Trimis: 24 06 2020, 22:23 Titlul subiectului: Foto format mare
Daca tot stau atita in zumuri in ultima vreme, m-am apucat sa-mi impodobesc si dezpodobesc biroul.
Asa ca sint in cautare de solutii de tiparit niste poz(n)e pe care sa le atirn pe pereti...
Oscilez intre pinza (Leinwand), aluminiu (Alu-Dibond) si lemn...
Fiecaruia ii gasesc avantaje si dezavantaje
Pinza:
Cons
Rezolutia e destul de slaba (la 80 x 60 sau 60 x 40) se vede textura / pixelii
Culorile sint nenaturale
Din ce am citit sint destul de efemere, nu rezista prea mult in timp, aduna praf etc.
Pros
Pret imbatabil
Sint usoare
Se pot atirna pe perete si fara rame
Alu
Cons
Culori nenaturale (direct print)
Sint destul de grele
Pros
N-au nevoie de rame
Majoritatea vin cu sistem de prindere inclus
Lemn
Cons:
Culori sterse
Sint grele
Pros
... sint eye catcher si creaza o atmosfera mai placuta
Astept si alte opinii (mai ales daca a incercat cineva mai multe variante...).
A !
Si-nca o intrebare...
Are cineva experiente cu posterxxl.de sau meinfoto.de (sint deschis si altor sugestii !) ?
Eu am făcut ceva mare pe pânză, MeinXXL dacă țin bine minte.
Având în vedere nota predominantă de roșu și portocaliu din imagine,
nu pot spune dacă reproducerea culorilor e corectă.
La capitolul rezoluție, dacă stai la mai puțin de juma' de metru, poate vezi pixelii, da' imaginea nu
meinxxl aruncă cu cupoane și reduceri, dacă ești abonat la newsletter primești garantat reduceri la orice, depinde doar de cât timp vrei să aștepți.
Dacă nu mă înșel, tabloul meu e ceva la 100x80(?), făcut în iarna 2017. Este posibil să se mai fi decolorat între timp, dar cum îl văd zilnic, nu-mi dau seama. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
în mod evident tabloul a pierdut ceva albastru și roșu, dar nici acum nu arată rău
oricum nu se compară cu tablourile în ulei ale maică-mii care, după țz'șpe ani, arată ca la început.
ce am remarcat acum este ca nu vezi pixelii în tablou, ci doar structura pânzei.
vă rog să-mi iertați smatfonu' cu care am făcut poză tabloului, înțelege redarea detaliilor într-un mod cu totul și cu totul aparte și evidențiază necesitatea unui aparat foto dedicat. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
Oferta MeinXXL, până mâine: 100x75@24€, 80x60@18€.
După cum ziceam, niuzletteru' e mină de aur.
Pe 21.06 am primit altul, cu 120x80@24€, probabil că mai e încă valabil.
Probabil că astea sunt prețurile corecte
fac reduceri la orice, inclusiv acryl și aluminiu.
PS: nu sunt afiliat cu ei și nici nu-mi adum vreo răspundere, mai ales în ceea ce privește reproducerea culorilor _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
Recapitulam, am comandat 4 buc. pe diverse culori dominante: galben, nuante de rosu/portocaliu (nelipsitul apus ), albastru (cer pe fundal cu obiecte in prim-plan pe nuante de galben/alb - aici pot spine ca au ratat un pic culorile, dar nu ceva major) si verde intens.
Toate 60 x 40, cu pozele majoritatea facute cu iPhone/Blackberry (hehe), deci nu cine stie ce rezolutie.
Rezultatul e - dupa parerea mea de Normalverbraucher - impecabil. Culorile sint vii, naturale, intregul ciclu a durat de vineri seara pina azi dimineata (poate singurul comentariu e ca tracking-ul de la Hermes e sublim dar lipseste aproape cu desavirsire...). Pozele sint impachetate cu grija, plus folie de protectie - mici detalii dar care conteaza.
Categoric ii recomand !
Multumiri inca odata Herr Von ! =D> (nu stiu ce o avea emoticonu’, ba merge, ba nu merge, dar se vrea aplauze !!).
Revin cind apare si livrarea de la posterXXL... Deocamdata e inca in productie (BTW, ambele amindoua orderele au fost puse la interval de 30 min unul de celalalt, deci posterXXL are - deocamdata - o biluta neagra...).
PS: intre timp - vazind cred c-am primit primul lot - meinXXL mi-a trimis o oferta de 100x75 la 19 EUR, valabila pina simbata... Sa ma apuc sa mai bag niste pereti prin apartament ? _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Deci.
[...]
PS: intre timp - vazind cred c-am primit primul lot - meinXXL mi-a trimis o oferta de 100x75 la 19 EUR, valabila pina simbata... Sa ma apuc sa mai bag niste pereti prin apartament ?
Asta îmi aduce aminte de cei care vând flori în Hamburg (Fischermarkt?), pentru necunoscători sunt pe youtube...
Mailuri d'astea cu "ultima ofertă", "chiar ultima ofertă", "dacă nu iei acuma atunci never-ever", ăsta-i arsenalul magazinului, așa că nu-i nici o grabă.
BTW, deși nu pare, băieții din Hamburg vând la prețuri fixe . La fel ca și meinXXL. _________________ Nach 2km fahren Sie gerade aus.
Ah, cei mai tari la ultima (dar chiar ultima !!), absolut de neratat, ceva unic si care nu se va mai repeta, incredibil + etc & co. sint cei de la wayfair..
Am cumparat o data ceva de la ei si in fiecare zi ma bombardeaza cu spail... _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Pros: ramele sint mai solide, impachetatea e mai solida (probabil conteaza cind comanzi poze mai mari si/sau mai putine).
Cons: pinza folosita are o textura mai rara decit la meinXXL - daca la ultimii nu se distinge, la posterXXL se vede.
Nuantele de rosu deviaza usor spre roz
Culorile par ceva mai pale cind vine vorba de albastru si galben
O nota (nu surprinzator, e in descriere) dar formatul lor e 60 x 45.
Per global, meinXXL ramine preferatul meu pentru viitor.
Cind termin cu asezat runda asta o sa testez si Alu-urile, dar mai dureaza... _________________ Tadam-tadam-tadam tatatarara-ram-tadam
Nu poti crea un subiect nou in acest forum Nu poti raspunde in subiectele acestui forum Nu poti modifica mesajele proprii din acest forum Nu poti sterge mesajele proprii din acest forum Nu poti vota in chestionarele din acest forum
Nu raspundem pentru continutul mesajelor si comentariilor din forum si cele atasate articolelor. Acestea apartin in intregime utilizatorilor siteului si sunt proprietatea acestora. Stirile si marcile inregistrate apartinand diverselor companii care apar pe site sunt proprietatea acestora, prin postarea comentariilor/mesajelor acordand dreptul de folosire in scop public a informatiilor publicate. Materialele si informatiile preluate partial din alte jurnale si ziare sunt proprietatea acestora, iar daca citarea lor aduce lezarea intereselor respectivilor vor fi eliminate la cerere de pe site, daca aceasta cerere este indreptatita.