesa dupa ce a dat cu concert in romania. e tare gagiul! in muzica lui se vede influenta lui zappa, cel putin in albumele lui de debut si nu numai icon_wink.gif

azi, plimbandu-ma prin media markt, ce mi-a fost dat sa vad ochilor? un album la care a contribuit si mike portnoy, un membru al formatiei dream theatre, album intitulat o.s.i. (office of startegic influence). uitandu-ma la componenta formatiei, am ajuns la trupele gordian knot si fates warning. mi-am cumparat imediat albumele lor si nu mi-a parut rau. recomand gordian knot - emergent. inca nu am apucat sa aprofundez muzica lor dar la o prima impresia par buni.
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 30 03 2003, 11:38    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    Cineva ceva de spus despre Carpark North?

parca ar fi muzica din racheta alba icon_lol.gif icon_lol.gif icon_lol.gif
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 31 03 2003, 18:08    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    Poate ca nu e cea mai reprezentativa piesa DT (si sigur nu e pentru ca e parte dintr-o suita)

aici ai nimerit-o icon_wink.gif

troniu a scris:
    dar pe mine m-a izbit un iz de YES (chiar link: ABWH ) pe la minutul 4:50, si am vrut sa stie toata lumea.

se vede ca n-ai ascultat prea mult DT caci altfel te-ar fi izbit un iz de deep purple, pink floyd, led zeppelin, kansas, queen, journey, dixie dregs, genesis si elton john (vezi a change of seasons). iti dai seama ce iz puternic a iesit? in stare sa dea gata un rinocer icon_lol.gif
    Sus
    AdrianOff

Data inscrierii: Jan 26, 2003

MesajTrimis: 31 03 2003, 18:47    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

Legat de rockuri simfonice, dar mai ales progresive:
    cum va plac Jethro Tull si Rush?

Btw, Tull concerteaza in DE in vara asta.
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 31 03 2003, 20:34    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

when a blind man cries... tare!
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 31 03 2003, 20:41    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    Cu PF n-as exagera, pe PF ii cunosc bine, pe linga bucata (bucatile) din The Big Medley n-am simtit asa influenta puternica. ac0s e un album de cover-uri, normal sa fie "influente"....

sa nu-mi spui ca ai simtit influente puternice din coverdale si yes! poate din coverdale de pe vremea cand canta cu deep purple icon_eek.gif hai sa nu exageram fiindca o sa ajungem pana la a-i acuza ca i-au plagiat pe baietii de la snap
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 31 03 2003, 20:50    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

pai daca e sa ne legam de asemenea chichite, hai sa-i facem praf si pe vai, coverdale, fish, waters, plant, etc.
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 02 04 2003, 17:52    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

imi placea de fish mai mult pe vremea cand canta la marillion icon_wink.gif
    as pune si eu niste piese insa n-am pagina de web icon_cry.gif
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 02 04 2003, 20:45    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    rezolvam, daca vrei urmatorul update il fac cu ceva de la tine.
    Imi trimiti fisierul si eu il postez. E bine asa?

sa-nteleg ca-ti gasesc adresa de mail pe siteul tau?
    Sus
    Guest[cabasm]

MesajTrimis: 04 04 2003, 22:36    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

troniu a scris:
    cabasm, trimiti ceva? (ti-am trimis adresa de email pe pm)...

chiar asa sa fie? eu zic sa mai incerci. sau poate ca e o noua maniera de a face misto iar prostu' de mine nu m-am prins inca.
    Sus
    dcip

Data inscrierii: Jul 01, 2002

MesajTrimis: 05 04 2003, 8:13    Titlul subiectului: Ignora utilizatorul Raspunde cu citat (quote)

cabasm a scris:
    troniu a scris:
    cabasm, trimiti ceva? (ti-am trimis adresa de email pe pm)...

chiar asa sa fie? eu zic sa mai incerci. sau poate ca e o noua maniera de a face misto iar prostu' de mine nu m-am prins inca.

N-are legatura cu threadul dar sunt probleme si cu trimistul PM-urilor... Daca aveti probleme cel mai bine e sa goliti cat mai mult din Inbox si Sent Items; cel putin asa s-a rezolvat la mine... Scuze pentru off-topic.
    Sus
    Afiseaza mesajele pentru a le previzualiza:   
    Creaza un subiect nou   Raspunde la subiect       Forumul Tineri romani in Germania -> Small Talk sau Informatii mai putin utile Ora este GMT
    Du-te la pagina 1, 2, 3 ... 31, 32, 33  Urmatoare
    Pagina 1 din 33

Mergi direct la:  
    Nu poti crea un subiect nou in acest forum
    Nu poti raspunde in subiectele acestui forum
    Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum
    Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum
    Nu poti vota in chestionarele din acest forum

Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.

Content © 2003 www.romanians-de.org
    Engine © 2003
    Parinti.Com - site pentru actuali si viitori parinti
    Franta-Romania.com - romani in Franta
    Ziare.tv - webdirector media